güngören nizipliler derneginin geleneksel kavaltısı 1 mayıs 2011 pazar günü yönetim kurulu üyemiz teknik tankerin sahibi sayın akif dogan tarafından verilecektir sezonun son kahvaltısı olan bu kavaltıya tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEGİ YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN ALİ AGIR TEF.02124354343 İST. Not kahvaltı sabah 9.00 da başlar teşekkür ederiz .
Güngörende Nizipliler
İst. Kahvaltı Güngören Nizipliler derneginde
Çok güzel bir durum gelmeye çalışacağım .:D
Ne oldu yine mesaj değişmiş:(
Osman elleme şu mesajlarımı, gelirsem ellerim seni bak.:D
Ulan aylardır kimse siteye girmiyor bazı şeylerden dolayı, site sinek avlıyor.Hadi Adminin emeğine saygı gösterelim emeği boşa çıkmasın diye yeniden siteyi şenlendirelim istiyoruz ilk icraat mesajlar silinmeye başladı.Geleni gelmez ediyorsunuz ha.
Mahooooo sen yazmana bak, o değiştirsin yeniden yaz, Osman 1 Mayıs lafına bile tahammül edemiyor.:DM.ENES;242018 wrote:Ulan aylardır kimse siteye girmiyor bazı şeylerden dolayı, site sinek avlıyor.Hadi Adminin emeğine saygı gösterelim emeği boşa çıkmasın diye yeniden siteyi şenlendirelim istiyoruz ilk icraat mesajlar silinmeye başladı.Geleni gelmez ediyorsunuz ha.
"Mesajıma ELLEME!.." ve "Elleyene DUR de!.." grişimi..;) :D :p
Vay hido, hoşgeldin be ya:) (Bu biraz Bursa ağzı oldu)
OOOO değerli dostum nasılsın.xxhidayet;242111 wrote:"Mesajıma ELLEME!.." ve "Elleyene DUR de!.." grişimi..;) :D :p
asıl sizler hoşgeldiniz!.. ;)
şerefyar eylediniz..:)
Abdulkadir çocuk nasıl oldu, ameliyattan sonra bir daha görüşemedik.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.