Nizip.com
Üye ol
Zeugma Antik Kenti

Nizip halay show | İzlesene.com Video

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Okul çağının, çocukların fiziksel, bilinçselve sosyal yönden büyüme ve gelişmelerinin hızlandığı; beslenmealışkanlıklarının geliştiği ve sağlıklı yaşamın temellerinin atıldığı bir dönemolarak tanımlayan Sağlık Bakanlığı, obeziteye yol açan, yüksek kaloriliiçeceklerin Okul Kantinlerinde satılmasına yasak getirdi.

Avrupa topluluğuülkelerinde uygulanmaya başlayan bu süreç ülkemizde bu eğitim ve öğretimyılında uygulanmaya başlayacak.

Bu genelge ile obeziteninengellenmesi için kalorisi yüksek, besin değeri düşük, içinde vitamin, mineral veyasağlık koruyucu gıda bileşiği bulunmayan gazlı, kolalı içecekler ile yağlıcipslerin ve kızartmaların okul kantinlerinde satılmaması kararı alındı.

Nrt Üye
2003 Yılı'ndan bu yana Nizip Milli Eğitim Müdürü olarakgörev yapan Mahmut Kurt, Adıyaman'ın Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

Bu zaman dilimi içinde Nizip'te çok güzel işler yapıldığını ifade eden MahmutKurt, okul çeşitliliğini artırdıklarını ve eğitim kalitesinin yükseltildiğinibelirtti. Nizip'in eğitimde çevre il ve ilçelerde örnek bir konumagetirildiğini söyleyen Mahmut Kurt konuşmalarına şöyle devam etti.

Nizip'te yapılan bu çalışmalarımıza Gaziantep MilletvekiliMehmet Sarı ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan başta olmak üzereNizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Milli Eğitim camiası ve Nizip İlçe Halkı çokbüyük destekler vermiştir. Bende Nizip ve Niziplilere görevimde layık olmayaçalıştım. İnşallah benden sonra gelecek olan arkadaşımız bizden almış olduğu buemaneti daha ileriye götürür. Göreve geldiğimiz de teslim aldığımız dersliksayısı iki katına çıkmıştır. Bu süre zarfında İlçemizin Türkiye ve Avrupagenelinde çeşitli dereceler elde etmesi bunun en güzel kanıtıdır. Yapılan projeyarışmalarında Nizip her zaman ilk sıralarda yer almıştır. Nizip'te görevyapmak bana her zaman onur vermiştir" dedi.

Kendinin de aslen Nizipli olduğunu ifade eden Mahmut Kurt,unutamadığı anılarını paylaşırken, duygu dolu anlar yaşadı. Yapmış olduğum tümçalışmaların çok değerli Nizip İlçe Halkı için olduğunu vurgulayan Mahmut Kurt;"Tüm emeklerim ve çalışmalarım Nizip Halkına helal olsun" diyerek " OkulMüdürlerinden, Öğretmenlerden, Velilerden ve Öğrencilerden de helal etmelerinidiledi. Nizip'te tek bir hedefim vardı, o da çocukları ve gençleri bir adımdaha ileriye taşımaktı. Hep bu hedefimize ulaşabilmenin kaygısını yaşadık" diyekonuşan Mahmut Kurt, Nizip'i ve Nizip İlçe Halkını unutmayacağını sözlerineekledi.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim