GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde otoyol çalışması bazı tarla sahiplerinin Karayolları Genel Müdürlüğü ile anlaşamaması nedeniyle yarım kaldı. Trafikte tek yönlü akış verilmesi nedeniyle sürücüler şaşkınlık yaşadı. Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda meydana ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haber 1
Tarla sahipleri üç kuruş daha fazla para alırım düşüncesiyle zil takıp oynasınlar..
Yazık değilmi onca emeğe güzel bir yatırıma ve hizmete ve daha da önemlisi orda olabilecek bir kazda canı yanan gariblere?!..
Şimdi o tarla sahiplerine bayramlık ağzımı açaacam ama neyse..
Sonra diyorlar; "Allah neden benim belamı verdi"
Tabi sen vardın orada tarlalar kamulaştırılırken.Belkıs barajı yapılırken ben Nizipte değildim orada görenlerden duydum ağaçlardan dalları koparıp toprağa dikip ağaç diye parasını almışlar...Yarın orada kaza olurda bir kaç kişi vefat ederse senden yorum alacağım.
Eskiden devlet kamulaştırdıgı yeri sahibine sormadan cerben alır belirledigi fiyattan parasını verirdi parayı almasan bankaya yatırırdı ister al ister alma zaten bunu da tafsif etmiyorum yol su hayrat insan oglun nun arkasında bıraktıgı hayır kapılarıdır.2 metre toprak için koca yol tekşerit nizip halkının yolu hibe edecegine gönülde inanıyorum