Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

NIZIP TE ODA VE DERNEKLER

Görüntülenme: …

ahmetaksoy Üye
NIZIP TE BULUNAN ODA,CEMIYET VE DERNEKLER........................................................................

ILÇEMIZ NIZIP TE KURULU BULUNAN ÇESITLI ODA VE DERNEKLER ASA?IDAKI GIBI SIRALANMISTIR.

ODA ADI.........................................................................BASKANI....................................TELEFONU

1.NIZIP ZIRAAT ODASIMEHMET AKFIRAT 0342 517 12 37
2.NIZIP SOFÖRLER VE OTOMBIL.OD. AHMET ASLAN 0342 517 37 87
3. . BAKALLAR VE BAYIILER OD. MUSTAFA ÖZTAS 0342 517 27 54
4.... MADENI SANATKARLAR OD HÜSEYIN KÖK ............
5.MARANGOZLAR VE MOBILYACILAR.
6.TATLICILAR ODASI SALIH SÖYLEMEZ517 69 69
7.KUAF.VE BERBERLER ODASI MUSTAFA DO?AN
8.ELEKTIRIKÇILER ODASI
9.FIRINCILAR ODASI ABDULLAH SAYGILI
10.KASAPLAR ODASI HASAN CEYLAN
11.YAS MEYVA VE SEBZECLR.
12.KAHVECI VE LOKANTACILAR OD. SÜKRÜ CANKESEN
13.INSATCILAR ODASI
14.PIRIKETÇILER ODASI
15.MUHTARLAR DERNE?I
16.EMEKLLILER DERNE?I MUSTAFA BILIR
17.YARDIMSEVENLER DER.AHMET AKSOY 517 37 00
18.ATATÜRKÇÜ DÜSÜNCE DER. MEHMET KURT 517 37 00
19.ORTOPEDIK ÖZÜRLÜLER DER. MUSTAFA ÇALIK 517 37 00
20.GAZETECILER CEMIYETI VEYSEL KARAYILAN 517 93 75
21.TÜRK-E?ITIM SEN.
22.E?ITIM-SEN
23.E?ITIM-BIR SEN
24.DIN-BIR SEN
25.NIZIP ZEYTINCILER BIRLI?I
26.GAP TASIMACILIK .KOOP
27.NIZIP TASIMACILIK KOOP
28.GÜNES TASIMACILIK KOOP
29.IPEK TASIMACILIK KOOP
30.KARDELEN TASIMACILIK KOOP
31.GÜNEY DO?U BIRLIK
32.ÇUKOBIRLIK
33.ECZACILAR TEMSILCILI?I
34.YOKSULLUKLA MÜCADELE DERNE?I BELEDIYE 517 39 00
35.E?ITIM ARAÇLARI YARDIMLASMA DER.
36.IDRAK E?ITIM KURUMLARI
37.SÜRÜCÜ KURSLARI BIRLI?I DAVUT KARABACAK 517 54 32
38.TOMURCUK E?ITIM DER
39.AYDINLAR OCA?I ZEYDAN ÇIKIN
40.MÜH.VE MIMARLAR TEM ERSIN ÖZDEMIR
41.MÜHASEBECILER TEM
42.KIZILAY AHMET ASLAN
43.TÜRK HAVA KURUMU HASAN GÜVEN
44.NIZIP SPOR DER
45.YILDIRIM SPOR
46.SAHINBEY SPOR
47.KÖYE HIZMET GÖTÜRME BIRLI?I
48.SOKAK ÇOCUKLARI BIRLI?I
49.IPEK VAKFI
50.TICARET VE SANAYII ODASI MEHMET ÖZYURT 517 10 11
51.NIZIP TIC.BORSASIMUSTAFA ALTIN BAS 518 16 90
52.PAMUK VE ÇIRCIRCILAR BIRLI?I

KESIN OLMAMAKLA BIRLIKTE MEVCUT OLAN KURUM VE KURULUSLARDIR..
...............
17.

Huzi Üye
ya ahmet abi ?u imam hatipliler derne?i uyuyormu..nerede bu dernek yöneticileri? adamların sesi solu?u çıkm?yor..?unlar? tan?yorsan lütfen serzeni?imizi iletirmisin.
ahmetaksoy Üye
ba? üstüne ilgilenece?im.hatta gazeteye haberlerini yapmaya çal??ayim mi?
.
ahmetaksoy Üye
özür dilerim,
N?Z?P SANAY? YAPI KOOP.BA?KANLI?INI ,unutmu?um.........
......
Subutay Üye

abi, peki bir zamanlar türkmenler derne?i vard?, hala mevcut mu? bir ara?t?rabilir misiniz mümkünse? tesekkür ederim....
ahmetaksoy Üye
Evet,hemde çok büyük bir kat?l?m ile aç?l?? yapm??t?.malesef ilk kurulu? ile yetinemedi.çünkü ?u an levhas?n? göremiyorum.ba?kan? da durmu? kaplan idi.bir soru?turay?m.olur mu?selamlar.
..
Huzi Üye
yav ahmet abi helal sana be... arkada? sen bu Nizip.com un ba??nda nöbetmi tutuyorsun yav.cevaplar hemen ?ip?ak valla bravo sana...say?n site yöneticisi Ahmet abiyi göz ard? etmessin herhalde.vallahi tam ödüllük adam...I lowe you Ahmet abiiiiiiiiiiiiiiii...
ahmetaksoy Üye
karda? tesekkür ederim.ilgine,BEN N?Z?P A?I?IYIM.........tamammmmmmmmmmm
gayem herkese yard?mc? olmakt?r.sevgilerrrrrrr
.........
Subutay Üye
"quote" ahmetaksoy demişki:
Evet,hemde çok büyük bir kat?l?m ile aç?l?? yapm??t?.malesef ilk kurulu? ile yetinemedi.çünkü ?u an levhas?n? göremiyorum.ba?kan? da durmu? kaplan idi.bir soru?turay?m.olur mu?selamlar.
..
abi sa?olun, cevab?n?z? bekliyorum. sa?l?cakla...
ahmetaksoy Üye
ileti?im mi kurmak istiyorsun,yoksa bilgimi,bir an önce cevap verecem.selamlar
Subutay Üye
yok abi, hani biz de türkmeniz ya, öylesine dernek bahsi geçti?i için merak?mdan sordum. Nizip''e geldi?imde de tan??mak filan isterim. Çünkü her sene Barak taraf?nda Türkmen ?enlikleri düzenleniyor. Hatta geçen senenin a?as?Adil Sani Konuko?lu idi. Niye bizim Nizip''ten de kapsaml? bir kat?l?m olmas?n?De?il mi yani?

Resim kaynağı

GAZ?ANTEP'TE ''4. YÖRÜK TÜRKMEN ?ÖLEN?'' DÜZENLEND? ''YÖRÜK A?ASI'' AD?L SAN? KONUKO?LU: ''E?ER M?LL? B?RL?K VE BERABERL???M?Z? BOZMAZSAK, TÜRK?YE'YE H?Ç K?MSE ENGEL OLAMAZ''
.

Yör-Türk Vakf?'n?n 4. Yörük-Türkmen ?enli?i'nde ''Yörük A?al???''n? üstlenen SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konuko?lu, ''E?er, milli birlik ve beraberli?imizi bozmazsak, Türkiye'ye hiç kimse engel olamaz'' dedi..

Adil Sani Konuko?lu, Gaziantep'in O?uzeli ?lçesi'ne ba?l? Sazg?n Köyü yak?nlarındaki Konuko?lu Çiftli?i'nde düzenlenen ?ölende, birlik ve beraberli?e en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde ya?and???n? söyledi..

''Bu ülke bizim, nas?l ki; ?ehitlerimiz bu ülke için canların? feda ettiler, biz de emeklerimizi vererek, çok çal??arak, kültürümüzü koruyarak Türkiye'yi dünya lideri bir ülke haline getirmek zorunday?z'' diyen Konuko?lu, ?öyle devam etti:.

''Dünyada geli?en olaylar, Türkiye'nin birlik ve beraberli?e her zamankinden daha fazla ihtiyac? oldu?unu ortaya koyuyor. Kimli?imize sahip çık?p, kültürümüzü koruyarak, tabi ki çok çal??arak, geli?mek, kalk?nmak ve dünya lideri bir ülke olmak her Türkün hedefi olmal?d?r.'' .

Vali Lütfullah Bilgin de milli kültürün korunmas? gerekti?ine dikkati çekerek, ''Milletleri millet yapan de?erlerin korunmas? hayati önem ta??yor. Çar??lar?m?za bakt???m?zda birçok i?yerinin isimlerinin yabanc? oldu?unu görüyoruz. Kültürümüzü korumak ve ya?atmak zorunday?z'' dedi..

Büyük?ehir Belediye Ba?kan? As?m Güzelbey, Türk kültürünün korunmas?n?n önemli oldu?unu, aksi takdirde kültür yozla?mas? ile kar?? kar??ya kal?nabilece?ini vurgulad?..

Yör-Türk Vakf? Genel Ba?kan? Mustafa Tombulo?lu ise kültürünü ya?atmayan ve korumayan milletler ve ülkelerin yok olaca??n? ifade etti..

Tombulo?lu, kültürlerin ya?at?lmas? için düzenlenen bu tür ?ölenlerin, vatanda?ların birlik ve beraberlik duyguların? peki?tirip, milli ve manevi de?erlerin genç ku?aklara aktar?lmas? için önemli bir f?rsat olu?turdu?unu bildirdi. .

Konu?malardan sonra, Özel SANKO Okullar? mehteran ekibi gösteri yapt?, Türk Halk Müzi?i sanatç?s? Mehmet Sekse konser verdi. Halk oyunlar? ekibinin ard?ndan, çay?ra çıkan genç güre?çiler, izleyicilere atasporunun güzelliklerini gösterdiler. Dereceye giren güre?çilere Yörük A?as? Adil Sani Konuko?lu alt?n arma?an etti..

?ölene, Gaziantep Milletvekili Fatma ?ahin, Adana Milletvekili Ali Küçükayd?n, Kilis Milletvekili Veli Kaya, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Filiz, Garnizon Komutan? Tu?general Necdet Sezginer, Emniyet Müdfürü Feyzullah Arslan, SANKO Holding Yönetim Kurulu Ba?kan? Abdulkadir Konuko?lu, Sanayi Odas? Ba?kan? Nejat Koçer, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sami, Hakan ve Cengiz Konuko?lu ile Tansu Tu?lu da kat?ld?. Yakla??k 4 bin ki?inin k?l çad?rlarda oturarak izledi?i ?ölende, konuklara etli firik pilav?, do?rama ve yo?urt ikram edildi..

Edited by - Nizipli_kurt on 28 Ara 2005 13:12:32
kubiturk Üye

say?n aksoy-merhaba kolay gelsin
Nizipteki odalar?m?z gerçekten çalışıyorlar.
özellikle ticaret odas?n?n yeni binas? mükemmel-tam yak??m?? Nizipimize.

?oförler odas? ba?kan? say?n ahmet aslan da büyük insand?r.kulaklar? ç?nlas?n.duyarsa ellerinden öptüm.
bakkallar ve bayiler odas? çal??malar? da öyle..

Nizipte ta?? ta??n üstüne koyan?n emegine ellerine sa?l?k
her?ey Nizip için.
ahmetaksoy Üye
ilçemiz Nizip te yeni bir dernek daha aç?ld?,
N?Z?P ÇOCUKLARI KORUMA VE TOPLUMA KAZANDIRMA DERNE??,ba?kan? ,
muhterem,say?n.S.Ahmet UZUN. öncülü?ünde,kurucular? ise,
S.Ahmet UZUN
Ahmet AKSOY,
Mehmet KILIÇ,
Dervi? DÖRTBUDAK,
M.Ali KARABACAK,
Orhan ÇEL?K,
Ahmet ÜNAL.olu?tu
benbaskan Üye
in?aallah ba?ar?l? olursunuz Text
ahmetaksoy Üye
tesekürler,?KTiSATÇI
cengizkrbck Üye
Abiler az kald? s?rada in?allah Üniversiteliler derne?i de olacak...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim