Nizip.com
Üye ol
Resmi Kurumlar

SODES projemiz kabul edildi.

Görüntülenme: …

servet BÜYÜKTEKE Üye
Nizip Madeni Sanatkarlar Odası ile Merkezimiz ortaklığında hazırlanan "Esnaf Zamanı SODES'le Yakalıyor" adlı SODES projesi kabul edilerek uygulama süreci başlamıştır. Proje Kapsamında 1.Doğalgaz İç Tesisatçılığı, 2.Doğalgaz Boru Kaynakçılığı, 3.Motorlu Araçlar Yönetim Sistemleri, 4.Bilgisayar Destekli Tasarım(Metal, Motor ve Makine meslek kolları için), 5.Bina Dış Yalıtım Sistemleri, 6.TİG Kaynağı, 7.CNC Operatörlüğü mesleklerinde meslek kursu eğitimleri verilecektir. Kurslara Madeni Sanatkarlar Odası üyeleri ve çalışanları katılabilecektir. Eğitimler merkezimizde verilecek olup, kurslara devam eden kursiyerlere cep harçlığı verilecektir. Kursiyer müracatları Nizip Madeni Sanatkarlar Odası tarafından kabul edilmeye başlanmıştır.

Kaynak...
servet BÜYÜKTEKE Üye
Doğalgaz Boru Kaynakçılığı kursu açılmıştır yeni kurs bilgisayarlı destrekli çizim olacak
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Mesleki eğitim merkezi olarak ilçemizde önemli bir açığı kapatıyor ve insanımızı mesleki olarak eğitiyorsunuz. Sodes projelerinizdeki başarılarda takdiri hakediyor.
Başarılar diliyorum.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Bu prolenin hazırlanmasında Süleyman Akpek'in ,Büyük emek leri var onun hakkını vermek lazım hocam emeğinize sağlık diyorum.
teminajans Üye
servet bey biraz geniş bilgi verirseniz sevinir baş buru yeri gerekli belgeler istenenler kaç ay süreceği irtibat yaş sınırı felan gibi
servet BÜYÜKTEKE Üye
teminajans;238549 wrote:servet bey biraz geniş bilgi verirseniz sevinir baş buru yeri gerekli belgeler istenenler kaç ay süreceği irtibat yaş sınırı felan gibi

Nizip Madeni Sanatkarlar Odası ile Merkezimiz ortaklığında hazırlanan "Esnaf Zamanı SODES'le Yakalıyor" adlı SODES projesi kabul edilerek uygulama süreci başlamıştır. Proje Kapsamında 1.Doğalgaz İç Tesisatçılığı, 2.Doğalgaz Boru Kaynakçılığı, 3.Motorlu Araçlar Yönetim Sistemleri, 4.Bilgisayar Destekli Tasarım(Metal, Motor ve Makine meslek kolları için), 5.Bina Dış Yalıtım Sistemleri, 6.TİG Kaynağı, 7.CNC Operatörlüğü mesleklerinde meslek kursu eğitimleri verilecektir.

Kurslara Madeni Sanatkarlar Odası üyeleri ve çalışanları katılabilecektir.
Eğitimler merkezimizde verilecek olup, kurslara devam eden kursiyerlere cep harçlığı verilecektir.

Kursiyer müracatları Nizip Madeni Sanatkarlar Odası tarafından kabul edilmeye başlanmıştır
servet BÜYÜKTEKE Üye
28.02.2011 tarihi de üç kurs açılmış ve kurslar 120 saat olup devam etmektedir.

1.Doğalgaz İç Tesisatçılığı ders öğretmeni Kadir TEKİN
2.TİG Kaynağı, ders öğretmeni Ergün KAMALI
3.Motorlu Araçlar Yönetim Sistemleri ( OTOMOBİL ARIZA TESBİT CİHAZI) Motorlu Araçlar Teknolojisi ders öğretmeni servet BÜYÜKTEKE vereceklerdir.
fsoyarik Üye
Hocam başarılar dileriz gerçekten bunlar çok güzel hizmetler inşallah b u egitimler ile iş ve işçi bulma kurumları siyasetin vesayetinde olmadan çalıştırılarak hizmete açılırsa sanırım insanlarımız iş aramaktan iş için avuş açmaktanda kurtulur iş politikası buna göre yönlenmiş olur
Aslında Tayyip beyin yerinde olsam bu ülkede tarım bakanlıgını ayrı hayvancılık bakanlıgın ı ayrı kurar birde iş ve işveren bakanlıgı kurarım zira Türkiyenin tarım ve Hayvancılık haritası çıkarılsa sefritikalı çoban ve tarım işçisi çalıştırılsa bugün en az 2 milyon insan ihtiyaç olur ve Dünyanın hayvancılık ve meyvecilik ambarı oluruz.
sevgili hocam burada HARA diye bir yer var tıpkı Urfadaki ceylan pınarı gibi ancak buranın farkı 60 bin civarında bir alan var işte damızlık hayvan ve tohumculık için idal bir yer ah ah bu siyasiler ah,
Selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim