Güngörende Nizipliler

Güngören nizipliler derneginde RAMAZAN

oktay Üye
Güngören nizipliler derneginde RAMAZAN Etkinlileri Dernegimizin kurulduğundan buyana geçen 5 yılımızda Ramazan ayı etkinlikleridevam ediyor Hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla hazırlananramazan kumanyaları tamamlandı 5 agustos 2010 cumam günü dagıtımlar basladı bu yılki hedef 500 yoksul aileye ulaşmak başkanımız sayın Ali agır'ın gayretiylenizipli veG.antepli hemserilerimize gelen gıda ürünlernin paketlenmesi ve dagıtımına büyük gayret sarf ettilerzaman zaman 70 yaşındaki insanlar 50 kğ kolileri sırtladı .Allah hepsinden razı olsun tpolanan tonlarca gıda ürünü derneğimizi doldurdu. bu ramazan ayında istedikki tüm hemşerilerimizin tencereleri kaynasın hayır sever vefalı duyarlı hemserilerimiz buduygumuzu hissetmiş olmalıki bu tonlrca gıdayı dernegimize adeta yagdırdı hepsine şükran ve tşekkürlrimizi sunarız.
Resim kaynağı
şükrü çiftçi Üye
güngören nizipliler derneğinin ne çabalarla yardım için uğraştıklarına şahit oldum.............. derneği kutlarım.
admin Yönetici
Meleklerde sizleri taşısın İnşaallah. Ali başkanımı ve ekibini yürekten kutluyorum. Yıllardır sessiz sedasız vede polemiklere girmeden hizmetlerini yürütüyorlar. Paketleri gördükce ne kadar özverili bir çalışma olduğunu görüyor insan. Bu kadar yardımı yapan değerli hemşerilerimizin yanında dağıtıma yardımcı olanlarıda kutluyorum.
ahmeter Üye
Güngören nizipliler derneginde RAMAZAN dernek ramazan2 Güngören nizipliler derneginde RAMAZAN dernek ramazan3 Güngören nizipliler derneginde RAMAZAN dernekte yardım Güngören nizipliler derneginde RAMAZAN GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULULUNUN OLUŞTURDUĞU YARDIM DAĞITIM KOMİTESİ SAYIN BAŞKAN ALİ AĞIR VE DERNEĞİMİZİN SAYMANI BABLI TEKİN 'DEN OLUŞMUŞTUR.BU İŞE GÖNÜL VEREN TÜM HAYIRSEVER HEMŞEHRİLERİMİZE, EMEĞİ GEÇEN YAŞLISINDAN GENCİNE HERKESE TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİZ. GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEĞİ
M.KÜÇÜK Üye
Verenden,dağıtandan vesile olandan Alllah razı olsun.
Cali Üye
Hayir sahiplerinden ve vesile olanlardan allah razi olsun, Su mubarek gunlerde boyle hayirli hasanatli haberler okumaya hasret kaldik ...
tikencan1 Üye
tüm hayırseverlerden ve emeği geçenlerden allah razı olsun
oktay Üye
isimlerini buraya yazmadıgımız dernegimize yardımlarını esirgemeyen tüm nizipli hayır seven iş adamlarımızve hayır seven insanlarımıza canı gönülden teşekkür eder kekdilerine bol kazançlar ve hayırlı ramazanlar dileriz başkan ali agır ve yönetim kurulu.
BURHAN ATİK Üye
Sayın ali ağır bey'e ve tüm tönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum..ramazan ayının bereketi sizlerle olsun..
Huzi Üye
Şimdi Güngören'de olmak vardı anasını satayım..Offf oofff... :( Diyorya Cem Karaca...
Mehmet KASAR Üye
Dernek yönetim kurulu üyeleri, 5253 sayılı Dernekler Yasasına göre yapılan ayni bağışlara ilişkin olarak teslim alındığına dair ayni bağış alındı belgesi düzenleniyor mu ? teslim ederken de aynı yardım teslim makbuzu düzenleniyormu ? Eğer yapılmıyor veya bilinmiyor ise mesaj atın görüşelim.
YakisikliAntika Üye
Helal olsun da bu isadamlari nizipliler mi?Ne kadar nizipli zengin varmis helal olsun.Gogusum kabardi.Gungorenede birgun gidip gezmek istiyorum.
oktay Üye
sayıntüm hemşerilerimizin mubarek ramazan bayramını en samimi duygularımla kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim istanbul güngören nizipliler dernek başkanı ali agır

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim