Benim tanıdığımız bir Müslüm AKPEK vardı,yüreği sevgi dolu.Alçakgönüllü,mütevazi her türlü eleştiriye açık.Arkadaşları için,Nizip için hemşerileri için canını bile verebilecek bir Müso dayı vardı.O artık öldü aslında nefes alıyor yiyor içiyor ama benim için öldü.Allah rahmet eylesin.:(
Site ve Üyeler Hakkında
Tanıdığımız Müslüm AKPEK
Görüntülenme: …
eeeeeeeeeee taziyeye gittinmi.yok
selamlar
selamlar
Facede geliyoruz demiş
Yolsuzluklara dur demek için eyvallah.
Tayyibe dur demek için eyvallah
v.s v.s v.s eyvallah,eyvallah,eyvallah.
Ama namaz kılan memurlar vatandaşı bekletiyormuş onlara dur demek için geliyorlarmış.Buna eyvallah demem diyemem.Değil Müslüm AKPEK babam bile olsa.
Kendisine;bir insan günde beş vakit namaz kılar bunun da sadece öğle ve ikindi vakti işyerine denk gelir (zaten öğle vaktide öğle paydosuna denk gelir) buda en fazla 15 dakika sürer dedim.Sizi gidi beynamazlar dedim.Beni anında faceden sildi ve engelledi.Artı MSN'den de sildi.Bende onu sonsuza kadar gömdüm.
Yolsuzluklara dur demek için eyvallah.
Tayyibe dur demek için eyvallah
v.s v.s v.s eyvallah,eyvallah,eyvallah.
Ama namaz kılan memurlar vatandaşı bekletiyormuş onlara dur demek için geliyorlarmış.Buna eyvallah demem diyemem.Değil Müslüm AKPEK babam bile olsa.
Kendisine;bir insan günde beş vakit namaz kılar bunun da sadece öğle ve ikindi vakti işyerine denk gelir (zaten öğle vaktide öğle paydosuna denk gelir) buda en fazla 15 dakika sürer dedim.Sizi gidi beynamazlar dedim.Beni anında faceden sildi ve engelledi.Artı MSN'den de sildi.Bende onu sonsuza kadar gömdüm.
Siyaset ortalığı ısıtıyormu ne :)
Yok bir şey yaptığımız
Din İman namaz oruç karşıtlığı ile siyaset yapanın
zaten bir sıkıntısı vardır.
Birbirimizi yasaklayıp
Özgürlüğünü kısaltmaya siyaset demek
aynı zamanda da bir eksiklik.
Başörtülü gezmeyi yasaklayan bir akıl
zaten siyaset yapmıyor
Din İman namaz oruç karşıtlığı ile siyaset yapanın
zaten bir sıkıntısı vardır.
Birbirimizi yasaklayıp
Özgürlüğünü kısaltmaya siyaset demek
aynı zamanda da bir eksiklik.
Başörtülü gezmeyi yasaklayan bir akıl
zaten siyaset yapmıyor
43 Yaşındayım hiç bir arkadaşımı siyaset ve takım tutma anlamında asla kırdığımı hatırlamıyorum Mehmet.Sen fikrini söylersin ben fikrimi söylerim sonra sandıkta halk en doğruyu söyler,ne demek bir anda beni silmek.Varmı böyle bir şey biz birbirimiz sofrasına oturduk bir kaptan yemek yedik.Sadece dua ediyorum rabbim onada bize de hidayet versin.
Menes kardeşim niye kendini üzüyorsun herşeyde bir hayır vardır herkes herkesi tanıyor zaten
selamlar
selamlar
Bu kadar teşviki mesaiden sonra bunun bana yapılması çok acı geldi.Bir başkası yapsa inan hiç üzülmez,aldırış bile etmezdim.
Anlaşılan eski defterleri kapatıp yenisini açmış.
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.
Mahmut abi, Müslüm beyin kendisi burada yokken böyle bir tartışılmaya girilmesi uygun değil bence..
Belki gelir diye bekledik
Kızdırmak için söylendi
Kızdırmak için söylendi
O yorumumu sildim,uygun değilse konuyuda kapatayım.admin;240437 wrote:Mahmut abi, Müslüm beyin kendisi burada yokken böyle bir tartışılmaya girilmesi uygun değil bence..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.