Sorunlarımız Önerilerimiz

özürlü sağlık kurulu raporları ve - ril - mi - yor !!!!

BAD-ISABA GAZETESİ Üye
Aşağıdaki Haber Verildiği Günden Beri Halen NİZİP DEVLET HASTANESİ BİR KURUL KURARAK RAPOR VERMEYE BAŞLAYAMAMIŞTIR. YETKİLİLER BUGÜN YARIN DİYEREK BU İŞİ HALA RAYINA OTURTAMAMIŞTIR. BU MESELENİN ÇÖZÜLEMEMSİ TÜM ENGELLİLERMİZİ ÜZMÜŞTÜR..... Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Cengiz Öztop, engelli sağlık kurul raporlarının artık Nizip'te verileceğini belirtti. Başhekim Öztop, yaptığı açıklamada, daha önceleri Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesinde verilen engelli sağlık kurulu raporlarının yaptıkları çalışmalar neticesinde artık Nizip Devlet Hastanesinde verileceğini bildirdi. Öztop, ''Vatandaşlardan gelen yoğun talebi ve Gaziantep'e giderek çekmiş oldukları sıkıntıları göz önünde bulundurarak, konu ile ilgili altyapı çalışmalarını sonlandırdık. Artık engelli sağlık kurulu raporlarını kendi bünyemizdeki heyetle hazırlayıp vatandaşımıza sunacağız. Gaziantep'te rapor almak isteyen vatandaşlarımıza 3 ay gibi bir süre veriliyordu, ancak biz Nizip Devlet Hastanesinde ilk olarak 1 ay içerisinde vereceğiz. Bu yaptığımız çalışma sonucunda hem vatandaşlarımız rahatlayacak hem zaman kaybına uğramayacaklar'' dedi
fsoyarik Üye
başhekimle konunun görüşülmesi ve konu ile siyasilerden destek alınmasında fayda var burada iki husus var birincisi heyet teşekkülündeki tıbbı eksiklik ne ikincisi bakanlık izni valilik nezdinede halledildimi Bu hususlar ile başhekşimle görüşüp idareye destek verilmesi lazım diye düşünüyorum Selamlar
BAD-ISABA GAZETESİ Üye
İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK
Resim kaynağı
NED İL SAĞLIK MÜDÜRÜ AKSOYU ZİYARET ETTİ Nizip Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Yemliha AKSOY ‘u makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Nizip Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrezzak Pamuk engellilerin sağlık hizmetlerinde yaşadığı problemlerden bahsetti. Özürlü Sağlık Kurulu Raporlarının alınırken yaşanan sıkıntıları Gaziantep Valisi Sayın Erdal ATA beyefendiyle paylaştığını , bu konuda İl Sağlık Müdürümüzü bizzat arayarak bizleri buraya yönlendirmiştir . Aylardan beri Nizip Devlet Hastanesinin özürlü sağlık kurulu raporu vermeye yetkilendirildiği halde bir türlü kurul oluşturamadığını söyledi. Bu sıkıntıların ortadan kalkması için hep birlikte çalışmanın öneminden bahdesen Pamuk engellilerimizin sıkıntılarını gidermek adına bu olayın takipçisi olduk. Sizlerden de bunun bir an önce halledilmesi yönünde önerilerimizi bildirdik’’ dedi. Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Yemliha Aksoy daha önceki görevlerinde Kurul Başkanlığı yaptığımdan dolayı bu sıkıntıları bire bir bildiğini , bu sıkıntıları biran önce çözüleceğine inandığını belirtti. Daha sonra yapılan görüşmeler sonucunda Nizip Devlet Hastanesinin Özürlü Sağlık Kurulu Raporu vermeye başlandığı açıklandı.
mechullll Üye
fsoyarik;251686 wrote:başhekimle konunun görüşülmesi ve konu ile siyasilerden destek alınmasında fayda var burada iki husus var birincisi heyet teşekkülündeki tıbbı eksiklik ne ikincisi bakanlık izni valilik nezdinede halledildimi Bu hususlar ile başhekşimle görüşüp idareye destek verilmesi lazım diye düşünüyorum Selamlar
Üst kısımda yazanalrın hepsi halledilmiş Başhekimin açıklamasındada belirtilmişti. Fatih Abi zaten hersey hazırdı ama alt yapı eksiliğiden dolayı başyalamadık falan dediler. Günden güne atıldı bu mesele. Bugün yukarda ki haberde geçtiği gibi Sayın Valimizi Ziyaret ettik. Orda konuyu dile getirdik. Sonra ValimiZ Erdal Beyin İl sağlık Müdürümüzle görüşmesi bizi ona yönlendirmesi oldu . İlsağlık Müdürümüzle yaptığımız görüşmeden sonra Nizip Devlet Hastahanesi Başhekimi Cengiz Beyle görüşüldü. Bu görüşmelerin ardında artık kurulun başladığı ve engelli vatandaşlarımızın müraccaatlarını yapmaları istenmiştir. İnşallah bi kaç eksik konu var onalrda çözüldükten sonra bu konuda problem kalmaz diye düşünüyoruz.
fsoyarik Üye
Sevgili kardeşim öncelikle çalışmalarınız ve başarınız için çok teşekkür eder tebriklerimi iletirim Bizim Nizibin insanının en büyük zaafı tembelik çok konuşur az iş yapar Sizler ne güzel bu gayretleriniz ile konuyu halletmede ve insanlarımızın sıkıntısını gidermede çok faydalı olmuşsunuz İnanın ben çalıştıgım hastanede bakanlıktan GEMİCİ OLUR RAPORU verilmesi için onay bile almıştım yeterki insanlar gayret etsin Çalışmanızın başarısını dilerim Selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim