Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Inanılmaz bir olay tüm herkesin okuması gereken kısa bir yazı. (gerçektir)

Görüntülenme: …

şükrü çiftçi Üye
Karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı
bir teyze yoldan geçenlerden yardım ister,kimsenin oralı
olmadığı teyzeye 23 yaşında bir kızımız yardım eder,
karşıdankarşıya geçirirken kız aniden bayılır,
masum görünüşlü yaşlı teyze bir taksi
çevirir kızı taksiye atar ve taksiciye:
-kızım yolda yürürken fenalaştı,hemen eve götürmem lazım der.
Taksiyi ATA2 sitelerine
yakın bir yerde durdurur,taksiciden yardım alarak kızı arabadan
indirir komşularından yardım alacağını
söyleyerek taksiciye gitmesini söyler.
Taksici oradan uzaklaştıktan kısa bir süre sonra arabanın
içinde telefon çalmaya başlar kendi telefonunun
çalmadığını anlayan taksici kısa bir aramadan
sonra arka koltuğun altına düşmüş olan telefonu bulur,
ısrarla çalan telefonu
açar telefonda bir erkek vardır:
-Bu telefon kızıma ait,eve gelmesi gerekiyordu
ama hala gelmedi siz kimsiniz diye sorar,
telefonu açan taksici kendini tanıtır
ve kızınızı annesiyle falanca adrese bıraktım der baba
hayır annesi yanımda bulunduğun
yeri söyle beni kızımı bıraktığın adrese
götüreceksin der ve polise haber verir,
polisler baba ve taksici kızı arar ama
ne o adreste öyle bir teyze vardır nede kız ortadadır.

Ertesi günü kız Çengelköy'de
MAXİ alışveriş merkezinin önündeki
bir çöp konteynerının içinde
ölü bulunur,tüm organları
alınmıştır,
otopsi raporuna göre kıza
iğne yapılmış ve bayılması sağlanmış,
aile feryat figan tüm çengelköy
ayağa kalkmış durumda.

SİLMEYİN...
VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA
İLETİN...

"BAŞIMA GELMEZ" DEMEYİN UMURSAMAMAZLIK YAPMAYIN DOSTLARINIZI ARKADAŞLARINIZI AKRABALARINIZI UYARIN. BUGÜN BU GENÇ KIZIMIZIN BAŞINA
GELEN ALLAH GÖSTERMESIN YARIN YAKININIZIN BAŞINA GELEBILIR !
İNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.
DİKKATLİ OLALIM)
YakisikliAntika Üye
Insan tacirleri is basinda yine.Bosuna dememisler iyilikten maraz doqar veya acima acinacak duruma dusersin.
sakalli0727 Üye
olayin dogruluguna inanmiyorum...eger böyle bir organ mafyasi varsa ? neden taksi tutacak kadar bir konumda olsunki ? neden arkada bir taksiciyi sahit olarak biraksinki ? böyle bir organ mafyasinin kendi taksisi de arabasida olmasi lazim degil mi ?...bence bu sükrü ciftci kardesimizin emaline gelen klasik bir yazidan ibarettir...korku yaratilmasin !!türkiye öyle 4.dünya ülkesi bir ülke degil ...
şükrü çiftçi Üye
sakalli0727;235744 wrote:olayin dogruluguna inanmiyorum...eger böyle bir organ mafyasi varsa ? neden taksi tutacak kadar bir konumda olsunki ? neden arkada bir taksiciyi sahit olarak biraksinki ? böyle bir organ mafyasinin kendi taksisi de arabasida olmasi lazim degil mi ?...bence bu sükrü ciftci kardesimizin emaline gelen klasik bir yazidan ibarettir...korku yaratilmasin !!türkiye öyle 4.dünya ülkesi bir ülke degil ...
Abi her ne kadar gerçek bir hikayede olmasa örnek bir kısadan hisse paylaşmakta fayda olacağını düşündüm paylaştım.Ayrıca bu yazıyı facebook sayfasında arkadaşım paylaşmıştı bende siteye attım:D Ayrıca aydınlatıcı mesajların için size teşekkür ederim:D
sakalli0727 Üye
şükrü çiftçi;235763 wrote:Abi her ne kadar gerçek bir hikayede olmasa örnek bir kısadan hisse paylaşmakta fayda olacağını düşündüm paylaştım.Ayrıca bu yazıyı facebook sayfasında arkadaşım paylaşmıştı bende siteye attım:D Ayrıca aydınlatıcı mesajların için size teşekkür ederim:D
rica ederim ne demek...bizim amacimiz kimseyi paylastiklari icin rencide etmek degil...her paylasimi biraz süzgecten gecirip sunulmasi daha uygun olur düsüncesi sadece..
servet BÜYÜKTEKE Üye
Bununla ilgi çok mail var hepsi çok gerçek bir hikaye diye başlıyor hepsi de organ mafyasıyla bitiryor. Ama şu gerçek insan kime inanacağına şaşıyor
bay x Üye
sakallı kardeşime 2 kere teşekkür ediyorum...önce güzel üslubla,rencide etmeden şükrüyü ikaz ettiği için,ikincisi bu saçma olaya mantıklı yorum getirdiği için....
bu tarz e-mailler o kadar bıkkınlık verdirici oluyor ki ,neye ,nasıl inanacağımızı şaşırıyoruz.
siyasi muhalifler,internet andıcları,dedikodular öyle kurgulanmış olaylarla karşımıza çıkıyor ki, şartlanmış beyinler hemen red yahut kabul ediyorlar..bir örnek;
kadir gecesinden bir gün sonra ,efendim falanca mekana peygamberin ruhaniyeti teşrif etmiş,oturdukları mekan gül kokusundan geçilmiyor,koridorlar,duvarlar gül kokusu ,nur falan filan..biri bunu anlatıyor,birisi aşka şevke gelmiş ağlıyor,...dayanamadım ..topluluk ortasında bu hikaye uydurma dedim..tepkiyi aldık..ısrar ettim..birisi beni madara etmek için yürü gidelim dedi..
yallah gittik mekana,...ordakiler şaşırdılar ,,bizim böyle birşeyden haberimiz yok...??oyun bozanlık ettik ,ne güzel millet tatlı tatlı füyazat hissi tavan yapmıştı! benimkisi ise taban yapıyor ...
dini,siyasi,politik vb nedenlerle o kadar çok şey uyduruluyor ki? alın şu çılgın türkler kitabını okuyun,,,okuyabilirseniz tabi ! o yüzden amerikalılar ;gerçek sizi özgür kılar ,diyorlar..
o yüzden epistomoloji var:yani bilginin yapısı ve doğruluğu...
-bir de gözden kaçan başlıkta parantez içi(gerçektir) vurgusunun olması ???????-

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim