Değerli dostlar... Küçük kızım Beyza Cumadan bu yana Tuzla Devlet hastahanesinde yatıyor. Daha önce bademcikleriyle başlayan ve 2 yılı aşkın süredir devam eden tedavi süreci DOKTORLARIN YANLIŞ TEDAVİ VE TEŞHİS UYGULAMALARI SONUCUNDA Çocuğun boğazını saran enfeksiyon burnunu ve kulaklarını kapatıp yüksek ateşe neden oldu. Şimdi yeniden tahliller yapılıyor..enfeksiyonun nedeni ve yüksek ateşi durdurmaya çalışıyorlar. Tüm bunlara neden olan KBB doktor hanım da alalacele senelik izne çıkıp hastaneyi terk etti. Tel ulaştım ve bana; 'Beyza isminde bir hastası olmadığını, işin Çocuk doktorlarına havale edildiğini' söyleyip telefonu yüzüme kapattı. Şuan bir çocuk doktoru ve hemşireler adeta çocuğun başında 24 saat nöbet tutuyorlar. Sonuçlar kesin olarak yarın belli olacak. Ya sevk edecekler veya ameliyata alacaklar. Sizden istirhamım duanızı bu minik hemşehrinizin üzerinden eksik etmemeniz...
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."
öncelikle yüce rabbimden küçük beyzanın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum...çok çok geçmiş olsun...yukardaki dua peygamber efendimizin hastalara okuduğu duadır. gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."
öncelikle yüce rabbimden küçük beyzanın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum...çok çok geçmiş olsun...yukardaki dua peygamber efendimizin hastalara okuduğu duadır. gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.
Teşkkürler kardeşim.. Umutla ben de bekliyorum ve maalesef beklemekten öte elimden de bir şey gelmiyor. Bir gelişme olur olmaz mutlaka siz dostlara haber vereceğim..
Rabbim, minik yavrunuza acil şifa ve hakkına hayırlı bir ömür nasip etsin. İnşallah beklentinize uygun neticelenir ve çektiğiniz acı ve endişeleriniz son bulsun...
rabbimize en samimi duygularla yalvarıyoruz,bu yavrumuzu anne babasına bahşeyle ya rab!
korktuğumuz,ağzımıza,hatırımıza getirmekten imtina ettiğimiz olaylarla imtihan eyleme yarabbi bu aileyi!
şer gibi gözüken bu olayı,hayırlara tebdil eyle yarab!
senin sonsuz merhametin yegane sığınamızdır ey merhametlilerin en merhametlisi!
sen dualarımızı işiten ve kabul edensin!
amin..amin..amin..amin...
kardeşim gözyaşlarım ,duam,kalbim senle...
Kimin ne günahı var Allah bilir, sabah sabah sabah ortalığı karıştırma.Bak dernek olarak ilgilenin o çocukla dernekçilik sadece yeyip içmekle olmuyor.Dernekte bir dünya yol yordam bilen büyük abiler var.
Rabbim şifa versi inşallah hidayet kardeşim bir ihtiyaç olursa haberimşiz olsun meslek itibarıyla tanıdık arkadaşlar var maddi manevi baber etmeseniz iki elimiz kıyamette yakanızda ona göre. Selamlar
öncelikle yüce rabbimden küçük beyzanın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum...çok çok geçmiş olsun...yukardaki dua peygamber efendimizin hastalara okuduğu duadır..
Hidayet çok büyük geçmiş olsun,acil şfalar diliyorum kardeşim.
Elimizden ne gelirse yaparız,ne olur haberimiz olsun.
Allah o miniği sizlere bağışlasın.