60 Binin ustunde nufusu olan bir ilceyiz ama ilcenin takim nerede allah bilir..!!Neden belediye baskani veya zenginler takima sahip cikmiyorlar?Sayin Bilal Ceker Gaziantepsporda yonetici olarak calisacagina neden kendi ilcesinin takiminin baskani olmuyor?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Nizipde Spor ve Gençlik
Nizipsordan haberi olan varmi?
Görüntülenme: …
Bir ara benim köyümüm bile futbol kulübü vardı.. Çardak spor!..Hey gidi günler hey!..
ETİKET gaziantepspora yonetıcı herkes bılıyor nizip spor başkanı olsa kımse bılmez siz hıc gordunuzmu gidip köye okul yaptıranı onemlı olan vitrin artık gerısını siz anlayın. ETİKETİ İYİ YERE KOYMEK LAZIM.
35 ilden büyük nizip 100 bine yakın nufusu bunlar sadece varsayım nizip li diye birsey yok hakkını aramaya 100 bın kısınden %5 cıksa 5 bın kısı eder hak aramaya geldıgınde bir elin beş parmagı gıbı 5 kişi çıkmıyor sahneye kamerayı goren atılıyor hemen sözler veriyor nizip cazibe ve kültür merkezi olacak kayıt bıttıkten sonra olayda kapanıyor. kültürel anlamda neyımız var bakalım ve sayalım ben bulamadım bulan varsa eklesın gidin cogu sehre efsane yaratıyorlar mılletı cekmek ıcın bıze efsanede gerek yok toprakgın altından cıkan tarih var ama bızim elimizden alıp göturuyorlar ve bızde sahıpsız yetımler gibi bakıyoruz ve dıyoruz kı nizip in sahıbı yok agzımaza yer etmıs 2 kelıme ve o kelıme ıle kendımızı kandırıyoruz sahıbı yoksa 100 bıne yakın kişi neci burda neci ben söyeyeyim hepimiz tarih kültürünü bılmıyoruz yenılıgı bılmıyoruz zencırlerı kırmamısız hala eskı kafadayız bunu kırmak elımızde ama bız hala kendımızın bıle ne oldugumuzu bılmıyoruz kandırılmısız yıllarca ve demişiz ki nizip in sahıbı yok. şimdi birisi çıkar yazar derkı sadettin bey nizip ın kilisesi var. varmı taş yıgını cahalet oylekı kılıse acılırsa mıllet hırıstıyan olur. millet cahıllıkten hırıstıyan olur gecen sene turkıyede evet türkiyede 5 bın kısı hırıstıyanlıga gecmıs bırde bakalım sadece almanyada 15 bın kısı muslumanlıga gecmıs sadece almanya tum avrupayı demıyorum. işin kısacası mıllet kendını yenılemıyor yenılıge kacıyor nizip li de kendını yenılemek ıcın evını antebe tasıyor. zengınlerımızın cogunun evı antepte gıt gel yapıyorlar hergun neden nizip dar kafalı ınsanların oturdugu yer antep yEnılanmıs modern kalın burda nızıp ı modern edelım herkez tutsun ucundan neden kacıyorsunuz o zaman. agzımıza yer etmıs ıkı kelıme NİZİBİN SAHİBİ YOK.
Sana katiliyorum vallaha haklisin.sunu unutmamak lazim aslini inkar eden bizden degildir.neden belediye baskani nizipsorun elinden tutmuyor yardimci olmuyor?Turkiyede binlerce futbol takimini belediyeler yonetiyor.
Nizipspor sezon hazirliklarina basladi mi?Tansfer yapti mi?
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.