Babalar Gününe farklı bir bakış açısı getirmek istedim.
YILIN BABALARI....
1-Oğlunun kestiği MÜNEVVER'in hazin biten yaşamını,''takdiri ilahiye ''bağlayan
baba NİDA
2-Konya'da metresi HACER'den doğan çocuğunu boğup,ormana gömen,4 çocuk babası ZEKERİYA
3-Adıyaman Kahta'da,aile meclisi kararı ile gömülerek infaz edilen MEDİNE'nin babası AYHAN
4-Diyarbakır'da üvey kardeşleri tarafından tecavüze uğrayan,daha sonra da elektrik kablosu ile
boğdurulan GÜLSEREN'in babası.
5-Gaziantep'te 4 kız annesi Deniz Kılıçarslan'ın,5.çocuğunun da kız olacağı ultrasonda anlaşılınca,
eşini ve 4 kız çocuğunu terk eden baba EROL KILIÇARSLAN
6-Teyze kızı ile kaçıp,Halkalı'da yaşamaya başlayan,ondan 2 çocuğu olan,daha sonra da eve kuma getirip,iki kadınla da nikahsız olan,kafası bozulduğunda kumanın gözlerini çıkartıp,çocuklarının üzerlerinde sigara söndüren baba İSA KAMAN
7-Hakkari Yüksekova'da,kuma olarak verilen,kocası tarafından terk edilince BABA OCAĞINA dönen ve ahıra kapatılıp eziyet çektirilen ZAHİDE'nin babası.
Bu örnekleri çoğalta biliriz,SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI.
TÜM GERÇEK BABALARIN GÜNÜ,HAFTASI,AY'I,YILI KUTLU OLSUN
Genç Muhabbet
Babalar Günü
Vedat bunlar Türkiye gerçekleri, ve yapılanları ya töreye yada dine dayandırıyorlar, düzelmesi için bizim çok yol almamız lazım.
vedat bey siz bunlara baba mı diyosunuz????
Bunlardan iskele babası bile olmaz.handan_istanbul;231584 wrote:vedat bey siz bunlara baba mı diyosunuz????
Hangi dine..?müslüm akpek;231582 wrote:Vedat bunlar Türkiye gerçekleri, ve yapılanları ya töreye yada dine dayandırıyorlar, düzelmesi için bizim çok yol almamız lazım.
Valla ben demiyorum,basın da çıkanları yazdım. Ne oldukları veya onlara ne denilmesi gerektiğine,varın siz karar verin.:)handan_istanbul;231584 wrote:vedat bey siz bunlara baba mı diyosunuz????
Bütün dinlerde var bunlar.Kasım Böler;231588 wrote:Hangi dine..?
Cehaletin; dini, milliyeti, ahlaki bir yapısı olmaz. Bahasedilen insan nüsvetteleri bu gün çevrenizde görebildiğimiz-göreceğimiz hilkat gaibeleridir.
Gerek ülkemzde -ki sadece ülkemizden denekler alınmış- gerekse yeryüzünün herhangi bir bölgesinde bu tip sapılıklara rastlamak mümkündür. Realite maalesef böyle..
Son söz olarak 'Babalar Günü' diye bir gün yoktur.
Sadece ailelerin kutsallığı ve ülfeti vardır..
Ve bu aileler içinde babalar..: Ekmeğini taştan çıkaran, dağ gibi, yiğit, dünyanın yükünü omuzlamış ve ailesini geçindirmeye çalışırken onuruna ve izetine helal getirmayan bablaar vardır.
Ne mutlu o "BABA"LARA!...
Bütün dinlerde var sözünü nereye çeksek ki şimdi.:(müslüm akpek;231596 wrote:Bütün dinlerde var bunlar.
Ben baba olmadiqim icin bu konuda bilqi sahibi deqilim.
Baba olunca bakariz:):):)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.