Son bir kaç gündür ilçe emniyet trafik uygulamalrını başlattı . Uygulamalara karşı değilim ama yapılan uygulamalar cadde ve kavsaklar güneş bahane edilerek genelde iş yerlerimizin önünde yapılmakta benim gibi sabah işi olan işyerlerinin önünde uygulama yapmak işlerimize sekte vurmaktadır. Sabah bunu söylediğimiz halde sayın görevli git şikayet beni diye bir tavır takındı bende gereken yerlere mail yoluyla şimdilik ulastım. Yapılan uygulamaları destekliyoruz ama dediğim konularda sıkıntı yaratılmadan olursa memnun kalcagız. Sayın emniyet müdürümüzde bunu dikkate alacagına inanıyorum. Sizlerinde görüşünü almak istedim.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Üzerinize kalacak bi durum yok sayın adminim cekindiğimiz bir nokta değil haklı oldugumuz bir durumu yazdık size bişe diyeni bana gönderin ...:)
Zaten konuyu yüzeysel okudugundan cevabı bile verememişsiniz. Sayın arkadaşım memur zaten işini yapsın diyoruz destekliyoruzda konu baska konu anlamak istememişsin tuzun kuruysa ben ne diyeyim sana...... Bak bidaha yazayım sana SONUNA KADAR UYGULAMALARIN ARKASINDAYIZ AMA KİMSE KİMSENİN EKMEĞİNE MANİ OLMASIN........
Trafik uygulamaları
Görüntülenme: …
sabah bende kendilerine uygun dille söyledim. Şimdi konu üzerime kalacak :D
Birakalimda memur arkadaslar islerini yapsinlar.Sizinkisi is yeride onlarin yaptiqi nedir?Herkes bardaga birazda dolu tarafindan baksin ama memur arkadasinda git sikayet et demeside cok kaba bir soylem.Biraz daha esnafa karsi kibar olmasi gerekir.
admin;235568 wrote:sabah bende kendilerine uygun dille söyledim. Şimdi konu üzerime kalacak :D
Üzerinize kalacak bi durum yok sayın adminim cekindiğimiz bir nokta değil haklı oldugumuz bir durumu yazdık size bişe diyeni bana gönderin ...:)
KalpsizAdam;235579 wrote:Birakalimda memur arkadaslar islerini yapsinlar.Sizinkisi is yeride onlarin yaptiqi nedir?Herkes bardaga birazda dolu tarafindan baksin ama memur arkadasinda git sikayet et demeside cok kaba bir soylem.Biraz daha esnafa karsi kibar olmasi gerekir.
Zaten konuyu yüzeysel okudugundan cevabı bile verememişsiniz. Sayın arkadaşım memur zaten işini yapsın diyoruz destekliyoruzda konu baska konu anlamak istememişsin tuzun kuruysa ben ne diyeyim sana...... Bak bidaha yazayım sana SONUNA KADAR UYGULAMALARIN ARKASINDAYIZ AMA KİMSE KİMSENİN EKMEĞİNE MANİ OLMASIN........
Sayin mechull sizin yazinizi dikkatle okudum ve ne dusundugumu yazdim.Benim yazdigim cevap sizi tatmin etmemis olabilir tatmin etmek icinde yazmiyorum,Ben kendi sahsi dusuncemi yaziyorum.Memur arkadaslar kasten mi senin ekmegine mani oluyorlar adam o gun orda o isi yapmasi lazim.Neden baska zaman gelipte senin isyerinin onunde calismadilar cunku orda isi yoktu.Bir veya iki gun sabretseniz ne olur.2gunde kimse batmaz.Sen bu ise duzlemesine baktigin icin amlayamamissin.
Sayin mechull kardes ben okunuyu dikkatle okudum ve dusuncelerimi dile qetirdim ama bu dusuncelerim sizi tatmin eder veya etmez bu sizin probleminizdir.Benim demek istedigim memur arkadaslar keyfi gelipte orayi isgal etmiyorlar is geregi yapmak zorundalar oda gecici bir suredir.Siz konuyu tam olarak anlatamamissiniz ve konuya duzleme bakiyorsunuz. Siz demissinizki cadde ve kavsaklar gunes bahane edilerek isyerlerimizin onunde uygulama yapmaktalar.Ne uygulamasi yaptiklarini soylememissiniz. DIKKATINIZI CEKERIM...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.