Evet zaten kurban bayramıda geliyor bahara harfene usuli yaparız dagda çadırda kurarız hehee emmi balkonda yatarken gece yagmuru nyemiş divana çıkmış masim baktım gecenin 4 müydü neydi valla vedat kardeşimiz yagmur magmur demedi uykuya devam tam nizipliymiş herkese tekrar tekrar teşekkürler İnşallah bu sene uludagda kamp kurarız niziptende gelirler ammiyle bu defa Menes koyun koyuna yatarlar Selamlar
xxhidayet;251387 wrote:En son Koyun lafına Mehmet abim kızdı.. Ama Vedat abimle koyun koyuna sabaha karşı da olsa uyumak güzeldi..;):))
Yok be Hido , adam sana kızabilir mi hiç ? O kadar güzel hava ve dostluk atmosferinden sonra veya önce kızmak ne demek . Böyle güzel anları ve dostlukları yaşamak çok güzel , kızmak yok. Vedat abim sana ne güzel namaz fetvası veriyordu değil mi ?
Elbette bana kızmadım abim.. hani fotoroman da geçiyor ya..Ona istinaden söyledim. ;)
Gerçekten Allah Vedat abimden razı olsun. O muazzam-ı mükemmel fetvaları olmasa biz ne ederdik?!..
Aslında Vedat abim Zekeriya hocayla biraz kanka oluyor. Bu fetvaların çıkış noktası da biraz orası sanırsam...;):D