Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Belediye Sinemasi

Görüntülenme: …

coskun Üye
Katranc?..

Bir esnaf arkada??m anlatm??t?.

H?rdavatç? gibi bir dükkan?m vard? ufak tefek alet ve edavat sat?yordum çividir, ipliktir naylon m??ambad?r vs..
adam?n biri gelip "yaw hössün usta gatran?n yok mu yaw" diye katran sordu ben de "yok katran pek sat?lmad??? için getirmiyorum" dedim. "olur mu elehanek garda??ma bak hele sen gatran? getir de bak hele nass? satiliy" dedi. Yang?l?p yaz?l?p gedip katran ald?m, aradan epey zaman geçti ne soran var ne eden benim gözüm o adam? ariy belki ona laz?md?r gelir al?r da elimde kalmaz diye bekliyorum. Bir gün baktim tükenin önünde sallana sallana geçiy "le me?maaat gel hele gel" diye ça??rd?m buyur hössün usta dedi le sen katran sormu?tun aha getirdim dedim. Adam durdu ?ele yüzüme bakt? "hah babeye rehmet aha bee bir barmak laz?md? dedi parma??n? katrana bat?rd? sallana sallana getti.

Valla istenip de sonradan ra?bet görmeyen bir?ey gördüm mü akl?ma katran meselesi geliy.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Bence panik yapmaya gerek yok. Organizasyon çok güzeldi, ilk olmas?na ra?men ilgi yeterli idi. Ayr?ca kurtlarvadisi filmini sevmeyen ne kadar insan oldu?unuda unutmamak gerekir. Art?k çocuklar içinde çok güzel filmler çevriliyor, cumartesi gündüzleride onlar için bir seans yap?labilir.
Burada önemli olan Nizipliler birkaç kaliteli aile filmi sonucunda filme gitmeye al??acaklarm? ?
Belediye bu i?ten zararm? etti ? etmediyse bu güzel hizmete devam edecekmi ?

Mustafa KANAL Üye
Bu konu rafta kalıp tozlanmış.Umarım tozları silinirde Nizipte şöyle doya doya ailece vizyona çıkan son filmleri sinema salonunda seyrederiz.Mutlaka belediye Toplantı salonu olacak diye bir şey yok Bir kültür siteside yapılırsa ihtiyacımıza cevap verir.Hemde Nizipte, bulunan ve büyük bir eksiklik olan kültür sitesi ihtiyacıda giderilmiş olur.
sütcühössün Üye
Belediye sineması değilde modern bi alışveriş merkezi yapılsa içinde alışveriş dükkanlarının yanı sıra Sinema salonları,oyun salonları,sağlık merkezi vs. gibi bi merkez bina olsa süper olur...Ama Bence şu belediyenin salonunda kurtulsak die düşünüyorum...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim