Düğünlerin genelde pazar günleri olduğunu herekes biliyor fakat Nizipte bir sorun var düğünlerde en önemli şeylerden birisi damat traşı ve gelin süslemedir dolayısıyla berberlerin ve kuaförlerinde pazar günleri açık olması gerekmiyormu heryerde pazar günleri berberler açık fakat Nizipte tam tersi pazar günleri kapalı sevgili Nizip com üyeleri siz ne dersiniz berberler pazar günleri açıkmı olmalı yoksa kapalımı olmalı..? yanlış anlamayın ben kuaför değilim gazeteciyim..
Basından Nizip Haber
Berberler pazar günleri neden kapalı..?
Görüntülenme: …
bence açık olmalı.özellikle pazar günleri biz memurların en rahat traş olabilecekleri gündür.hararetle destekliyorum.
hafta içide akşam 19 da kapanıyo sanırımm..sebep ne olakii...hafta sonu acık olmalı ınsanlar rahatca trasını olsun tatil günündee...
insanlar neden hep bana hep bana cinsinden düşünüyor anlamıyorum...
acaba berberleri robot falan mı zannediyorlar?! onlarında haftanın bir günüde olsa dinlenmeye hakları yok mu?zaten pazar günü tatil diye adamcağızlar cumartesi gece 12'ye kadar mesai yapıyorlar. traş olacak olan o saate kadar boş bi vakit bulabilir bence.bencil olmayalım kardeşlerim, abilerim...
saygılar...
MEHMET FATİH AVCI
acaba berberleri robot falan mı zannediyorlar?! onlarında haftanın bir günüde olsa dinlenmeye hakları yok mu?zaten pazar günü tatil diye adamcağızlar cumartesi gece 12'ye kadar mesai yapıyorlar. traş olacak olan o saate kadar boş bi vakit bulabilir bence.bencil olmayalım kardeşlerim, abilerim...
saygılar...
MEHMET FATİH AVCI
esnaf ın tatilimi olurr netıce vatandaş için calısıyoo..emnıyet te calısmasın tatil yapsın bi gün itfaiyede ama nöbetlese tatil yapılıyo değilmi...
biz tamamen açık olsun demiyoruz zaten nöbetleşe olabilir eczaneler ve fırıncılar gibi bu sadece Nizipte var başak yerlerde pazar günleri berberler açık adamların rızkına engel olunmuyormu damat traşı falan yapmaları için bence bu çok önemli bir konu..
önce cevabım boroboro ya; emniyet diyor canım benim emniyet esnaf mı?! ah canım benim senin daha büyümen gerek:)
sonra azade arkadaşım; dediğin olabilir ancak bu kezde sıra emin ol çok fazla olacaktır. düğün felan denmiş yukarda, o işi damatlar hallediyor zaten...vardır bir berber arkadaşı damadın,gider açar dükkanı mis gibi traşını da olur kısmen makyajını da yapar...
saygılar...
MEHMET FATİH AVCI
sonra azade arkadaşım; dediğin olabilir ancak bu kezde sıra emin ol çok fazla olacaktır. düğün felan denmiş yukarda, o işi damatlar hallediyor zaten...vardır bir berber arkadaşı damadın,gider açar dükkanı mis gibi traşını da olur kısmen makyajını da yapar...
saygılar...
MEHMET FATİH AVCI
Nizip'i köy gibi görme alışkanlığını bırakmamız gerek sanırım.Her meslek profesyonelce yapılıyor kentlerde.Pazar günü çalışmama diye bir sorun olmaz.Talep varsa açılır.İllaki dinlenecekse ,her hangi bir günde isteyen istediği saaatte dinlenir.Resmi daire değilki..Olayı bir de burdan görün.Direkt hizmet üreten sektörlerde gün olayı olmaz.Fırınlarda pazar günü kapansın bakalım.Olur mu?! selamlar.
siz Nizip i köy gibi görmeme alışkanlığından bahsediyorsunuz ama bu sitede Nizip in ismi değişsin diye forum açılmış!!
ayrıca siz bu sitenin sorumlusuysanız verin bakalım esnaf ve sanatkarlar odasına bu konuylu ilgili bir beyanname veya dilekçe,bakalım size benim dediğimden daha farklı birşey diyecekler mi?!
saygılar...
MEHMET FATİH AVCI
ayrıca siz bu sitenin sorumlusuysanız verin bakalım esnaf ve sanatkarlar odasına bu konuylu ilgili bir beyanname veya dilekçe,bakalım size benim dediğimden daha farklı birşey diyecekler mi?!
saygılar...
MEHMET FATİH AVCI
fatih bey ben örnek vermek ıstedım..teşbib yani benzetme sannatıı ..sanırım bu örnegı anlamadınızz yada ben yanlış cum le ler le ifade ettimm...bu senler dır böyle ıse bundan sonrada böyle olacak dıye bı kural yok...esnaf sahsesı denılen bı olay da var sanırım türkıyenın hiç bi yerınde olmayan..:) soylemek ıstedıgım pazar günü serbst olsun acan acar işyerın acmayan kendı bılır bı yasak olmasınn..
peki canım sen bir dilekçe ya da beyanname ver bakalım,esnaf ve sanatkarlar odasına... bu iş burda sadece sitede kalmasın. ayrıca demek istediğini şimdi daha iyi anladım. isteyenin pazar günleri açabilmesi mantıklı...
saygılar...
saygılar...
dilekçemi beyanname mii..?? o nekii burası TÜRKİYE sadece istenır ve yapılmaz..:) senelerdir böyle gelmiş böyle gidiyo limse değişiklik yapamazz..
yanı dınlenmek berberlırınde hakkı ama
yahu taş mı çekiyo ıkı makas baska bı sey değil..mucburıyet oldugu için kapalı ..yoksa keyfı yere değil..zaten müşteri yerıne sınek avlıyolar..
tabiki boroboro kardeşime katılıyorum isteyen açar mehmet fatih gibi düşünenlerde kapatır ama nufusu 150 bine dayanan il olmaya aday bir ilçenin traş olmak için acaba hangi berber açık deyip gezmemesi gerektiğini musa hocamında dediği gibi Nizipi bir köy gibi görme alışkanlığını bırakmalıyız ..
ben Nizip i hiçbirzaman köy gibi görmedim ki,bu sitede görenler var ama...
Nizip in ismi değişsin diyorlar Nizip köy müde ismi değişsin? söyle olabilir;
açma hakkına sahip olsunlar isteyen açsın istemeyen açmasın...
saygılar...
Nizip in ismi değişsin diyorlar Nizip köy müde ismi değişsin? söyle olabilir;
açma hakkına sahip olsunlar isteyen açsın istemeyen açmasın...
saygılar...
boro boyle demıssın ama her gelen musterı aynımı kendının bılen war bılmeyen war gelde bır tatıl gunun o gundede onla ugras bız berber olmadıgımız ıcın kendımızı dusunuyoruz bırde berber tarafından bakmak lazım bu olayaboroboro;48569 wrote:yahu taş mı çekiyo ıkı makas baska bı sey değil..mucburıyet oldugu için kapalı ..yoksa keyfı yere değil..zaten müşteri yerıne sınek avlıyolar..
teşekürler Nizipli mehmet kardeşim burada biz bu kunuyu bazıları gibi birbirimizi sınava tabi tutar gibi bir ard niyet aramak için açmıyoruz biz Nizip için nasıl olsa daha iyi olur nasıl olsa iyi olmaz halk oylamasına sunuyoruz Nizip com yöneticilerine çok teşekür ederim bu hizmeti verdikleri için berberler sinek avlıyor onlarda insan değilmi falan geç onları bu çok önemli bir sorundur neden birecikte pazar günleri açık neden gaziantep kilis ve tüm çevre ilçelerinde berberler pazar günleri açıkta Nizipte kapalı biz bunu tartışıyoruz yoksa nizpteki berberlerin işi çokmu iyi ihtiyaçlarımı yok biz bunu öğrenmek istiyoruz berber arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim onlarında fikirlerini almak istiyoruz gerkirse gazetemize haberde yaparız onların sorunlarını herşey Nizip için..?
berberler konusunda düzenleme muhakkak gerekli tam devlet dairesi gibi çalışıyolar
Arkadaşlar lütfen cümlelerinizi Türkçe kurarmısınız. Eminim hepimiz ilkokuldan mezun olmuşuzdur...
Kasım abi nerdesin yetişsene abi! Türkçe isam sehpasında!
Kasım abi nerdesin yetişsene abi! Türkçe isam sehpasında!
berberlerin de tatile ihtiyacı vardır. ancak nöbetçi düzenlemesi uygulanmalı..
Bu seferde bir sorun var, mesela ben yıllardır aynı berbere traş oluyorsam başka bir berbere gitmem, bu alışkanlık zannımca birçok dostumuzda da var.
ee arkadaşlarr bence pazar günü serbest olsa daha mantıklı isteyen açar isteyen açmazz..zaten herkesın kuaförü bellidir.teşefonlarıda vardır...isteyen istedğini bulur olur.serbest olsa daha iyi..tabi olursa..
bu kadar tartışmaya değer bir konu mu bu ya?
traş olmanın milli meseleye dönüştüğünü görüyorum. hararetli tartışılması gereken nice konu var. biraz daha sukunet, biraz daha mantık diliyorum.
traş olmanın milli meseleye dönüştüğünü görüyorum. hararetli tartışılması gereken nice konu var. biraz daha sukunet, biraz daha mantık diliyorum.
Bu konu neden bu başlık altında? Berberlikle kültür-sanat arasında bir ilişki kuramadım...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.