Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Top Sahasi!

Görüntülenme: …

YakisikliAntika Üye
Insanlari anlamak mumkun deqil tartismaninda bir adabi ve uslubu vardir,Kimsenin kimseyi incitecek soz soylemeye hakki yoktur.Kotu soz sahibinindir.
KalpsizAdam Üye
Neden yusuf arkadas herkesle didismeye calisiyor anlamiyorum.Herkesin fikrine ve dusuncesine sayqi qostermelisin.
YakisikliAntika Üye
Fsoyarik tesekkurler cabandan dolayi.Hatasini anlamak veya ozur dilemekte bir erdemdir ama bu erdeme herkes ulasamaz. Bosver ben bu atasozu ile cevap veriyorum"bir lafa bakarim laf mi diye,birde soyleyene bakarim adam mi diye".
sadettinyildirim Üye
nerden bahsettıgını anlayamadım ama sen bılıyorsan bu sehri beledıye baskanımız sayın hacı fevzı akdoganı gonderelım mükemmel bir şehir yapsın artık orada yasayan halkta senin heykelını diker nizip ten bahsediyor olamazsın egerkı nizipten bahsediyorsan pet şiseler havuz sularında yuzen cocuklar dunyanın her tarafında mevcut cocuktur buyukler buyukluklerını yapmazsa cocuklarına sahıp cıkmazsa belediyemı cocukları yakalayacak biz kendımıze çeki düzen vermezsek herseyı neden beledıyeden devletten bekleyelım cok guzel otobus ve dolmus durakları yapıldı ama nedense bakıyorum 2 ayaklı hayvan dıye tabır ettıgımız kısıler bunların camını kırıyor ozellıklede askerlık subesının ordakı devlet asker 24 saat nobet tutan askerın onundekı cam kırılıyor nizipteki 2 ayaklı hayvanlara cekı duzen verılmedıkce pet şişeler daha havuzlarda cok yuzer modern kımlıge kavusmak yolundakı nızıp daha cok elestırı alır bızler sorumsuzlarız yanı nızıp ın %50 sınden fazla kısısı memeleketı guzellestırmek ve modern kımlıge burunmesını algılamayor hepsı halktan kaynaklanıyor yazacak çok sey var ama yazıpta yazımı zıyan etmıyorum.
YakisikliAntika Üye
Sadettin bey eski futbol sahasi(toprak saha) yeni osmanli parkindan bahsediliyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim