Güngören nizipliler derneginde RAMAZAN EtkinlileriDernegimizin kurulduğundan buyana geçen 5 yılımızda Ramazan ayı etkinlikleridevam ediyorHayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla hazırlananramazan kumanyaları tamamlandı 5 agustos 2010 cumam günü dagıtımlar basladıbu yılki hedef 500 yoksul aileye ulaşmak başkanımız sayın Ali agır'ın gayretiylenizipli veG.antepli hemserilerimize gelen gıda ürünlernin paketlenmesi ve dagıtımına büyük gayret sarf ettilerzaman zaman 70 yaşındaki insanlar 50 kğ kolileri sırtladı .Allah hepsinden razı olsun tpolanan tonlarca gıda ürünü derneğimizi doldurdu.bu ramazan ayında istedikki tüm hemşerilerimizin tencereleri kaynasın hayır sever vefalı duyarlı hemserilerimiz buduygumuzu hissetmiş olmalıki bu tonlrca gıdayı dernegimize adeta yagdırdı hepsine şükran ve tşekkürlrimizi sunarız.Resim kaynağı
Meleklerde sizleri taşısın İnşaallah.
Ali başkanımı ve ekibini yürekten kutluyorum. Yıllardır sessiz sedasız vede polemiklere girmeden hizmetlerini yürütüyorlar.
Paketleri gördükce ne kadar özverili bir çalışma olduğunu görüyor insan.
Bu kadar yardımı yapan değerli hemşerilerimizin yanında dağıtıma yardımcı olanlarıda kutluyorum.
isimlerini buraya yazmadıgımız dernegimize yardımlarını esirgemeyen tüm nizipli hayır seven iş adamlarımızve hayır seven insanlarımıza canı gönülden teşekkür eder kekdilerine bol kazançlar ve hayırlı ramazanlar dileriz başkan ali agır ve yönetim kurulu.
Dernek yönetim kurulu üyeleri, 5253 sayılı Dernekler Yasasına göre yapılan ayni bağışlara ilişkin olarak teslim alındığına dair ayni bağış alındı belgesi düzenleniyor mu ?
teslim ederken de aynı yardım teslim makbuzu düzenleniyormu ? Eğer yapılmıyor veya bilinmiyor ise mesaj atın görüşelim.
sayıntüm hemşerilerimizin mubarek ramazan bayramını en samimi duygularımla kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim istanbul güngören nizipliler dernek başkanı ali agır