Nizip.com
Üye ol
Resmi Kurumlar

Tümsiad genel kurul ilanı

Görüntülenme: …

Kasım Böler Üye
GENEL KURUL İLANI
TÜM SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN

Derneğimizin İlk 6 aylık Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 HAZİRAN 2010 pazar günü Saat 13:30′da Dernek merkezinin bulunduğu Mimar sinan Mah. Mustafa Kökmen Bulv. No: 55'te aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.

Belirtilen gün çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 11 Temmuz 2010 pazar günü aynı gündemle, aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

Sayın üyelerin toplantıya katılmaları saygı ile rica olunur.
YÖNETİM KURULU

GÜNDEM
1 – Açılış ve yoklama,
2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi,
3 – Saygı duruşu,
4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
5 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası,
6 – Tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması,
7 – Yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
8 – Dilekler ve temenniler,
9 – Kapanış.
dedekılıç Üye
Tümsiad Dernek Genel Kurulunuzun memleketimize hayırlara vesile olmasını dilerim.Dernek yönetimine yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza başarılar.
akhenaton Üye
Derneğimizin ilk genel kurulunun hayırlara vesile olması temennisiyle. Tümsiad gibi ülke genelinde kendini kabul ettirmiş sivil toplum kuruluşlarına ilçemizin, ülkemizin ve ekonomimizin herzamankinden daha fazla ihtiyacı var. SİAD'lara gereken önemi vermeli ve ülkemiz için ekonomik alanda savaşan SİAD'ları diğerlerinden ayırt edebilmeliyiz. Tümsiad ilk kurulduğu 2005 yılından itibaren ülke içinde 40 şubeye ve 7000 üyeye ulaşmakla birlikte yurtdışında 5 ülkede şubesi bulunmaktadır ayrıca yine yurt dışında 25 ülkede altyapı çalışmaları tamamlanmıştır. Tümsiad ülkemize katma değer kazandırma hususunda hedefleri ve çalışmaları olan bir sivil toplum kuruluşudur. Nizip Şubemiz yeni bir şubedir ama çok yakında ilçe genelinde yapacağı sosyo-ekonomik çalışmalarla kentimize hizmet edeceği kanaatindeyim.
https://www.tumsiad.org.tr/tr/

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim