19 Ekim 1839 gecesinde yaşanan ve hayra yorulan bu olay, Osmanlılara felaket getirdi...
Bugün Gaziantep'e bağlı olan Nizip'te 19 Ekim 1839 gecesi herkesi hayrete ve korkuya düşüren ışıklar görülmüştü. Sofya'daki Osmanlı arşivlerinde bulunan bir belge, UFO hadiselerinin tarihteki tanıklı-kayıtlı şimdilik ilk örneğini oluşturuyor.
Bu belge, Sofya'daki Osmanlı arşivlerinde çalışan Evgeni Raduşev tarafından ortaya çıkarılana kadar, yakın çağlarda UFO'lara dair ilk kayıt, 1878'de ABD'De Texas eyaletindeki bir köylünün dönemin yerel gazetesinde yayımlanan iddiasıydı.
Hayra yorulan bu olay, Osmanlılara felaket getirdi, 8 ay sonra Nizip Savaşı kaybedildi. II Mahmud kahrından öldü.
eeeee belki o zaman nizip mardine bağlıydı:D bide bu fotoğrafı çekecek teknolojiden bahsediyorsunuz ama unutmayın ki mısır piramitleri bugünkü teknolojiyle bile yapılması imkansız deniyor...ama yapılmış...aydınlanamamış bir geçmiş var...ama bu fotoğraf sadece habere uygun bir fotoğraf olsun diye konmuş konmuş da benim anlamadığım ufoyla osmanlı arasındaki bağlantı...nizip savaşının kaybedilmesinin nedeni uzaylılar mı denmek isteniyo...şimdi ben uzaylılara inanıyorum ama ufolara inanmıyorum...1839 da ufolar görülmeye başlandı ise yani uzaylılar dünyada keşiflere başladılar diyelim ya bu adamların teknolojik gelişimleri durdu sadece ufo yapmakla yetindiler...ya da dünyayı sadece bir seyir yeri olarak görüyolar geziler düzenliyolar...eğleniyolar kendi çaplarında...bu adamlar geliyor gidiyorda ne yapıyolar...
handan_istanbul;230812 wrote:eeeee belki o zaman nizip mardine bağlıydı:D bide bu fotoğrafı çekecek teknolojiden bahsediyorsunuz ama unutmayın ki mısır piramitleri bugünkü teknolojiyle bile yapılması imkansız deniyor...ama yapılmış...aydınlanamamış bir geçmiş var...ama bu fotoğraf sadece habere uygun bir fotoğraf olsun diye konmuş konmuş da benim anlamadığım ufoyla osmanlı arasındaki bağlantı...nizip savaşının kaybedilmesinin nedeni uzaylılar mı denmek isteniyo...şimdi ben uzaylılara inanıyorum ama ufolara inanmıyorum...1839 da ufolar görülmeye başlandı ise yani uzaylılar dünyada keşiflere başladılar diyelim ya bu adamların teknolojik gelişimleri durdu sadece ufo yapmakla yetindiler...ya da dünyayı sadece bir seyir yeri olarak görüyolar geziler düzenliyolar...eğleniyolar kendi çaplarında...bu adamlar geliyor gidiyorda ne yapıyolar...
Bu adamların ne yaptığını söyleyeyim:)
Aramıza, kendilerinden olan uzaylıları,insan görünümlü olarak bırakıyorlar.
Örnek:
1-Mustafa Topaloğlu
2-Uzaylı Zekiye (Seden Kızıltunç)
3-Uzay yolu adlı dizideki,Mr.Spak
Bunlar aklıma gelenler,başkaları da vardır muhakkak.:D:D:D
vedatakkas;230815 wrote:Bu adamların ne yaptığını söyleyeyim:)
Aramıza, kendilerinden olan uzaylıları,insan görünümlü olarak bırakıyorlar.
Örnek:
1-Mustafa Topaloğlu
2-Uzaylı Zekiye (Seden Kızıltunç)
3-Uzay yolu adlı dizideki,Mr.Spak
Bunlar aklıma gelenler,başkaları da vardır muhakkak.:D:D:D