Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Bir liderin çatı konuşmaları...

Görüntülenme: …

M.KÜÇÜK Üye
- Sayın Genel Başkanım! Ne işiniz var çatılarda? - Ne yapayım balkon kapısını kilitlemişsiniz! Ben de çatıya çıktım...

- Lütfen inin aşağı... Sandıklarda yeteri kadar rezil olduk zaten...
- İnmem... Çağırın basını çatı konuşması yapacağım!
- Yükseklik korkunuz var, Allah göstermesin düşer, bir tarafınızı kırarsınız...
- Benim kalbim kırılmış, kafam kırılsa ne olur?
- Tamam dediğinizi yapacağız ama sakın yerinizden kalkmayın...
- Bize seçim dönemi gaz veren köşe yazarlarını ve anketlerde oy oranımızı şişiren araştırmacıları da çağırın, onlara da bir çift sözüm olacak...
- Arkadaşlar ulaşmaya çalışıyorlar fakat telefonları sürekli meşgul çalıyormuş. Başbakan’ın balkon konuşmasını dinlemeye gitmişler...
- O halde mitinglerimizde bana "Başbakan, başbakan" diyerek sevgi gösterilerinde bulunan kalabalıkları getirin...
- Saçmalamayın efendim! Seçim dönemi bile zar zor binbir rica minnet toplamıştık onları...
- Madem öyle, seçim gezileri sırasında hal hatırını sorduğumda, ağlanan, sızlanan üreticiyi, işsizleri, işçileri, memurları, emekliyi, esnafı, çiftçiyi çağırın...
- Bu hiç mümkün değil sayın Genel Başkanım! Hem bulsak da ne diyeceksiniz onlara...
- Teşekkür edeceğim beni seçim dönemi iyi makaraya aldıkları için... Bir de sorum var onlara...
- Ne sorusu?
- Madem iktidardan memnundunuz da gördüğünüz yerde bana niye şikayet edip, boynuma sarılarak "oyum senin" dediniz? Lider mi seçiyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz? diyeceğim...

- Suçu, suçluyu önce kendi içimizde aramalıyız genel başkanım.. - Sevmek dedi sevmedik mi, halka kıymet vermedik mi? Gökteki yıldızları vaat etmedik mi?
- Ettik de efendim, güven konusunda hala çok eksikliklerimiz var... Önümüzdeki seçime kadar o eksikliğimizi de giderirsek, bu kez kesin iktidarız...
- Haklısın, çatı konuşması için henüz erken, itfaiyecileri çağırın da indirsinler beni...
- Çağırdık ama onlar da "gelemeyiz, başbakanın balkon konuşmasını dinliyoruz şu an... Nasıl çıktıysa öyle insin" diyorlar...
- Bak atarım kendimi aşağı...
- Atlarsanız yerinize ben aday olurum ona göre!
- Neyse vazgeçtim atlamaktan, tut elimi kurtulayım şuradan...
- Üzgünüm efendim, tutamam! İzninizle teşkilat partide beni bekliyor! Size de iyi yolculuklar! Sizi rahmetle, partimize ve Türk siyasetine yaptığınız hizmetleri saygıyla anacağımızdan şüpheniz olmasın!
- !!!!!????????...
müslüm akpek Üye
Bu komik mi yani şimdi, gülmemiz gerekiyor mu??
M.KÜÇÜK Üye
Ona sen karar vereceksin ben güldüm:)
müslüm akpek Üye
Mahmut Türkiye liderini bekliyordu yani Türk liderini ama çıka çıka karşımıza, İslamiyet lideri çıktı biz islamiyet lideri değil Türk lideri istiyoruz.

Çin'de Tür'klere yapılan işkencelere gıkını çıkarmayan Tayyip araplara yapılan müdehalelere kıyamet kopardı, yani bir yol ayrımındayız, Türk mü, İslamiyet mi.
felsefefe Üye
müslüm akpek;245816 wrote:Mahmut Türkiye liderini bekliyordu yani Türk liderini ama çıka çıka karşımıza, İslamiyet lideri çıktı biz islamiyet lideri değil Türk lideri istiyoruz.

Çin'de Tür'klere yapılan işkencelere gıkını çıkarmayan Tayyip araplara yapılan müdehalelere kıyamet kopardı, yani bir yol ayrımındayız, Türk mü, İslamiyet mi.
Huylu huyundan vazgeçmez.
Müslüm ammi adına inat İslama karşı çıkmazsa duramaz.
Solcudur cahildir. Ne yapsan aydınlanmaz.
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;245816 wrote:Mahmut Türkiye liderini bekliyordu yani Türk liderini ama çıka çıka karşımıza, İslamiyet lideri çıktı biz islamiyet lideri değil Türk lideri istiyoruz.

Benim Allahın huzurunda Türk olmamın ne önemi var,ama müslüman olmam çok önemli.Allah teala bizi ırklarımıza göre değil dinimize göre hesaba çekecek.
“ Ey İnsanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık ve birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık. Muhakkak ki Allah indinde en değerli ve en üstün olanınız O’ndan en çok korkanınızdır”... (Ayet) Dünyanın neresinde bir insan haksız yere zülme uğrarsa biz üzülürüz....Bu Türk de olsa, Arapta olsa müslüman da olsa yahudi de olsa hiç farketmez... Ha türk mü islamiyetmi diye sorarsan hiç tereddüdsüz elbette islamiyet. Kendi içimizde Türk olmanın ne önemi varki biz 72,5 milletiz ben türküm dersem öbürüde bende kürdüm deme hakkı doğar.Biz ancak diğer ülkelere diğer milletlere uluslararası ilişkilerde Türküz diye övünebiliriz.
fsoyarik Üye
Menesin yazısının altına imzamı koyuyorum.Herşeyi yardan o degilmi bizim PKK lıdan ne farkımız kalır ozaman kavimiyet iddasına takılırsak ancak tabiki aynı babamızın çocuklarını düşünecegiz amma bu ırk için degil allah için olacak
Öbür alemde ilk sorulan soru rabbin kim? olacak ırkın ne olmayacak kavmin ne olmayacak zira biz yaratılırken hangi kavimden olacagımıza hangi babanın çocugu olacagımıza biz karar vermedikki sorusunu ve hesabını verelim ancak amma ülkemize içindeki insanlara hizmer etmedik veya aralarında ayrım yaptık diye sen şucusun sen bucusun sen şu partilisin sen bu partilisin diye ayrım yaparsak hesap verecegiz
Selamlar
hasan tekçe Üye

tamamına değil ama,çinde müslüman türk e yapılan zulumlere ses çıkarılmadığı konusunda müslüm abiye katılıyorum.oradaki kardeşlerimiz islamiyete araplardan çok daha fazla hizmet etmiş,bu uğurda çok kanları dökülmüş ve dökülmeyede devam etmektedir,12 eylül dönemi kominist militanlara filistindeki kamplarda bomba,silah eğitimi verilip türkiyenin üzerine gönderilirken,oradaki(orta asya)kardeşlerimiz bizlere yardım için koşuyodu. bence islamiyet ve türklük bir elmanın iki yarısı gibidir.şöyle;1.70 boyunda,siyah saçlı bir adama,sen 1.70 boyundamısın yoksa siyah saçlımısın diye sormak gibi birşey.
M.KÜÇÜK Üye
Beni içten tanıyan insanlar asla ve kat'a bir arap özentisi içinde olmadığımı bilir,arabın örf ve adetini din diye bizim insanlarıma yutturmaya kalkan insanlarla mücadelemide yakın çevrem bilir. Elbette filistine yardım edilirken orası görmezden gelinemez.
müslüm akpek Üye
Siz ne diyorsunuz Mısır bile daha kapıyı yeni açtı, peygamber efendimiz bile ben arabım ama arap benden değil demiş, brakalım bu Arap müslüman bozuntularını, gerçek Türk müslümanlara bakalım, önceliği her zaman Tayyip efendi araplardan yana kullandı, madem müslümanı koruyup kollayacağız önce müslüman Türklere yardım edelim, Hasan'ın dediği gibi bu araplar PKK teröristlerini eğitip üstümüze salmadı mı, hala ne peşlerinden koşuyoruz anlamış değilim.
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;245858 wrote:Siz ne diyorsunuz Mısır bile daha kapıyı yeni açtı, peygamber efendimiz bile ben arabım ama arap benden değil demiş, brakalım bu Arap müslüman bozuntularını, gerçek Türk müslümanlara bakalım, önceliği her zaman Tayyip efendi araplardan yana kullandı, madem müslümanı koruyup kollayacağız önce müslüman Türklere yardım edelim, Hasan'ın dediği gibi bu araplar PKK teröristlerini eğitip üstümüze salmadı mı, hala ne peşlerinden koşuyoruz anlamış değilim.
" peygamber efendimiz bile ben arabım ama arap benden değil demiş"
Bu hadis sahih değil, mevzu hadis. Peygamberimiz böyle bir şey demez hiç bir zaman.Bu peygamberimize atılan iftiradır.:mad:
müslüm akpek Üye
M.ENES;245871 wrote:" peygamber efendimiz bile ben arabım ama arap benden değil demiş"
Bu hadis sahih değil, mevzu hadis. Peygamberimiz böyle bir şey demez hiç bir zaman.Bu peygamberimize atılan iftiradır.:mad:

