Olmazsa ne olur abi burası NİZİP hepimiz ordayız zaten kim ne yapacak korkumuz yok ölümden ötede köy yok zaten
Nizipde Spor ve Gençlik
GÖREV VERİLİRSE HAZIRIM
DONDURMA ISMARLAYAN DÜŞMANMI OLUYOR
Nizip.com Spor Klubu
Görüntülenme: …
işin şakasındayim bende......savcı
Allah neşeni bozmasın yüzünü hep güldürsün
derviş abi maç yarın akşam değilmi.....
evet sevgili pirate kardaş...
Hepimiz oradayız bu arada avcı abimizede başarılar dilyor ve çok koşmamasını istiyorum nede olsa yaşlanmış yani kendine iyi bak avcı abi
dervisdörtbudak;51418 wrote:Sponsorumuz ALPES SİGORTA'ya Teşekkür ederiz
Gazeteci arkadaşlar ısrar etmişler,sayın adminimizde bu görevi bize vermiş. Ciddi olarak ilçemizdeki her türlü spor etkinliklerine destek olalım. Belki zamanla Nizip com site üyelerinden çok yetenekli sporcuları ülkemize kazandırabiliriz.
Evet arkadaşlar SPOR KULÜBÜ olarak futbolla işe başlayalım. Gazeteci arkadaşlarda takımınızı kurun demişler. Bizde kuralım. Cİddi olarak futbolla ilgilenen site üyesi arkadaşlarımız isimlerini buraya yazarlarsa bu hafta içinde takımı oluştururuz. Lütfen ciddi olanlar isim yazsınlar.Dışarıda olan arkadaşlarda yazabilir, bir turnuva biter diğeri başlar.Önemli olan oyuncu kapasitesini yüksek tutmaktır.Dışardaki arkadaşlarda geldiğinde Yaz turnuvası düzenleriz inşallah.
GÖREV VERİLİRSE HAZIRIM
sevgili carlos tabi ki,görev verebiliriz.doğal hakın bu....
Ahmet abi bugün ne kadar iyimsersin sen maç işallah Nizip.com için hüsranla bitmez bu arada avcı abimin bana maçtan önce bir çorba derviş abiminde bir künefe sözü vardı hatırlatim dedim
tabi ki ,bu konuda sevgili admin nin de sözleri vardır.
Yok benn benim şahsıma verilmiş sözlerden bahsediyorum
AHMET ABİ DONDURMADA SENDEN OLSUN
aman canım maçtan sonra dondurma dokunur....
CANIN SAĞOLSUN ALLAHIN GÜNÜ TÜKENMEZ
Yav onu bırak o satte dondurmayı nerden bulucağız eyi bir kelle paça gider ancak üstünede bir hamam sefası oh değmeyin keyfimize
ben size düşman değilm ki,dondurma ısmarlim?
ahmetaksoy;54494 wrote:ben size düşman değilm ki,dondurma ısmarlim?
DONDURMA ISMARLAYAN DÜŞMANMI OLUYOR
Yav vazgeçtik dondurmadan seni bizim konudada görmek isteriz Ahmet abi o engin bilgilerini bizimle paylaşırsan seviniriz
ya kardeşim terli terli nasıl yiyicin...
savcı hangi konuyu sordun ki?
savcı hangi konuyu sordun ki?
BEN OYNAMICAM GENÇLER VAR ABİ YOL VERMEMİZ LAZIM
BAKAN GÖRÜR ABİ SİTE HAKKINDA DA
ya pirate senin canın sağolsun...emrin olur...
Hoppala sattın bizi iki dakikada sen beni msn den sildinmi ahmet abi
maç saati çattı geldi bugün akşam herkesi gazeteciler ve Nizip com maçına davet ediyoruz herkes davetlidir saat 11-12- özyurt halı sahada bekliyoruz
NİZİP.COM SPORA BAŞARILAR İNŞALLAH ANLARININ AKIYLA GALİP GELİRLER
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.