xxhidayet;229924 wrote:Kel mel ama, abi işte...
Ühhüühüüü..
Essahtan dugulandım...:)
Maden olan yerde ot bitmez daha öğrenemedin mi:D
Görüntülenme: …
xxhidayet;229924 wrote:Kel mel ama, abi işte...
Ühhüühüüü..
Essahtan dugulandım...:)
Emeklerine sağlık çok güzel bir paylaşım..;)
xxhidayet;229930 wrote:Hık..valla bu söze ancak şapka çıkartılır..;):)
müslüm akpek;229895 wrote:Kendinizi tanıtırsanız, yalnız kalmazsınız mutlaka tanıdık dost akraba çıkacaktır, özellikle dernek yöneticileriyle tanışın.
M.ENES;230057 wrote:Pikniğe gidebilmek için mutlaka derneğe üye olmak gerekmiyor sanırım.Nizipli olan herkes katılabilir.
M.ENES;230067 wrote:Ben Bursadayım, üye olsam burdaki derneğe üye olurum.:)
handan_istanbul;230095 wrote:hani bursada 2 nizipli vardı 2 kişiye dernekmi açtınız????
handan_istanbul;229996 wrote:doğru söylüyosunuz da bizi zaten kimse tanımaz babamı belki bir iki tanıyan çıkar...akçakentli olursa tanıyolar...ama muhabbet gelişmiyo ki...hmmm evet babanı tanırım amcanı tanırım o kadar...muhabbet oluşmuyor...ortak noktalar bulunmuyor heralde...ama yine de bu aktiviteler güzel...en azından özünü hatırlatıyor...bir kültüre mensup olduğunu hissettiriyor...asimile olmadığını ve olmayacağını...malum gaziantep in kendine has bir kültürü var...başka illerden ayrılan çok çok farklı özelliklere sahip...işte bu ayrıcalıklarını hissediyorsun bu tür aktivitelerde...
handan_istanbul;230095 wrote:hani bursada 2 nizipli vardı 2 kişiye dernekmi açtınız????
mustibalci;230104 wrote:Mahmut abinin bittiği andır
handan_istanbul;230244 wrote:ooooooo bak hele 3 gün ançeketliyle takıldı mertlik öğrendi:))))))))))) aferin işte böyle gelişmeye açık ol :)))))))))))))
Enikçi olmak ayrıcalıktır diyecektin heralde:D:Dmüslüm akpek;230249 wrote:Ançeketli olmak bir ayrıcalıktır.
müslüm akpek;230249 wrote:Ançeketli olmak bir ayrıcalıktır.
makin;230260 wrote:yav bu enikçi meselesine neden bu kadar kafayı taktınız ki ne ? :D
sizin komşunuz kınçeketlilerde sizin gibi, onlarda manıkçı olması lazım, yani kısaca siz tek değilsiniz , onlarda size benzer.
:D
Sağlıcakla
handan_istanbul;230261 wrote:bu nasıl bir yorum yahu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
biz daha ançeket kısmını anlayamazken bide kınçaketi çıktı işin...anlatın şu meselenin gerçeğini enine boyuna da kurtulak yawmakin;230275 wrote:YORUUUM , ENİK - MANIK MESELESİNİN ASLI .
ANÇAKET - KINÇAKET ARASINDAKİ BİR MESELEDEN ÇIKMIŞTIR.
ONUN İÇİN BU ANÇAKET İN ENİK MESELESİ GÜNDEME GELDİĞİNDE HER ZAMAN KINÇAKET DE GÜNDEME GELİR.
SANIRIM SİZ SADECE ANÇAKET KISMINI DUYMUŞSUNUZ VE KENDİ HALİNİZE GÜLÜYORSUNUZ, AMA SADECE SİZ DEĞİLSİNİZ DEDİĞİM GİBİ KINÇAKETLİLERDE VAR, BİR TENE KINÇAKETLİ BULUNDA SORUN, BAKIN BENİM DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ, ONDAN SONRA YORUM DOĞRU YANLIŞ ANLAŞILIR : -) :confused:
SEMER MESELESİNE GELİNCE DOĞRUDUR, BU ANÇAKETLİLERE NİZİP'DE HERKES EŞŞEĞİ SEMERLİ DER. :) MÜSLÜM AMMİYİ TEYİD EDERİM.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.