Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Öğrencilerin, Nizip Emniyet Müdürlüğü Ziyareti

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı Öğrencileri, Nizip Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Okul müdürü Halil Kendirci ve Sınıf Öğretmeni Binnur İşler öncülüğünde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen çocukların ilk durağı, Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği oldu.

Öğrenciler trafik konusunda merak ettikleri konuları, polis memurlarına sordu ve bilmedikleri konuları öğrenmiş oldu.

Daha sonra Pasaport Büro Amirliği ve Mobese Merkezini gezen 4 -A Sınıfı Öğrencilerine, burada yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgiler verildi. Ziyaret renkli görüntülerle sona erdi.

müslüm akpek Üye
Biz gençken karakolun önünden geçmeye korkardık, gerçekten eskiden polisler, kendilerini oranın kralı sanırdı, astığı astık kestiği kestikti, o yüzden de halk arasında konuşurken kendisini övmek için ben hiç karakol yüzü görmedim derdi, şimdi ki nesil artık ne karakoldan ne de polisten korkuyor, çünkü yeni nesil polislerimiz gerçekten çok sevecen ve şefkatli, o kadar işkence çeken ben bile artık polisimizi çok seviyorum, allah onları korusun.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim