Resim kaynağı
İngiltere'de bir aşçı, dünyanın en pahalı kebabını yaptı. Sıradan bir dürüm, safranlı dürüm ekmeği, Pireneler'den getirilmiş ve sütle beslenmiş kuzunun yanı sıra altın yaprağıyla dünyanın en pahalı kebabına dönüştü. Kebapların Kralı'nın maliyeti ise 860 Avro. Şef Andy Bates eseri için, "Mümkün olan en iyi içerikleri bulmak biraz zaman alıyor. Ama her dakikasını sevdim" diye konuştu.YAYIN TARİHİ: 04.06.2011
müslüm akpek;244930 wrote:Bu nasıl dürümmüş, içinde ne varmış ki bu kadar pahalı. O paraya biz onlara ömür boyu ciğer kebabı yapalım.
Müslüm ammi onlara ömür boyu ciğer yapmayı boşverde biz hemşerilerine küçük bir organizasyon yap artık yav.
Bak mahmu tabi bursadan gelmek için can atiy.
Sırf seni görmek için gelecek yoksa başka iyeti yok, bizim niyetimizde seni görmek. :)
mustibalci;244952 wrote:Müslüm ammi onlara ömür boyu ciğer yapmayı boşverde biz hemşerilerine küçük bir organizasyon yap artık yav.
Bak mahmu tabi bursadan gelmek için can atiy.
Sırf seni görmek için gelecek yoksa başka iyeti yok, bizim niyetimizde seni görmek. :)
Tamamdır Mustafa yapacağız ama Mahmut paraya kıyıp gelir mi bilmem.:D
felsefefe;244955 wrote:Adresini de veririm sana ama
Antikasın diye seni alacaklarını sanmam.
:)
Beni almamalari gibi bir sanslari yok sonucta ingiltere vatandasiyim,Benim dusuncem sizi almazlar:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Antika degil YakisikliAntika dikkatini cekerim.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Valla ben; şele kolumdan dirseğime kadar balcan kebabının suyu akmassa o kebabı yemem.İster altın olsun ister platin.Siz hele bir parti verin de biz bir düşünek.:)
YakisikliAntika;244958 wrote:Beni almamalari gibi bir sanslari yok sonucta ingiltere vatandasiyim,Benim dusuncem sizi almazlar:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Antika degil YakisikliAntika dikkatini cekerim.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız hacı.Hiç işimiz olmaz İngiltere vatandaşlığıyla. Ekmeğinin peşinde olan gurbetçilerede sevgimiz her zaman baki.Anlamadığım bir şey var her yazdığın yazının sonunda niçin bu kadar sırıtıyorsun anlayabilmiş de değilim vesselam.:(
M.ENES;245067 wrote:Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız hacı.Hiç işimiz olmaz İngiltere vatandaşlığıyla. Ekmeğinin peşinde olan gurbetçilerede sevgimiz her zaman baki.Anlamadığım bir şey var her yazdığın yazının sonunda niçin bu kadar sırıtıyorsun anlayabilmiş de değilim vesselam.:(
Abi aglayayim mi yani bende anlayamadim?Yeri geldiginde gulmemesinide biliriz tavir koymasinida biliriz abicigim saygilar.
Elbette bende turkiye cumhuriyeti vatandasi olmakla gurur duyuyorum ama biz ekmegimizi kazanmak adina ingiltereye geldik ve burda bize ingiltere vatandasi olma gibi bir hak verdiler ve bende evet dedim.