Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Polisin En Coşkulu Günü

Görüntülenme: …

Thalep Üye
Emniyet Teşkilatı'nın 162. Kuruluş Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Nizip'te de coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda polis-vatandaş dayanışmasının en güzel örnekleri yaşandı.
Sabah saat 10:00'da tören alanına bando ekibi ile kortej eşliğinde yürüyerek gelen Nizip İlçe Emniyet Teşkilatı Nizipli vatandaşlar tarafından yol boyu alkışlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu kutlamalarda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan İlçe Emniyet Müdürü Hayri Ceylan günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Nizip'te polis-vatandaş işbirliğinin her geçen gün arttığını ve Nizip'teki asayiş olaylarının geçen yıllara göre yarı yarıya düştüğünü söyledi. Ceylan 3 yıldır Nizip'te görev yaptığının altını çizerek, Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun kutlama törenlerine vatandaşların katılımının arttığını söyleyerek "Nizipli vatandaşlara Polis Teşiklatımıza verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevinde hiç bir fedakarlıktan kaçırmayan Emniyet Teşkilatımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Kutlamalar çerçevesinde tertip edilen şiir ve kompozisyon yarışmasında derece elde eden öğrencilere ödüller verilirken, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitilen İslim Marufoğlu İlköğretim Okulu Folklor ekibi yaptığı gösteri ile töreni renklendirdi. Kutlamalara özel gerçekleşen maratonda derece elde eden öğrencilere de ödüller verildi. Kutlamaların ardından Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde misafirlere ikramlarda bulunuldu. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde çalınan davullar ve zurnalar ile emniyet teşkilatı halaylar çekerek doyasıya eğlendi.
tikencan1 Üye
EMNİYET TEŞKİLATININ 162. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ 10 NİSAN POLİS BAYRAMI KUTLU OLSUN
fulya Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
TÜRKİYE deki bütün emniyet teşkilatı çalışanlarının,polis bayramı kutlu olsun.
yalnız kurt Üye
EMNİYET TEŞKİLATININ 162 YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLARIM POLİSLERİMİZİN GÖREVLERİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM ŞEHİT POLİSLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLERİM
Mustafa Bilici Üye
tüm polislerimizin bayramını kuluyorum sağlık sıhhat afiyet ve mutluluk diliyorum...
esrarengiz_gitarist1 Üye
ben de dersaneye giderken bunları çektim törenden önce
Mehmet KASAR Üye
TÜRK POLİSİ

Asayişi temin yolundaki her türlü yeniliğe ayak uydurarak, büyük Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ülke ve milletinin bölünmez bütünlüğünün sembolü olan bayrağımızı daima gönderde tutarak, feragat ve fedakârlıkla vatandaşımızın huzur ve güvenini korumak yolunda üstüne düşen her görevi kararlılıkla yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 162. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun.

Türk Emniyet Teşkilatı ülkemize yönelik tehdit ve tehlikelerin ortadan kaldırılmasına yönelik, özverili çabaları milletimize kıvanç vermektedir.

Polis Bayramı nedeniyle, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan www.iem.gov.tr sitesindeki Polis Klibi 2006’ yı izlemenizi tavsiye ederim.

Selamlar.........
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Ailelerini, bedenlerini, canlarını, ruhlarını, inandığı diğer değerleri ve/veya tamamını, vatanın her bireyinin korunması, hukuk çerçevesinde haklarının gözetilmesi için harcayan/harcamakdan çekinmeyen değerli memur arkadaşlarımı yürekten kutlarım.
İyiki varsınız
dervisdörtbudak Üye
tüm polislerimize görevlerinde başarılar dileriz. ALLAH esirgesin kendilerini ve ailelerini
hazarfen Üye
Nizipte önemli oranda suçlarda azalma var birde hırsızlık azalırsa Nizip te her zaman asayiş berkemal olacak başarılar türk polisine
ibrahim utkan Üye
Tüm polislerimize başarılar diler görevlerinde ADALETLİ olmalarını dilerim.

polislik bir sanatır gönül işidir.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim