Hepinize selamlar.öncelikle anadolu misafirseverliği örneğini sapına kadar gerçekleştiren fatih kardeşimize sonsuz teşekkürler.bu kadar insan ancak bu kadar ağırlanırdı...yemedi yedirdi,içmedi içirdi,saçını süpürge etti desem yeridir.
Müslüm arkadaşımızın kuzu olayına bakış açısı gerçekten ilginçti...bir buçuk kuzu sunmasından dolayı ona ayrı bir teşekkür borçluyuz.kesesine bereket.
Oktay maharetlerini gösterdi,onun da ellerine sağlık.çiğ köfte yapımında bulunan kardeşimizin de elleri kolları dert görmesin...mamut bildiğimiz mamut,nesli tükenmesin diye onu koruma altına aldık:))))diğer katılımcılara gelinceeeeee,yeme konusunda aldığımız terbiye olmasa...mazallah piyasada kuzu muzu kalmayacak:)))
tüm katılan dostlara teşekkürler,çok güzel iki gün,bir gece geçirdik,darısı tekrar başımıza...hepinize selam ve saygılar.
Vedat bey ve tüm kardeşlerim gerçekten sizleri agırlamak bir onurdu asıl ben teşekkür ederim lütfedip geldiginiz için Menes beni carıs etmiş valla kavurmayı ben öyle biliyorum herkese gönül dolusu selamlar
vedatakkas;251047 wrote:Hepinize selamlar.öncelikle anadolu misafirseverliği örneğini sapına kadar gerçekleştiren fatih kardeşimize sonsuz teşekkürler.bu kadar insan ancak bu kadar ağırlanırdı...yemedi yedirdi,içmedi içirdi,saçını süpürge etti desem yeridir.
Müslüm arkadaşımızın kuzu olayına bakış açısı gerçekten ilginçti...bir buçuk kuzu sunmasından dolayı ona ayrı bir teşekkür borçluyuz.kesesine bereket.
Oktay maharetlerini gösterdi,onun da ellerine sağlık.çiğ köfte yapımında bulunan kardeşimizin de elleri kolları dert görmesin...mamut bildiğimiz mamut,nesli tükenmesin diye onu koruma altına aldık:))))diğer katılımcılara gelinceeeeee,yeme konusunda aldığımız terbiye olmasa...mazallah piyasada kuzu muzu kalmayacak:)))
tüm katılan dostlara teşekkürler,çok güzel iki gün,bir gece geçirdik,darısı tekrar başımıza...hepinize selam ve saygılar.
Vedat hoş geldin, sen de benim emanetim kaldı bir ara görüşelimde dibini bulalım:D:D:D
vedatakkas;251047 wrote:Mamut bildiğimiz mamut,nesli tükenmesin diye onu koruma altına aldık:)
tüm katılan dostlara teşekkürler,çok güzel iki gün,bir gece geçirdik,DARISI TEKRARBAŞIMIZA...hepinize selam ve saygılar.
Utanmassanız tekrar Bursa gelin... Biz ağırlarız :p Artık sıra sende sanırsam galiba :D
Merak etme İstanbulda kalacak yerimiz var,şöyle güzel bir daire bindirirsen bir kuzu parası ayır kenara...Bu sefer kuzu tam olsun...yeni dernekte götürürüz.:D:D:D
Sonra bana iyi bakın valla bir daha gelmez benim gibi birisi.
M.ENES;251159 wrote:Ayıp ettin mehmet abi işte buyur sana resmin orijinali:p
vaaayyyt be balkanların ve ortadoğunun en yakışıklı en hızlı en süper temizlikçisi geldi haaa , millete duyurulur , evlere temizliğe gündeliğe gidilir.
Aman ha yorum ilker mahsimin eşi görmesin bu resmi , yoksa bundan kelli süpürge işlerini evde hep ona yaptırır :D
makin;251184 wrote:vaaayyyt be balkanların ve ortadoğunun en yakışıklı en hızlı en süper temizlikçisi geldi haaa , millete duyurulur , evlere temizliğe gündeliğe gidilir.
Aman ha yorum ilker mahsimin eşi görmesin bu resmi , yoksa bundan kelli süpürge işlerini evde hep ona yaptırır :D
Aynen..:p
"Körolayasıca Herif!.. başkasının evini temizleyn de gendi evine niye bakmen.. bide gercik gercik poz veriyn." :mad: