Kurtlar Vadisi: Irak' filminde de Irak'a gitmeyen film ekibi çekimleri Gaziantep'te gerçekleştirmişti. Star'daki habere göre, 'Kurtlar Vadisi: Filistin'in çekimleri de yine Güneydoğu Anadolu'da; Gaziantep ve çevresinde inşa edilecek olan dev Gazze platosunda gerçekleştirilecek. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çob...an ve Erhan Ufak'ın da rol alacağı filmi yine Sadullah Şentürk yönetiyor. Film, 12 Kasım 2010'da vizyona girecek.
ne getirdi cekim nizipe......yeterli reklamini bile yapmadilar kücük bi cümle ve ufak bir yazi ile gecistirdiler ...cünkü büyük puntolorla yazamazlar milleti nasil kandirsinlar ozaman cünkü izleyenlerin hepsi baragin köyünü irak zanneddiler..sist uyuyani uyandirmamak lazim birakin uyusun mantigiyla hakeret edenler bence nizipede gelmesin gelirsede kedi gibi gelip gitsinler...bütün esnafindan tüm kurumlari ayaga kalkiyor ama sonuctaa noluyor ? sonucu yukarda yazdim
hahhahahahah ben hep dedim zamanında, eski platodan geriye ne kaldı, hiç bişi yağmalandı, alacanız etrafını korumaya, anlaşacanız bir istanbullu turizm şirketiyle, Turlar düzenleyecek, haaaa şuda var, nerede yatıracanız o kadar insanı,bir turistik yıldızlı otel bile yok,