Nizip Eğitim Fakültesi

Eğitim Fakültesi Masada mı Kaldı

Nrt Üye
Eğitimde istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan Gaziantep'te, işadamı Yasin Altınbaş'tan eğitime büyük bir destek gelmiş, bukapsamda Adile Yahya Altınbaş Sağlık Eğitim Vakfı (AYASEV) Başkanı ve sanayiciYasin Altınbaş ile Gaziantep Üniversitesi arasında, "Nizip Eğitim Fakültesi Bina İnşaatı Protokol İmza Töreni" düzenlenmişti. GaziantepValisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı ve Mehmet Erdoğan ile Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, NizipBelediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Mehmet Özaslan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. CahitBağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, AYASEV Vakfı Başkanı ve Sanayici Yasin Altınbaş ve çok sayıda davetlilerin hazır bulunduğu "Nizip EğitimFakültesi Bina İnşaatı Protokol İmza Töreni" yaklaşık 7 ay öncedüzenlenmişti. Gaziantep Üniversitesi Senato Odası'nda düzenlenen İmzaTöreninden 2 ay sonra başlatılması gereken Eğitim Fakültesi inşaatçalışmalarının şu ana kadar başlatılmaması ve bu zaman dilimi içerisinde birçivi dahi çakılmaması, kafalarda birçok soru işareti bıraktı. Nizip Eğitim Fakültesi için desteklerini esirgemeyeceğini açıklayan İşadamı YasinAltınbaş'ın şu ana kadar herhangi bir girişimde bulunmaması gözlerden kaçmazken, Altınbaş'ın aylardır gizemini koruyan bu konuya açıklık getirmesi bekleniyor. Eğitim Fakültesi Masada mı Kaldı Eğitim Fakültesi Masada mı Kaldı
Gökhan Dokuyucu Üye
Öncelikle böyle güzel haberi yapan Nizip Radyo Televizyon Kuruluşuna çok tşk ederim. Biz aylardır Eğitim fakültesinin durumu hakkında burada yazıp duruyorduk ama yöneticilerimiz bu duruma kulak tıkamışlardı. Bu haber inşallah onları harekete geçirir ve kamuoyu ile eğitim fakültesinin son durumunu paylaşırlar. Okul ilk mezunlarını verdiğinde o bina dikilmesi planlanıyorsa o evreye kadar yeni bölümler açılmayacak mı? Açılacaksa yök sormaz mı "hani binanız" diye ? Ya da Myo'yu kapatıp Eğitim Fakültesi mi Yapacaksınız? Kapatmayacaksanız Myo'ya yeni bölümler açıp geliştirmeyecek misiniz? Myo'ya Yeni bölümler açacaksanız bu öğrencilere nerede ders vereceksiniz? Ve eğitim fakültesine aldığınız hocaların dersleri dolmazsa Myo'da mı derslere sokacaksınız? Bu derse girecek hocalar o girdikleri dersin hakkını verebilecek mi? Eğer Veremezse bunun vebalini kim verecek? Aslında bu kadar sorum varken Dekan beyle bir röportaj mı yapsam ne dersiniz ? ( Size ayrı bir örnek daha vereyim araştırın Eğitim Fakültesi Masada mı Kaldı Hakkari Eğitim Fakültesi şuanda Hangi İlde eğitim veriyor??? ) Daha önce Nihayet...eğitim fakültemiz 50 öğrenci alıyor. konusuna yazdığım yorumu tekrar alıntı yapayım.
müslüm akpek Üye
Görüldüğü gibi, Nizip'in Üniversite işi de diğer konular gibi askıya alınmış, Nizip'li olarak bir şeyleri yanlış mı yapıyoruz acaba, yada gururumuzu yenemeyip kimseye el mi açmıyoruz, birilerinin kapısına gitmeyi gurur meselesi mi yapıyoruz, anlamadım gitti. Neredeyse 120 bin nüfusu olan bir ilçenin hakkı olan bir çok şey neden hala yapılmıyor, nüfusu 40 bin olan yerlere bile Nizip'in 100 katı yatırım yapılıyor neden biz hep geri kalıyoruz, neden yetkililere sesimizi duyuramıyoruz.
M.KÜÇÜK Üye
Nerde bu devlet nerde bu millet!!!
ahmet yaprak 2000 Üye
M.ENES;248288 wrote:Nerde bu devlet nerde bu millet!!!
Devlette burada milette burada.Ama Nizipli nerede?
müslüm akpek Üye
ahmet yaprak 2000;248295 wrote:Devlette burada milette burada.Ama Nizipli nerede?
Evet Nizip'li nerede, vekil sayımız da arttı nerde.
xxhidayet Üye
Nizipli STK larda iş bitiyor yine..Ankara 'ya baskı yapılmazssa zaten hiç bir yoğurt cacık olmaz. Ağlamayana meme yok hesabı...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim