Nizip devlet hastanesinde,ilginç bir uygulama?
hastane çalışanları yemekleri dişarıdan ısmarlayip yiyiyor,yemek ihalesini alan şirket in ise hiç bir şey umrunda değil?
çalışan hastane görevlilerinin şikayetlerine rağmen,kimse bu şikayetleri takmiyor?
peki yöneticiler ne iş yapar?
ben öğrenemedim,ya siz?
Basından Nizip Haber
hastane yemeğinde fiyasko ;personeller baykot ediyor?
hastane görevlileri şikayet için günlük imza verdikleri halde bir sonuç ortada yok?
Bu yeni uygulamamı.? bende anlayamadım özel şirket ne işe yarıyor peki o zaman gereği yokki şirkete personel dışardan yemeğini yiyorsa ...
ihale yani bu, tabi şaibe varsa yöneticilerin haberi yoktur:D dimi neyse bişey çıkmaz bence. ama Nizip te bu yemek konusunun hakkını verecek firmalar varken en az 1 saat uzaktan yemekler gelecek soğuyacak falan filan işte önemli olanlar verilen fiyat teklifler dir. ama bu yemek konularında fiyat ikinci planda olmalı önce kalite sonra fiyat olmalı herzaman vede reel olmalı. ve ayrıca sözkonusu şirketi Nizip te öğrenciyken bende kınadım ama sadece olan bana oldu aç kaldım saygılar
ne ilginç değil mi?
bu kaderimiz olmamalı?
evet,halen yetkillilerden bir açıklama gelmedi...
Nasıl edek yani bilimim, neyse zaten hangi yetkiliden ses çıkacak. sadece bu konuyu araştırıyoruz cevabı vardır. hiç bir şey çıkmaz dedim ama ne olcak benim kafam kalın biraz aklım yetmez bu ihale işine falan ama eyi olur eyiiiii senin benim paramla adam olurlar işte bizde böyle konuşa dururuz bu olay içinde geçerli genel bir varsayımım. bari iyi bir HİBE ye gitmiş ola. aman yarabbi tövbeeee önce allah derler sonra yallah vurabildiğin kadar neyse bu işler ince işler. bir genç olarak herkeze diyorum UYAN TÜRK EVLADI UYAN OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN. :D :D :D :D sözüm bu işleri yapana anlayan çok iyi anlıyor herkeze saygılar.
bence hastane yetkillileri gerekeni yapiyorlar,yani işleme ye artık koyarlar.bu kadar şikayetçı var
biz< yasalara ve idarecilere göveniyoruz.eminiz ki,gereken yapılıyor.
ahmet abi gerçekten ne safada dava falan diyordun ne oldu
Devlet hastanesinde bazı doktorlara soruşturma açılıyormuş diye duydum..
duyduguma göre hastane yemeklerinde bir düzelme olmuş yetkillilere teşekkürler ederim
aferim ahmetaksoy abime,yazdıkları doğrumuş. demekki hastane yemekleri çok berbatmış. niye ahmet abi konuyu buraya ilk yazdığı gün evet yemeklerimiz rezil çıkıyor demiyorsun miksam kardeş.hep birden ahmet abinin üzerine gittiniz hastanemiz güzel falan filan diye.yoksa ahmet abinin hastaneden bir çıkarımı var zannettiniz. siz merak etmeyin ahmetaksoy buraya yazmışsa onun doğruluğuda vardır.onun amacıda buraya yazıp uygunsuzlukları düzeltmektir.pek düzelceğinide sanmıyorum ama demekki genede ses getirmiş yemek rezaleti.miksam14;63463 wrote:duyduguma göre hastane yemeklerinde bir düzelme olmuş yetkillilere teşekkürler ederim
konu eski oldugu için görmemiştim benimde üyeliğim fazla olmadı diger konulara bakmaktan bunuda görmemişim teşekkürler ahmet aqabey seni seviyoruz miksam14pirate382;63522 wrote:aferim ahmetaksoy abime,yazdıkları doğrumuş. demekki hastane yemekleri çok berbatmış. niye ahmet abi konuyu buraya ilk yazdığı gün evet yemeklerimiz rezil çıkıyor demiyorsun miksam kardeş.hep birden ahmet abinin üzerine gittiniz hastanemiz güzel falan filan diye.yoksa ahmet abinin hastaneden bir çıkarımı var zannettiniz. siz merak etmeyin ahmetaksoy buraya yazmışsa onun doğruluğuda vardır.onun amacıda buraya yazıp uygunsuzlukları düzeltmektir.pek düzelceğinide sanmıyorum ama demekki genede ses getirmiş yemek rezaleti.
ahmet abının sayesınde bır konu daha tatlıya baglandı demek kı sıtemız hastane yetkılılerı tarafındanda takıp edılıyormus bu sevındırıcı bır haber
kimse bilse bile ahmet abi gibi üzerine gitmeseydi haber olarak şu an yine aynı olacaktı. inşallah devamlı devam eder.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.