20 seneye yaklaşan bir geçmişi olan nizip.com Nizip'in sembolü oldu, gurbetteki Niziplilerin sesi soluğu oldu, canlı kamera yayınlarıyla özlemlerimizi giderdi, hiç unutmam babama telefon açıp kameranın oraya gel yüzünü göreyim derdim, nur içinde yatsın, nizip.com tüm resmi organların bilgi kaynağı oldu, şu an arşivlerindeki bilgiler belkide hiç bir yerde bulamayacağımız 1922 lerden kalan bilgiler, bu bilgileri isteseniz bulamazsınız, bu çalışmalar başta Mehmet AKPEK olmak üzere, arka planda çalışan 10 larca Nizip sevdalısı tarafından bu hale getirildi.
Uzun süre nizip.com'dan haberim olmadı ama bir gün canım şiveydiz çekince internette rastlantı sonucu buldum nizip.com'u ondan sonra ayrılamadım, bir seneye yakındır girmiyordum siteye, sebebi kesinlikle kişisel, sonunda dayanamadım hasretlik içimi kemirdi, siteye tekrar yazmaya başladım Gökhan seçimler var o yüzden girmeye başladın gibi bir şeyler söyledi ama, allah sizi inandırsın asla öyle bir amacım ve niyetim yok, zaten beni tanıyanlar bilir, kimseyle küs olamam, kimseyle kırgın olamam, ne olursa olsun mutlaka gider gönlünü alırım, bununda hikayesi orta okul yıllarına dayanır, hala içimde kalan bir küslük hikayesi sonra anlatırım.
Nizip.com'a girdiğimde gördüğüm manzara beni üzdü, sitede yorum yazanlar yok 4-5 gündür, inanın şaşırdım, arkadaşlar bu site artık Mehmet AKPEK'in değil, bu site nizip'in malı oldu, kim neye küstüyse kim neye kızdıysa kim neye kırıldıysa bir kenara bıraksın, Nizip'li olmanız bu sitede olmak için yeterli sebep, site sahibi Nizip'lilerdir, kimse kimseye ceza vermek gibi bir saçmalığa kapılmasın, takınacağınız tavır tüm Nizip'lilere olacaktır.
Burada olmamızın ana sebebi Nizip'i en uygar yaşam alanına çevirmektir, Nizip'e göçü yada Nizip'ten göçü engellemenin tek yolu neme lazımcılığı bir keneara bırakarak, Nizip'e sahip çıkmaktır.
Tüm küskünlere, kırgınlara sesleniyorum, siyasi görüşünüz yada dini görüşünüz ne olursa olsun, gelin beraber Nizip sorunlarını çözelim, yoksa içine kapanık bir toplum oluruz, buda nüfusu şehir olabilecek kadar kalabalık olan Nizip'i ve Nizip'liyi önüne gelenin kullanmasına sebebp olur.
Ulaşım sorunundan şikayet etmeyen Nizip'li var mı, bu bir örnek, neden sorunları dile getirmeyelim, nizip.com hepimiz için bir fırsattır, gelin yazın mutlaka dikkate alınacaksınız.
Ben tüm niziplileri nizip.com'a davet ediyorum.
NİZİP'Lİ OLSUNDA TAŞTAN OLSUN.
Nizip Tanışıyor Tartışıyor
Nizip'liler nerede
Müslüm Bey çok haklısınız .
Nizip.com Nizip için bulunmayacak fırsatlardan biridir. Bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum bende. Bir kaç arkadaşla yeni web sitesi çalışmaları üzerine konusurken illa nizip ile ilgili bişe olsun dediler . Şu an yayında olan antepajans.com yerine nizipajans.com olsun fikri vardı ama dedim olmaz nizip.com gibi bir site zaten var her ne kadar bir haber sitesi yapmaya ugrassak ta ben karşı cıktım nedeni de var olan bir sitede zaten Nizip yeterince söz konusu oluyodur. Çokluluk her zman daha geniş kitle olur ama Nizipin sorunu dağılır nasılsa ordan her türlü konuyu acıp kapatıyorum biz daha da açılalım deidm ve devam ettik.
Nizip.com da yazılan bir yazıyı aktarmak istiyorum. Yeni ataması yapılan bir öğretmenimiz Nizip hakkında bilgi almak istediğini ev konusunda yardımcı olunması dahi Nizip.com dan yardım istemişti. Bunun gibi bir çok mesele buradan çmzüm arandı. Ha ne oldu olumsuzluklar olmadımı oldu benim de yazılar silindi ben hiç vazgecmedim . Kendimi ilgilendirenlere cvp yazdım veya düsündüklerime o kadar küsmekle olmaz Nizip için Nizip.com diyerek bitirmek güzel olacak.
Değerli kardeşim, olumlu düşüncelerin beni mutlu etti, nizip.com tüm düşünceleri bir arada tutabilirse başarılı olur zaten amaç da bu, bu mozaik her zaman olmalı, herkes herkesin düşüncesine saygılı olduktan sonra sorun kalmaz, ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum.
Bulanmadan durulmaz derler,önce bulandı şimdi durulma zamanı şahsi kırgınlıkları bir kenara bırakarak tekrar buraşı nizip ağzıyla şenlendirmeliyiz:)
Not:Belki de mederatörlerden bazıları görevi genç arkadaşlara bırakmak ister ne malum sonuçta buda bir hizmet yarışı.:)
Mehmet kardeşim sanırım biraz kırılmış, biraz yılmış ,birazda bıkmış ama ben inanıyorum ki sitenin alt yapısı hala düzgün çalışıyor, herkes görevini yerine getiriyor, ama Mahmut'un da dediği gibi belki yeniden bir görev dağılımı iyi olabilir.
Sen bir yıldır yoktun,bu site öyle zaman olduki adminin dışında bir Allahın kulu bir satır yazmadı.Hadi üyeler vefasız çıktı kaç tane sitede görev alan arkadaş var bilmiyorum ama onlar bile bir satır yazmadı,bir tek mehmet günlük vefat listesini güncelledi.Kimseyi suçlamak istemiyorum ne olmuşsa olmuş gelin kimseyi incitmeden,kırmadan,küstürmeden,inançlarıyla dalga geçmeden siyasi amaçları ve çıkarları bir kenara bırakarak her fırsatta milletvekillerini belediye başkanlarını işin içine katmadan her daim Nizipin çıkarlarını gözeterek yeni bir sayfa açalım yorum.
Müslüm ammii..
Şu unutulmamalıdır ki gerçekten bu NİZİP.COM la ve dostlarla da sen tanıştırdın..
Bursalı mahmıt abi, Osman Demir, Mahmut Aktaş, Cankesenler, Nizipli Fatih abi, Fransalı Ziya kardeşim, BAY X.. bu isimlerden sadece bir kaçı...
Bir "nıhut dürümü" nelere kadirmiş gösterdin. Hemşehrilerine sahi çıkman ve entellektüel duruşun benim için her zaman örnek teşkil etmiştir.
Geri dönmen ve fikri mücadelenenin sonuna kadar arkasındayım. NİZİP.COM u yaşatma ve fikirlerinle renklendirmelerin de her zaman var ol.
Sen varolursan duvarlar da yıkılır.
Canım abim benim..
Son cümlene katılmıyorum, sorun ve problemin sorumlusu kimse burada yazarım ve deşifre ederim, bu ister belediye başkanı olsun ister milletvekili hiç umurumda değil, herkes görevini yapacak, millete hizmet için seçildiysen hizmeti herkese eşit şekilde yapacaksın.M.ENES;242360 wrote:Sen bir yıldır yoktun,bu site öyle zaman olduki adminin dışında bir Allahın kulu bir satır yazmadı.Hadi üyeler vefasız çıktı kaç tane sitede görev alan arkadaş var bilmiyorum ama onlar bile bir satır yazmadı,bir tek mehmet günlük vefat listesini güncelledi.Kimseyi suçlamak istemiyorum ne olmuşsa olmuş gelin kimseyi incitmeden,kırmadan,küstürmeden,inançlarıyla dalga geçmeden siyasi amaçları ve çıkarları bir kenara bırakarak her fırsatta milletvekillerini belediye başkanlarını işin içine katmadan her daim Nizipin çıkarlarını gözeterek yeni bir sayfa açalım yorum.
Abdulkadir yazdıkların için teşekkür ederim sağolasın, en kısa zamanda bir nohut dürümü operasyonu yapalım.:Dxxhidayet;242361 wrote:Müslüm ammii.. Şu unutulmamalıdır ki gerçekten bu NİZİP.COM la ve dostlarla da sen tanıştırdın.. Bursalı mahmıt abi, Osman Demir, Mahmut Aktaş, Cankesenler, Nizipli Fatih abi, Fransalı Ziya kardeşim, BAY X.. bu isimlerden sadece bir kaçı... Bir "nıhut dürümü" nelere kadirmiş gösterdin. Hemşehrilerine sahi çıkman ve entellektüel duruşun benim için her zaman örnek teşkil etmiştir. Geri dönmen ve fikri mücadelenenin sonuna kadar arkasındayım. NİZİP.COM u yaşatma ve fikirlerinle renklendirmelerin de her zaman var ol. Sen varolursan duvarlar da yıkılır. Canım abim benim..
Kıymetli kardeşlerim aslında ben zehir zemberek bir yazı ile sitem edecektim amma kalp kırmamak adına yazmadım yazdıklarınız gerçekten çok dogru zaman içerisinde ara ara toplantı yaptık amma malesef genleri denedik kavga ettiler ihtiyarlar tembel amma şunu açıkça yazayım sitede hiç bir günümüm yokki yazı veya kontrol etmiyeyim felsefe kardeşimde öyle sanırım bizim en büyük hastalıgımız KÜSMEK bunu yaparkende üzümü yemeyip hep bekçi dövdük.Selamlar
Aman Fatih sakin:D
İstediğini yazmakta, eleştirmekte elbette serbestsin ama sen olaya 1000 km uzaktan bakıyorsun Nizip'te yaşayan ve onlara oy veren insanları da göz ardı edemessin,elbette seçilen insanlar Nizip için hizmet ediyorlardır yoksa belediye başkanı 2 dönem milletvekili ise 3'cü defadır aday gösterilmezdi.Sonuçta onlar da insan, nüfusu 100.000 olmuş bir ilçeye hizmet etmek hiçte kolay değil herkesi aynı derecede memnun etmek kolay değil.Buradaki ölçü her fırsatta olur olmaz bir konuda o insanları suçlamak değil açık kalan yerleri göstererek konuları çözmede bir fikir sahibi etmek olmalıdır diye düşünüyorum.Benim kimseden bir beklentim menfaatim de yok ama ben böyle düşünüyorum.Doğrumu Fatih Hocammüslüm akpek;242363 wrote:Son cümlene katılmıyorum, sorun ve problemin sorumlusu kimse burada yazarım ve deşifre ederim, bu ister belediye başkanı olsun ister milletvekili hiç umurumda değil, herkes görevini yapacak, millete hizmet için seçildiysen hizmeti herkese eşit şekilde yapacaksın.
Mahmut çok haklısın ama daha öncede günlerce yazdığımız Nizip Meslek Yüksek okulunun öğrenci taşıma sorununu çözmedikleri gibi yine aynı yanlışı yapıp, başka bir ihale daha açıyorlar, şimdi ne yapacağız tabi ki düzeltene kadar eleştreceğiz.
Eleştirme,proje üret.Belediyeye faksla, burada yayınla.yapıcı ol yıkıcı olmaki millet senin samimiyetini anlasın değil mi.Ortada proje olmadan konuşursan millet senin sedece taş attığını düşünebilir.
Tamam projeleri göndereceğim belediyeye. Yine düzeltmezlerse bu sefer sen eleştreceksin söz mü.M.ENES;242382 wrote:Eleştirme,proje üret.Belediyeye faksla, burada yayınla.yapıcı ol yıkıcı olmaki millet senin samimiyetini anlasın değil mi.Ortada proje olmadan konuşursan millet senin sedece taş attığını düşünebilir.
İlla eleştireceksin yani kafaya taktın.:Dmüslüm akpek;242386 wrote:Tamam projeleri göndereceğim belediyeye. Yine düzeltmezlerse bu sefer sen eleştreceksin söz mü.
Eleştirdikçe gerçekler irdelenir Mahmut kardeşim..;):))
Taktırmasınlar ben de takmayayım.:)M.ENES;242387 wrote:İlla eleştireceksin yani kafaya taktın.:D
Bu site aracılığıyla bir araya gelen, tanışan kaynaşan ve birbirini seven hiç bir dostun küserek biribirine kırılarak ayrılacağını zannetmiyoruım. olsa bile bu küslük değil anlık bir üzüntü olur... bu site ve nizip hepimizin ve öyle kalacaktır.
İbrahim öncelikle selam, haklısın kimse kırılarak ayrılmaz, etle tırnak gibi olduk.ibrahim;242396 wrote:Bu site aracılığıyla bir araya gelen, tanışan kaynaşan ve birbirini seven hiç bir dostun küserek biribirine kırılarak ayrılacağını zannetmiyoruım. olsa bile bu küslük değil anlık bir üzüntü olur... bu site ve nizip hepimizin ve öyle kalacaktır.
İbo can seni görmek çok güzel mahmut kardeşim çok dogru yazmış eleştiri ve dozu olması lazım ancak birtşeltirici ve çözücü manada olursa netice alınır amaca ulaşır yoksa havayı yumuruklar dururuz ammi güzel projelerinizi nizp ile paylaşın olmassa yine eleştirmeyelim yıkıcı larak tabi siz öylesiniz demiyorum sakın yanlış anlamayın hizmet külfettir külfetde sabır ile aşılır nizip ve insanımız için el ele selamlar
ne! Lahmacun mu dedin:)müslüm akpek;242399 wrote:ibrahim öncelikle selam, haklısın kimse kırılarak ayrılmaz, etle tırnak gibi olduk.
Senin karnın acıkmış galiba:DM.ENES;242409 wrote:ne! Lahmacun mu dedin:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.