alıntı: "quote" fecrisadık demişki:
Uyumanın erkeklik ile alakasını anlayamadım......
Uyuma mı? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı] (Bilmeyen de sıfırcı hoca zannedecek bizi, tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-embarassed [Eksik eski medya kaydı] estağfirullah yahu ne haddimize, biz sadece iki satır yazı yazdık canı isteyen uyar, istemeyen uymaz,) tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile [Eksik eski medya kaydı]
Fecrisadık, konunun çıkış noktası bu,
***************************************************************************************************
Huzeyfe, bu iş tam senlik oldu artık...
Ayrıca konu öyle bir raydan çıkmış ki, raylar da bozulmuş bence.
Abi konu buradan sonra tam anlamı ile raydan çıkmış
yok yahu çok şükür bende birşey yokkk....
şimdi; fecrisadık, semay, Hocam siz ve Huzeyfe herkes bu işin içinde ama öncelikle semay'dan yarın bir açıklama bekliyoruz erkekliği bu işe nasıl bulaştırdı çok merak ediyorum
ALLAH HEPİNİZİN CEZASINI VERECEK. BAŞTA DA HUZEYFE'NİN
HİÇ BİRİNİZ YUKARDAKİ YAZIYI OKUMAMIŞ.
BEN OKUDUM. ORADAN ANLADIĞIMI YAZMIŞTIM.
HZ. ÖMER, HZ.ABBAS VE SAHABENİN YAPTIKLARINA ÇOOOOKKK DUYGULANDIM.
BUNLAR GERÇEKTEN ERKEKMİŞ. demiştim..
Gündüz konuşalım abi,sonra yanlış anlarlar.... Nemelazım sonra yengem beni bayan felan sanır....Alma başına belayı......
Sonra Fatih abi gibi adınız çıkar....Dimi yaniii....?
alıntı:
"quote" İ.H.Er. demişki:
Kasım abi!Nicklerle cinsiyet nasıl belli oluyor? https://www.Nizipbilisim.com/gif/an021 [Eksik eski medya kaydı]
Abi bu soruyu bana bundan 6 yıl önce sorsaydın hemen cevap verebilirdim, hani hatırlarsan siz Antep'te ikamet ediyordunuz da siyah mercedes bir arabanız vardı çarşı da bir yerde buluşup bir yere gitmiştikte sizde bana orada bir takım sorular sormuştunuz da en sonunda hep birlikte amin demiştik, hah işte tam o zamanlarda sorsaydınız anında tak cevap verirdim,
şimdi maalesef;
hocam yanlız bir terslik var ya huzeyfe yanılıyor yada semay ingilizce bilmiyor, profilinde male yazıyorda...
(pc onların odasında klavyenin tuşlarına bile yavaş basıyorum ses olmasın diye, dün fırça yedik zaten)
Bu demek oluyor ki light erkekler listesine bir abimizdaha girmeye alnının akıyla hak kazandı
tebrikler kasım abi, huzeyfe en kısa zamanda diplomanı hazırlayacaktır :-))