Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

İnternette F.Bahçe-G.Saray maçı geyikleri

Görüntülenme: …

M.KÜÇÜK Üye
Dün oynanan Spor Toto Dostluk maçı Fenerbahçe'nin galibiyeti ile sonuçlanırken karşılaşmanın ardından özellikle sarı lacivertli taraftararın buluşma noktaları olan internet sitelerinde G.Saray hakkında alaycı ifadeler kullanıldı..İşte o geyiklerden bazıları::D
-Yiiteer yaaaa.. Yiteerr artık.. Bu ne yaaaaa... -Hani artık zayıf takımlarla hazırlık maçı yapılmayacaktı.
-10 kişi 6-0‚ 10 kişi gurbette‚ 3 avans 4 te biter‚ Sami Yen'de sulu parti... Liste uzar gider.. Eee tabi -monotonlaşınca şart böyle fanteziler..
-Selçuk'u da çıkardık yine yenemediler..daha ne yapsak ki ?
-O kadar dedim son hazırlık maçımızı güclü bir takımla oynayalım diye...
-Galatasaray'ı daha önce 11 kişiyle test etmiştik, bu kez de 10 kişiyle test ettik.
-İnşallah seneye de böyle bir hazırlik maçı düzenlerler ama yer olarak uzayi seçsinler..
-Sevinmedim bile‚ sonucu her zamanki gibi belli bir maçtı..
-Fenerbahçe bundan sonra ki maçta 9 kişi oynasın. Belki berabere kalabilirler..
-Hakem bile alamadı ''Dostumuzu'' elimizden..
-Hastaneye kaldırın hastaneye...
-Kader bile bu kadarını yazmaz, bu işte bi iş var..
-Almanya fantazisi, balayı ne derseniz deyin..
-Dedik değil mi, bildiğiniz bir spor varsa onu yapalım diye... Şimdi korkuyorum yarın bir gün sutopu -Branşı açarız ve gene yeneriz bunları diye...
-Haydi Galatasaraylılar koşa koşa müzeye, UEFA kupasına bakmaya..:D
-Bir dahaki sefere kıta değiştirsinler bizi yenmek için. Mesela Afrika'da filan oynayalım. O da -Yetmezse aya çıkalım. Gerçi sonuç değişmeyecek ama umut fakirin ekmeğidir işte....
-Biz bıktık‚ adamlar bıkmadılar yahu..:)

Buradan kankam Mehmet ve peri kızına duyrulur...:p
M.KÜÇÜK Üye
810 gündür galibiyet yok(muş)
Fenerbahçe bu kez Almanya'da aldığı bu galibiyetle ezeli rakibi karşısındaki üstünlüğünü de korumuş oldu. Sarı-Lacivertli ekibi son olarak 27 Nisan 2008'de Ali Sami Yen'de 1-0 yenmeyi başaran Galatasaray o tarihten bu yana aradan geçen 810 günlük sürede rakibiyle oynadığı 6 maçın 5'ini kaybetti, birinde berabere kaldı..
mustibalci Üye
Kadıköyde Glatasarayın yenmesi gerçekten çok zor gibi gözüküyor.
Kadıköyün atmosferi çok farklı.
Artık sıradan birşey oldu Fener bahçenin Galatasarayı yenmesi.
:)
ziya_eren27 Üye
oda olur insallah yeter ki galatasaray ruhu olsun iclerinde...
nizipli_mehmet Üye
ziya yapma be her zaman öle diyorsunuz :D
coskun Üye
Fenerin Mazlum'u.
Cali Üye
Yanlis Anonssssssss :)
M.KÜÇÜK Üye
coskun;233253 wrote:Fenerin Mazlum'u.
Mazlumu getirin bana,bana mazlumu getirin.:p:p:p
YakisikliAntika Üye
Bu gercegi kimse bozamaz fener yerde galatasarayi yener.Yer veya mekan hatta ulke degisir ama skor asla degismez.Ata demirer diyorki:10 yil once FB, GS maci oncesi bir sise sampanya almis GS eger maci kazanirsa sampanyayi patlatacakmis ama 10 yil gecti kismet olmadi sampanyayi patlatmak cunku elimde patladi diyor ata demirer.Bu filmin sonu gelmez.
YakisikliAntika Üye
Kim nederse desin fener galatasarayi her yerde yener.Mekan yer ulke farketmez.Bu filmin sonu gelmez gelmez:):):):):):):):):):):)
ziya_eren27 Üye
MasallaH, fenerli kardeslerimiz konusmayada baslamilar daha sezona baslamadik durun hele ne tez unuttunuz 61_16 yi :):)
YakisikliAntika Üye
Sanki fener sampiyonluqu kaybettide besiktas ve galatasaray kaybetmedi mi?Sen nasil kabulleniyorsun bursanin size farkattiqini?fener yine son ana kadar savasti ama olmadi ksmet deqilmis ya BJK,GS ye ne demeli?Bursayla aralarinda nerdeyse 10 puan vardi.isin kolayina kacmayin BJK VE GS lilerinde biraz dusunmeleri lazim butcesi 20 milyon euro olan bursa nasil sampiyon olduda biz olamadik.Insallah bu sene veya onumuzdekiler seneler GAZIANTEPSOR veya Baska ANADOLU takimlarida bursanin yaptigini yaparlar.
ziya_eren27 Üye
dogru soyluyorsun ama hic bir turk takimi fenerbahce gibi mazisi yok, genel sampiyonluk kaybetmesinde ve dunyada ilk defa 2 nciligi kutluyan takim olmasinda:)
maddi sorunlarda ise fener galatasarayin iki kat butcesi oldugunu herkes biliyor bunu dunya yildizlarini getirip sampiyon olamayan takim bilmesi lazim
butcesi degil 20 milyon euro isterse 5 milyon euro olsun basari gonulden gelir ertugrul saglam gibi hocasi ve gonulden oynayan futbolculari bursasporu sampiyonluga tasidi ben bu basariyi maddiyata baglamam cani gonulden oynayip sampiyonlugu hak edenleri,
yildizlar toplulugu oldugunuz gunlerde oldu ama bos muzenize yillardir hasret olan bir kupayi katma firsati olmadi,nedeni iste karni tok futbolculari getirip sahaya surmeniz ve gonulsuz oynanan futbol,baba bana kupayi anlatsana Oglum ben gormedim ki sonuc neticesi ise boyle futbol isi ne butceye bakar nede yildizlar toplugunu toplamaya, fenerbahceliler maddiyati on plana katip zafer beklerlerse ozaman buyuk baba bana kupayi sen anlatsana dediginde bende gormedim biricik torunum olur:)
YakisikliAntika Üye
Ne alaka simdi kupayla falan fenerbahce 13 kez kaldigi finalden kupa alamamis olabilir ama oraya kadar geliyor.Ikincisi bana fakir fukara edebiyati yapmayin.Kimse 2nciligide kutlamadi yanlis anonstan kaynaklandi.sizler oraya bile gelemediniz 10 puan fark vardi.Balcikla gunes sivanmaz.kendi basarisizliginizi fenerle ortmeye calismayin.bende bursaporun sampiyonluguna sevindim insallah baska anadolu takimlarida ayni basariyi gosterirler.
ziya_eren27 Üye
guzel kardesim,tabiki ne alaka kupayla ama siz fener bahceliler kupaya hasret oldugunuz icin bazi nasihatli sozleri bile gercek banada kupaya cekiyosunuz bak yazdigimi tekrar oku anlarsin nedemek istedigimii
biz hicbir basarimizi fenere baglamadik ki basarisizligimizida bagliyak hani basarimiz fenere gore tesaduftu ya basarisizligimizda ayni elee :)
ne gibi fakir fukara edebiyatindan bahsedin? simdi klavye delikanliligi yapmaya gerek varmi:)
M.KÜÇÜK Üye
Siz gidin müzenizde kupanıza bakın:)
ziya_eren27 Üye
kapimiz sizlerede acik mahmut abi :)
YakisikliAntika Üye
Ziya kardes seni anliyorumda FB sampiyonlugu kaybettide GS VE BJK kaybetmedi mi?Bursanin sampiyon olmasi sadece FB icin mi ayip?GS ve BJK Bunu nasil hazmedebiliyorlar?Ben sahsen GS nin kazandigi kupaya tesaduf demedim demiyorumda cunku o zamanlar mucadele eden futbolcularin emeklerine saygisizlik olur.GSnin Bir dahada o basarinin yanindan bile gecmemesi de buyuk bir basarisizliktir.FB nin TURKIYE KUPASINI alamadigi da bir sanssizliktir nerdeyse her sene finaldedir ama bir turlu kupayi alamiyor.Bunu da unutma FB Olmadan GS Olmaz,GS Olmadan FB olmaz.
ziya_eren27 Üye
galatasarayinda feneri yenememesi bir sansizlik degilmi en kotu sezonunda bile sizi yenemedik,
galatasarayin basarisini sen kabuleniyorsun ama bazi fenerbahceliler kabullenmeyi hazmedemiyor
galatasaray fenersiz olurda fener galatasaraysiz olamaz cunki feneri tek mutlu eden bizi yenip sevinmeniz ama bizim oyle bir luksumuz yok
zaten yenemiyoruk artik yensekte sevinecegimizi sanmiyorum :)
YakisikliAntika Üye
Ziya kardes sana bu konuda katilmiyorum FB ILE GS nin maclarinin havasi baskadir.FB siz GS olmaz.GS nin yenememesi sansizlik deqil kaderinizdir.Yenmek icin herseyi yapiyorsunuzda yine kaderinizi deqistiremiyorsunuz.FB yi yendiqiniz gun UEFA kupasini kazandiqiniz gibi sevirsinizde ama elinizden birsey qelmiyor mecburen bukemediqiniz bileqi opmek zorunda kaliyorsunuz.Kimse kazanilmis basariya tesaduf falan diyemez.Ortada bir basari vardir bunuda kabullenmek lazim.Yigidi oldur ama hakkini teslim etmek lazim.Ama sadece o kupayada bagli kalip sevinmekte olmaz,yenilerini de kazanmak lazim.
ziya_eren27 Üye
guzel kardesim, sizin kupayi kazanamamaniz sansizlik oluyorda galatasarayin feneri yenenemesi kaderimizmi oluyor
nasrettin hoca bir hikayesine benzetim yorumunu,kazanin dogduguna inaniyosunda neden oldugune inanmiyorsun :)
YakisikliAntika Üye
Biz kupada finale kaliyoruz ve 13 defada final oynamisiz.Hasan sas bile soyluyor fener macindan once bize bir haller oluyor dedi nitekim mondragon mum bile yakmis yenmek icin ama yine olmadi diyor hasan sas.
ziya_eren27 Üye
evet hasan sas bu konusmayi yapmisti biliyorum ama simdi fenerbahceden galip gelememiz sansizligimizmi, kaderimizmi, anliyamadim yoksa fener bizi yenmesi bir tesadufmu kardes :)
YakisikliAntika Üye
Sen tesaduf mu diyon?Buna ben sadece guluyorum:):):):):):):):):):):)Tabi sende adini konduramiyorsun cunku zor bir secim deqil mi?:):):):)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim