Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Gazifenerbahçe

Görüntülenme: …

müslüm akpek Üye
Her zaman olduğu gibi erken öten kanaryanın tüylerini yoldular, Fenerbahçeye ruhları olan oyuncular lazım, bu ruh olmazsa şampiyonluk hayal.

BURSA SPORU KUTLUYORUM BİR SÜRÜ ENTRİKAYA RAĞMEN İNANDILAR BAŞARDILAR.

FENERBAHÇEYE DE GEÇMİŞ OLSUN.
M.KÜÇÜK Üye
Bırakın İstanbul takımlarını, bu sene şampiyon anadoludan çıktı.İnşaallah önümüzdeki sezonda Gaziantep şampiyon olur.
mustafasahin Üye
bence fbliler 1 hafta nizip com a giremez :) helal olsun trabzon spor kalecisi onura nasıl kurtarışları vardı adamın volkana felan benzemez
mustafasahin Üye
fb ye yeniisim bulmaz lazım ezikspor :)
tytyhgtyhgh Üye
Haydi Fenerbahçeliler Boykota!
Değerli Fenerbahçeliler, dün futbol geçmişimizde 2.hüsran faciasını yaşadık.Bu süper liğde yer alan FB dışındaki diğer bütün takımların kutsal ittifakı ile olması muhtemel bir gelişmeydi. 2006'daki ilk hüsranı yaşatan C.Daum'un takımın başına tekrar getirme gafleti Aziz Yıldırım'ın affedilmez hatasıydı.Üzülerek, yakıp yıkarak elimize birşey geçmez.İlk olarak Aziz Yıldırım acilen istifa etmeli, Daum kovulmalı ve taraftar olarak sürekli FB düşmanlığı yapan basın ve TV'lar boykot edilmeli, ilk elden Digitürk abonelikleri iptal edilerek, hasım kulüplere FB taraftarı olarak daha fazla yayın geliri sunmamalıyız.Yeni gelecek başkan ve yönetim kurulu; İlk olarak en az 3 yıl süper liğ kulüplerinden oyuncu almayacağını ilan ederek, sadece yurt dışı transfer yapacağını ilan etmeli, Federasyon kupasına altyapı takımı ile iştirak edeceğini, hatta yasal zorunluluk aşılırsa naklen yayından çekileceğini kararlılıkla uygulamalıdır. Unutmayalım ki, bu FB düşmanlarına verilebilecek en büyük ceza gelir kaynaklarını kurutmaktır. Lütfen yarından başlamak üzere bütün spor gazetelerini almayalım, bütün spor proğramlarını izlemeyelim ve Diğitürk abonelerimizi iptal edelim.Göreceksiniz çok şey değişecek.Kendimize acımayalım, güç bizde...
mustafasahin Üye
daum ne zaman gidiy bilen varmııı ? gülizar zaten uçtuuu
mehmet karakaş Üye
Polen2734;230183 wrote:Haydi Fenerbahçeliler Boykota!
Değerli Fenerbahçeliler, dün futbol geçmişimizde 2.hüsran faciasını yaşadık.Bu süper liğde yer alan FB dışındaki diğer bütün takımların kutsal ittifakı ile olması muhtemel bir gelişmeydi. 2006'daki ilk hüsranı yaşatan C.Daum'un takımın başına tekrar getirme gafleti Aziz Yıldırım'ın affedilmez hatasıydı.Üzülerek, yakıp yıkarak elimize birşey geçmez.İlk olarak Aziz Yıldırım acilen istifa etmeli, Daum kovulmalı ve taraftar olarak sürekli FB düşmanlığı yapan basın ve TV'lar boykot edilmeli, ilk elden Digitürk abonelikleri iptal edilerek, hasım kulüplere FB taraftarı olarak daha fazla yayın geliri sunmamalıyız.Yeni gelecek başkan ve yönetim kurulu; İlk olarak en az 3 yıl süper liğ kulüplerinden oyuncu almayacağını ilan ederek, sadece yurt dışı transfer yapacağını ilan etmeli, Federasyon kupasına altyapı takımı ile iştirak edeceğini, hatta yasal zorunluluk aşılırsa naklen yayından çekileceğini kararlılıkla uygulamalıdır. Unutmayalım ki, bu FB düşmanlarına verilebilecek en büyük ceza gelir kaynaklarını kurutmaktır. Lütfen yarından başlamak üzere bütün spor gazetelerini almayalım, bütün spor proğramlarını izlemeyelim ve Diğitürk abonelerimizi iptal edelim.Göreceksiniz çok şey değişecek.Kendimize acımayalım, güç bizde...

1 Gol nelere kadirmiş:) Akşam fener yense bunların hiç biri konuşulmazdı:)
M.KÜÇÜK Üye
E öyle ama.
hasan tekçe Üye
türkiyede kutsal ittifakı en iyi uygulayan bir takımın taraftarının konuştuklarına bakın.daha kaç yıl oldu gaziantep ittifakı.memleketimizin takımı son maçta şampiyonluğu vermedimi fenere.bide çıkmış fener dışında ki takımların kutsal ittifakı diye bahsediliyo.hazmetmeyi öğrenmek lazım.bükemediğin bileği öpeceksin.gol attınızda golünüzümü saymadılar.fb düşmanı diye birşeymi var yaa.insanları bu şekil söylemlerle birbirine düşman etmek yerine daha sakin ve yapıcı eleştirilerde bulunmak lazım.örneğin ben galatasaraylıyım ve galatasarayın bu yılki başarısızlığının sebebini kutsal ittifakta aramıyorum.bence suçlu galatasaray yönetimidir.

bursaspor şampiyonluğu haketmiştir.hayırlı olsun,inş diğer anadolu takımlarına bu bir örnek olur .
felsefefe Üye
M.ENES;230164 wrote:Bırakın İstanbul takımlarını, bu sene şampiyon anadoludan çıktı.İnşaallah önümüzdeki sezonda Gaziantep şampiyon olur.
bence de gaziantep şampiyon
müslüm akpek Üye
felsefefe;230246 wrote:bence de gaziantep şampiyon

Allah söyletti sizi inşallah.
M.KÜÇÜK Üye
Di haydin bu sezon sitemizde parolamız; 2010-2011 yılı Gaziantepspor yılı olsun.
makin Üye
GAZİANTEP ŞAMPİYONLUĞU KENDİ ELİYLE VERDİ FENERE 3-0 DAN 3-4 OLAN MAÇI HERKES UNUTMADI.

BEN ŞAMPİYON OLSAM DAHİ TARAFTARIM YOK , BENİM TARAFTARIM HAZIR DEĞİL DİYENLER DÜŞÜNMELİ, EĞER O MAÇ 3-0 DAN 3-4 OLMASAYDI G.ANTEP O SENE ŞAMPİYON OLABİLİRDİ ,YANİ SİVASSPOR VE BURSASPORUN BAŞARISINI SENELER ÖNCE BİZ YAŞAMIŞ OLACAKTIK, AMA YÖNETİCİLERİMİZ ÖYLE UYGUN GÖRDÜ VE ÖYLE OLDU.

İŞTE SİZE KUTSAL İTTİFAK.

ADAM ÇIKTI DİYORKİ , ( MURAT ) BEN ORTA YAPACAKTIM GOL OLDU, YANİ ESKİ TAKIMIM FENERDEN ÖZÜR DİLERİM , HESAPLAR KARIŞTI GOL YANLIŞLIKLA OLDU, HESAP SAPTI OLMADI. KALECİ DE ( ONUR ) BEKLENMEDİK BİR OYUN ÇIKARDI. ONDAN SONRA TÜM İTTİFAKLAR FB YE KARŞI OLMUŞ OLDU, 8 HAFTALIK HATALI GOLLER YİYEN KALECİLER SİLSİLESİ BİTTİ VE İTTİFAK BOZULDU.

ADALET YERİNİ BULDU.

TEBRİKLER BURSA , TEBRİKLER TÜRKİYE.

BU SONUÇTAN SONRA TÜRKİYE KAZANDI AMA FB KAYBETTİ ?!!

Sağlıcakla.
müslüm akpek Üye
Gaziantepspor Celal Doğan'dan sonra belini doğrultamadı, takım için kimse yatırım yapmıyor, Türkiyede eşi benzeri olmayan tesislerimiz vardı ama şu an yerinde sayıyor, alt takımdan yetişen gençlerimiz artık başka takımlara gidemiyor. Bu şekilde şampiyon olmamız zor, bu sene beraberlik takımı olduk.
bay x Üye
celal doğan gaziantepte futbol olarak verdiği hizmetin yanısıra,,belediyecilik anlayışı ile de başarı çıtasını yukarılara çıkartmıştır..sonrasında gelenler celal doğanın gölgesinde kalmışlardır....
antepspor başkanı i.h.kızıl daha birde dalga geçer gibi mevcut teknik direktör-isimini okumak yazmak bile problem yav-
ile sözleşme tazeledi ...tez zamanda hatadan dönerde bu adamı postalarlar inşallah.gaziantepspor görmek istediğimiz seviye çıkar inşallah.
Cali Üye
makin;230268 wrote:GAZİANTEP ŞAMPİYONLUĞU KENDİ ELİYLE VERDİ FENERE 3-0 DAN 3-4 OLAN MAÇI HERKES UNUTMADI.

BEN ŞAMPİYON OLSAM DAHİ TARAFTARIM YOK , BENİM TARAFTARIM HAZIR DEĞİL DİYENLER DÜŞÜNMELİ, EĞER O MAÇ 3-0 DAN 3-4 OLMASAYDI G.ANTEP O SENE ŞAMPİYON OLABİLİRDİ ,YANİ SİVASSPOR VE BURSASPORUN BAŞARISINI SENELER ÖNCE BİZ YAŞAMIŞ OLACAKTIK, AMA YÖNETİCİLERİMİZ ÖYLE UYGUN GÖRDÜ VE ÖYLE OLDU.

İŞTE SİZE KUTSAL İTTİFAK.

ADAM ÇIKTI DİYORKİ , ( MURAT ) BEN ORTA YAPACAKTIM GOL OLDU, YANİ ESKİ TAKIMIM FENERDEN ÖZÜR DİLERİM , HESAPLAR KARIŞTI GOL YANLIŞLIKLA OLDU, HESAP SAPTI OLMADI. KALECİ DE ( ONUR ) BEKLENMEDİK BİR OYUN ÇIKARDI. ONDAN SONRA TÜM İTTİFAKLAR FB YE KARŞI OLMUŞ OLDU, 8 HAFTALIK HATALI GOLLER YİYEN KALECİLER SİLSİLESİ BİTTİ VE İTTİFAK BOZULDU.

ADALET YERİNİ BULDU.

TEBRİKLER BURSA , TEBRİKLER TÜRKİYE.

BU SONUÇTAN SONRA TÜRKİYE KAZANDI AMA FB KAYBETTİ ?!!

Sağlıcakla.

Sirf o olay Mac Yuzunden Daha Gaziantep Sporluyum demedim dememde. Benim Gonlumu etmeleri icin en az bir Sampiyonluk yasatmalari Lazim...
Her sezon basinda ettigim bir dua vardir ve yine soyluyorum ''Insallah Gaziantep spor ligden duser''.........
makin Üye
Dur yaw , o kadar da değil , giderse geri 10 -15 yıl gelemez , gidenlerin halini görüyoruz perme perişan oluyorlar.
ziya_eren27 Üye
inşallah giderde birdaha o günlerini hatırlar, kıymetini de anlar,
fenerbahce dosttu benim düşmanımdır, gaziantepspor'da onlardan biridir,
bir zamanlar adını avrupaya altın harflerle yazan tek takım galatasaraydan farkın yoktu şimdi ise degerin yok , seni ikinciliğe davet ediyorum..inşallah ta öyle olur.taki gönlümüzü alana kadar....
M.KÜÇÜK Üye
yavaş gelin...
Cali Üye
Gencligimize bagisla abi...
berfinim84 Üye
FENERLILERE gecmis olsun:D
BURSASPORU tebrik ederim..
YakisikliAntika Üye
Neden sadece fenere qecmis olsun anlamadim?
Besiktaslilar,Galatasaraylilar ve Trabzonlular kendilerini yarisin icinde qormuyorlar mi?
Bursa sampiyon olduysa hak etti deoldu.
Bundan sadece fener deqil diqer buyuk takimlarda kendilerine pay cikarsinlar.
Camur at izi kalsin politikasina qirmesinler,Fener yine son ana kadar mucadele etti ama olmadi ya diqerlerin nerdeydi???
Onlarin dusunmesi lazim.
hasan tekçe Üye
haklısın dostum sana katılıyorum,üstelik ben galatasaraylıyım,ama haklısın,diğerleri nerdeydi,
fsoyarik Üye
Fenerbahçeli olarak ağlamak yakışmıyor Antika kardeşim bize niye ağlıyorsunki git pendik spora agla.hehehe
YakisikliAntika Üye
Fatih abi sen galatasaraylisin belli ettin kendini.
Biz inkar etmiyoruzki pendike yenildik milyonda bir olacak is bizim basimiza geldi.Real madrid`te 3lig takimina yenildi futbol bu hersey olabilir.Ama dinime kufreden musluman olsa bari galatasarayda karpatiye,tromsoya,luleburqazspora vede kemerspora yenilmedi mi?
Ben aqlamiyorum hak edenin hakkini veriyorum bursada hak etti sampiyon oldu bende onlari tebrik ediyorum.
Ben FenerBahceliliqimle qurur duyuyorum.
FenerBahceli olmak bir ayricaliktir.
Pazara kadar deqil mezara kadar fenerliyim.sayqilar fatih bey.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim