Okul Arkadaşların Burada

Hocalarımız öğretmenlerimiz

cgn Üye
Evet arkadaşlar bende 1984-1990 yılları arası nizip lisesinde kaldım.İyi Kötü 6 senemiz geçti .Bende Şu an öğretmenim Ve de öğretmenlerimin ellerinden öperim.Beni tanıyan arkadaşlarala haberleşmek isterim : ÖĞRETMENLERİM zeki kayaçağlayan halil ibrahim daşıyıcı mehmet aydoğdu ismail öztunç savaş yazgan melek öztürk ergun yavuz mualla hoca songül hoca kezban hoca bahar hoca mehmet uçan bahtiyar koyuncu mehmet geyik
niresa Üye
crocus;49419 wrote:canım öğrencim mesajını kızım okudu ne kadar duygulandım anlatamam hatta ağladım ama kim olduğunu çıkartamadım.Ben şuan mersinde yaşıyorum siz öğrencilerimi ben de hiç unutmadım.buralara gelirsen mutlaka beklerim çok öpüyorum yanaklarından.NAZAN KURT
Canım ogretmenim bende sizin ogrenciniz Ahmet SERIN 1973 Cumhuriyet ilkokulu mezunu ( Annem ) igneci Asya hatırlamanız icin. Bende Sizi en derin saygılarımla ve hurmetlerimle selamlıyorum ve en derin saygılarımı sunuyorum. Sanki daha dün ayrılmısız gibi hislerle hep sevginiz sıcak ve disiplinli ilginizle bizi hayata en iyi bir sekilde hazırladıgınız için size cok seyler borclu oldugumuzu hissediyorum . Kendimi hayatta egitim acısından cok sanslı addediyorum ogrenciniz olmamı benim hayatımdaki en buyuk kazanımlarımdan biri olarak görüyorum. Su an istanbulda oturuyorum ve 1987 de ODTU den mezun olduktan sonra uzun sure çalıstıgım VESTEL den Teknik Koordinatör olarak emekli oldum. Su an yurt dısında İnsaat ve Elektrik taahhut isleri yapıyorum.
cnnt Üye
şenay hocayı tarif etmek çok zor öyle bir öğretmeni tanıdığım için çok şanslıyım
cnnt Üye
cnnt tarafindan bildiriliyor. Nedeni:
bende müjgan hocanın öğrencisiyim unutulmaz bir öğretmendi keşke iletişim kurabileceğimiz bir adresi olsaydı
Konu: HOCALARIMIZ Forum: Okul Arkadaşları Burada Bildirilen moderatorler: ibrahim, esera79, Kasım Böler, Tarhan, Orhan Çelik Tarafindan gonderildi: cerenn Orijinal Metin:
cumhuriyet İlköğretımde MÜJGAN KILIÇPARLAR vardı çok iyi bir hocaydı ya.. şimdi sanırım emekli oldu
yasmin Üye
sebastien;126219 wrote:ali acikgoz sizi unutmayacagim
bu hocanın ismini okuyunca butun saclarım elektrık capmış gıbı dık dık oldu.hıc tahammul edemedıgım bır hocaydı şimdi karsımda olsa bı kasık suda bogardım onu
esmasultan Üye
Aman yasminciğim,sizi bu kadar hiddete ve şiddete sevkeden sebep ne acaba?doğrusu sözlerinizden çok etkilendim.
yasmin Üye
esmasultan,bu sahıs marufoglu ortaokulundayken turkce hocasıydı.ogunku dersınde kurban bayramının(tovbe tovbe)ne kadar anlamsız oldugunu koyunu kesmenın cok sacma oldugunu yok her taraf pis pis kokuyomusda yok işte ortalık kan golune donuyomusda kesmessek neolurmuskı neye dayanarak kurban kesılıyomuskı dıye konusurken bırden bıre bende saf saf ama kurban bayramı olmasydı ınsanlar bırbırını keseceklerdı dedım(ozaman oyle duymustum oyle soyledım)hadı kızım hadı deyıp dalga gectı benımle ama kendmegore bayramımı savunmaya calıştım oda kendıne gore dalga gectı ogun bugundur gordugum yerde selam bıle vermem o hoca bozuntusuna
esmasultan Üye
Evet anladığım kadarıyla manevi değerler hususunda gayet hassas bir yapınız var.Sanırım Siz doğru olanı yapmışsınız.Sizin yerinizde kim olsa aynı tepkiyi verirmiydi bilmem ama,galiba ben de sizin gibi davranırdım diye bilirim.Çünkü kurban Allahın bize vermiş olduğu nimetlerin ve sıhhatin bir ifadesi olarak ona şükretmek adına,bir de sofrasında haftalarca et yüzü göremeyenlere bir ikram olarak kestiğimiz,dahası Allahın rızasını umduğumuz bir ibadet türüdür.Aeo.un
s çakır Üye
mrb arkadaşlar ben de ilkokulu cumhuriyette okudum suna kagısız çok ii bi insan orta okulu bilal saide marufoğlu ilk okudum sonundada polis olduk 2004 te lise bitti zaten ege bölgesinde okudum liseyi şimdi antepten uzak bi bölgede görev yapıyorum burda eski ardaşlara bakım dedima ma hatırlayamadım
arkasokaklar Üye
1975-1980 yılları arasında belkız ilkokulunda görev yapan değerli öğretmenim Rukiye ÖZÇELİK'e sonsuz sevgi ve hörmetlerimi sunar ellerinden öperim.Hüseyin GÜMÜŞ İskenderun.