Hadislerinde bir çoğunun yalan olduğu gibi değil mi:mad:
fsoyarik Üye
Ammi siyaset uzun ve geniş bir yelpazedir dün filistinin konumu farklıydı bu gün farklı dün Türkiyenin bu cografyadaki konumu farklı bu gün farklı arkadaşlar orta doguda ve dünyadaki İslam aleminin haritalarını dün cetvelle avrupa çizdi bu gün amerika degiştirerek çizmeye çalışıyor biz eger orta doguda degişen dengelerin Türkiye cumhuriyeti ve İslam alemi çıkarları için degiştirip dengeleyemessek parçalanmamız an meselesi şunu hiç bir zaman unutmayınız bizim Misaki milli sınırımız çizilirken KÜRT meselesi ile parçalanmamızın planları yapılarak misaki milli sınırlarımızı çizdiler tıpkı aponun teslim edilirken doguyu parçalama planları ile hazırlanıp kucagımıza teslim edilmesi gibi
Suriye sınırında 1996 yılında suriyeye Apo için ihtar veren Ergenekoncu paşaya bu görevi yaptırdılar bagıtıp çagırtıp Apoyu oradan kaçırdılar o paşa efendi niye 500 PKK lıyı bombalayıp düz arazide işini bitirmedi suriye dışına kaçırtıp aleyhimize kullanılmasına musade etiler siyaset oyun içinde oyun dur Apo gibi adamı sag teslim alan ekibin 2 tane albayı intihar etti bunlar aynı zamanda eşkiya başınıda sorgulamışlardı
Uyanık olmak lazım adamlar alemi islamı bitirmeye ugraşıyor siz hadisleri tartımaya kalkıyorsunuz MENES farklı şey anlatmaya çalışıyor lütfen birbirimiz anlayalım.
selamlar
müslüm akpek Üye
Mahmutu benden iyi kimse anlayamaz, o benim kankam:D
müslüm akpek Üye
Orta doğu ve müslümanlar üzerinde oynanan oyunların artık çocuk bile farkında ama şu PKK lılar farkında değil, Barzani sanıyor ki BODP nde kendisine yer var, kendi halkını sömürge haline getirecek farkında değil, Fatih senin dediğin gibi güçlü bir Türkiye bölgede her şeyi değiştirebilir, ancak güçlü Türkiye güçlü orduyla olur, ordumuzu bu kadar yıpratıp gözden düşürmek ordu içinde de şevki kıracak ve mücadele azmi yok olacaktır, böyle bir orduyla bölgede hiç bir şey yapamayız.

Ayrıca bölünme parçalanma lafları bence safsatadan ibaret, ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez.
YakisikliAntika Üye
Kim bumus bu lider?
xxhidayet Üye
İlahi Mahmut abi.. Lambadan "cin" i çıkartmışsın yine..:D:D:D:D
M.KÜÇÜK Üye
xxhidayet;245942 wrote:İlahi Mahmut abi.. Lambadan "cin" i çıkartmışsın yine..:D:D:D:D
Arada çıkmasında fayda var hacı:p:p
Şeytan azapta gerek...:D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim