Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Zabıtadan Bayram Öncesi Denetleme

Görüntülenme: …

Nrt Üye
NizipBelediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi özellikle gıdasatışı yapılan ve işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı.

Yaklaşanramazan bayram ı öncesibirçok alanda denetimlerine ağırlık veren Zabıta Ekipleri, bayram şekeri satışıyapılan iş yerlerini denetlemeye başladı.

Zabıta Müdürü Reslan Yalçın, bugün itibaren başlayan"Ramazan Bayramı Denetimleri"nde lokum ve bayram şekeri kontroluyapılacağını söyledi. Şekerleme satan market ve işye rleri sahiplerine uyarılarda bulunan ZabıtaMüdürü Reslan Yalçın, yapılan kontrollerde kalite kontrolü, tarih ve tazeliğikonusunda denetim yapılacağını ve kuralların dışına çıkan ve halkın sağlığıylaoynayan esnaflara taviz verilmeyeceğini vurguladı. Özelllikle Şeker, Çikolatave lokum alırken son tüketim tarihine dikkat edilmesi hususunda uyaran ReslanYalçın, sağlıklı ve hijyenik bir ortam sağlamak amacıyla bu tür denetimlerinsürekli olarak yapılacağını söyleyerek, vatandaşlara da bu konuda büyükgörevler düştüğünü hatırlattı.

Zabıtadan Bayram Öncesi Denetleme
müslüm akpek Üye
Gözlerim yaşardı, Nizip Zabıtası denetleme yapıyormuş, nereyi nasıl denetliyorlar anlamadım ama ben Nizip'e her geldiğimde kebapcılara girip yemeden çıkıyorum, her yer pislik içinde her yer sinek böcek dolu, hele kasap ve fırınların durumu içler acısı, her geldiğimde gözlerim zabıta aradı ama bulamadı, bu zabıtalar ne iş yapar diye hep düşünmüşümdür.

Zabıtanın denetlemelerini ciddi olarak yapabilmesi için Nizip'li olmaması lazım herkes birbirini tanıyor, zabıta gidipte komşusunun dükkanını mühürlemez sadece sözlü olarak uyarır, zabıta, polis gibi devlet memurlarının kendi memleketlerinde görev yapmaması lazım, yoksa bu işler çözülmez bizde pislik içinde yaşarız.
xxhidayet Üye
müslüm akpek;249016 wrote:Gözlerim yaşardı, Nizip Zabıtası denetleme yapıyormuş, nereyi nasıl denetliyorlar anlamadım ama ben Nizip'e her geldiğimde kebapcılara girip yemeden çıkıyorum, her yer pislik içinde her yer sinek böcek dolu, hele kasap ve fırınların durumu içler acısı, her geldiğimde gözlerim zabıta aradı ama bulamadı, bu zabıtalar ne iş yapar diye hep düşünmüşümdür.

Zabıtanın denetlemelerini ciddi olarak yapabilmesi için Nizip'li olmaması lazım herkes birbirini tanıyor, zabıta gidipte komşusunun dükkanını mühürlemez sadece sözlü olarak uyarır, zabıta, polis gibi devlet memurlarının kendi memleketlerinde görev yapmaması lazım, yoksa bu işler çözülmez bizde pislik içinde yaşarız.
Ya Müslüm ammi bu kadar doğru tespitleri nereden buluyosun?!..:confused:
Valla içimi okuyosun adeta..;):)

müslüm akpek Üye
Sağol Abdulkadir içimiz dışımız bir ondan oluyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim