Mahmut harikasın,resimler çok güzel olmuş.
Basından Nizip Haber

Burada bomba patladı...Fatih abi şimdiye kadar yediği kavurmaları hep karaciğerden yapıldığını zannediyormuş ve kendisi evde kavurma yapacağı zaman karaciğer alıp yapmaya çaılışıyormuş. Eee haliylede bizim bildiğimiz klasik Nizip kavurması olmuyormuş....Fatih hocam bunu sakın yazma dedi ama nafile.:)
Kavurma kavurma olalı, bu kadar güzel yapılmamıştı. Bunu bilir, bunu söylerim...;)
Şey olmamak elde mi?!:confused::o
8-9 Ekim Nizip.com Bursa / Kemalpaşa Buluşması Gerçekleşti
Görüntülenme: …
Cumartesi günü kavurma yemek için Tümbüldek kaplacalarında oturacak yer bakıyorlar :)
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Burada bomba patladı...Fatih abi şimdiye kadar yediği kavurmaları hep karaciğerden yapıldığını zannediyormuş ve kendisi evde kavurma yapacağı zaman karaciğer alıp yapmaya çaılışıyormuş. Eee haliylede bizim bildiğimiz klasik Nizip kavurması olmuyormuş....Fatih hocam bunu sakın yazma dedi ama nafile.:)
Ve ve ve Oktay ustanın meşhur kavurması:)
Biz bir rüya mı gördük?!..
Süper , süper , süper di .
Karaciğer ha , hahaaaaaa, allah iyiliğini versin Fatih, aklıma geldikçe gülüyorum, bir de diyorki Oktay'a yahu benim yaptığım kavurma un gibi dağılıyor bir türlü senin yaptığın gibi olmuyor hahaaaaaaaaa
Bizim adımız çıkmış kardeşim...Adam yemek yerken neredeyse şey oluyor:)

Burada Osman Vatandaşın AKP Öncesi hastanelerde doktor karşısında nasıl ezilip büzüldüğünü gösteriyor:)

O gün şansımıza bir etkinlik varmış ve belediye başkan yardımcısı ve diğer protokol üyeleri için koro gelmişti bedavadan bizde dinledik :)
M.ENES;251020 wrote:Bizim adımız çıkmış kardeşim...Adam yemek yerken neredeyse şey oluyor:)
Kavurma kavurma olalı, bu kadar güzel yapılmamıştı. Bunu bilir, bunu söylerim...;)
Şey olmamak elde mi?!:confused::o
Maşallah her gelen protokol üyeleri Fath abiyle selamlaştı...Fatih hocam M.K.paşada bayaa seviliyormuş:)
Sanırım ismi Mustafaydı bu arkadaşın...Çok şahane bir çiğ köfte yaptı eline koluna sağlık:)Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Hidayet babam diyor ama kankam bana teveccüh gösterdi Hido çatlasın:)
Burada çiğ köfte üstüne acı biber turşusu nasıl yenir onu gösteriyorum :)

Daha çok resim var ama birazda matrak olsun diye onları fotoroman kısmana atacağım.Bana sataşanlar bitti :)
Ben sataşmıyom abim...:o
Aman ha maho aman , tama kankayık senle.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.