murat coşkun Üye
ümit atik hocamız ben 1984 cumhuriyet ilkokulunda iken yan snıfın hocası idi.ben böyle bir hocanın kıymetini kendi öğretmenimle mukayase ederek, çocuk aklımla takdir edebiliyordum. hiç öğrencisi olmadığım halde çok değerli özverili idi. bu da ilk olsun.:öğrencisi hiç olmadığım halde .beni tanımadığı halde ümit hocamı sevgi ve saygı ile selamlarım.ayrıca hocamıza sevgisini arzeden tanımadığım arkadaşımıda ,sizide vefanızdan dolayı tebrik ederim.
murat coşkun Üye
sayın zeki kayaçağlayan için birkaç söz.;1-kurtun elinden kuzuyu kurtaran çoban ;kuzu için hürriyet kahramanı,kurt için ise en kötü adam.2-kimsenin bütün yüzünü öpme,birgün tükürmek için.kimsenin tüm yüzüne tükürme :bir gün öpmek için Netice:sayın hocam değil ellerinizden ,yüzünüzden ayaklarınızın altından bile öpüyorum.varsın kurtlar rahatsız olsun.6 yıl elinizin altında bulundum.talebe- hoca ilişkisinden ziyade pansiyondan,okul takımından,ortaokul liseden yakınen tanıma şerefine nail oldum.keşke imkan olsada yaptığınız güzellikleri,babalıkları,adamlıkları anlatabilsem.abartmıyorum.isbat ederim. zeki bey ellerinden herkesin öpmeye layık olmadığı bir değerdir.ben o yüzden ayaklarının altını dahi öperim
murat coşkun Üye
bu forumda yazan arkadaşlarımız hocalarımızla ilgili olumsuz yazmayı hakketse bile yazmayalım lütfen. hocalarımıza saygılı olalım derim. hüsnü zanda isabetsizlik,su-i zanda isabetten iyidir.
gökhan-imam Üye
uzerımde emegı olan butun hocalarıma dualarımda her zaman yer var.tabıkı onlarda ınsan mutlaka hataları olmustur ama bence yınede on ların bızım uzerımızde hakkı var.emeklerı var.duayı hakedıyorlar.ve unutmamak lazımkı varsada ıcımızde ukde yasımız kucukte olsa affetmek buyukluktur
noir doiser Üye
cerenn;94886 wrote:cumhuriyet İlköğretımde MÜJGAN KILIÇPARLAR vardı çok iyi bir hocaydı ya.. şimdi sanırım emekli oldu
MÜJGAN KILIÇPARLAR benimde ilk okul hocamdı...Ali Alkan İlköğretim okulu 87-90 yılları arasındaydı...gerçektende çok iyi hocaydı beni adam etmek için çok uğraştı ama sonunda başarmıştı...akıllı uslu öğrenci oldum sayse...:)
crs Üye
şu anda mersinde öğretmenlik yapmaktayım.sizin gibi değerli öğrenciler yetiştirmeye devam ediyorum.güzel sözlerinden dolayı sana teşekkür ederim. bir öğretmen için engüzel şeylerdir bunlar.bütün öğrencilerime sevgilerimle. ÜMİT ATİK
gökhan-imam Üye
dersımız bos oldugu bırgun nobetcı ogretmen olan sevgılı aysel aksoy hocamız sınıfımıza gelıp cok ses yaptıgımız ıcın sıra dayagı cekmeye basladı. basladı ıyıde ettı ama keske 40 kısıyı dovmek ıcın ellerını degılde bır sopa kullansaydı.sakacı arkadaslardan hocam nolur bı daha vur dıyenler olmustu. bız ıkı tane ellerımızden dayak yerken o en az 80 tane yedı. aklıma geldıkce gulıymmı aglıymmı bılmem:=).hocam ellerınden opuyorum ama bu tatlı anıyı yazamadan edemedım nolur affet.
gökhan-imam Üye
sezgin ak ısımlı mukemmel edebıyat ogretmenını unutmak bıze yakısmaz.ellerınden operım.hemde defalarca.eger bıraz kendıme guvenseydım o ogretmenımın sayesınde edebıyatcı yada yazar olma hayalım gerceklesebılırdı.
KARASES Üye
Yasmin ve esma sultan kardeşlerim bu söylemler her zaman olan şeyler, yok hayvanlara eziyet ediliyormuş vay efendim hayvan haklarıymış. Yılda bir kere kurban kesilmesini eleştiren insanlar Kurban bayramı dışında yılın 12 ayında her gün kesilen hayvanların etlerini yerken akılarına gelmiyor. Bir kurban bayramında akıllarına geliyor. Bu düşüncelerin maksadı başka.
ONURCEREN Üye
Evet Yukarıdaki Hocaların Bir Kacı Hariç Hepsi Benimde Derslerime Girdiler Hepsini Saygı Ile Yad Ediyorum.zeki Kayaçağlayan Ve Mehmet Kılıç(tarih Hoca)nevin Canoğlu Na Saygılarımı Sunuyorum
ONURCEREN Üye
Ben 1989_1990 Mezunuyum Tüm 6ed Sınıfına Ve Hocalarıma Sevgilerimi Gönderiyorum. Bülent Sarıdağ
arkasokaklar Üye
Zeki KARAÇAĞLAYAN hocama selamlarımı sunar ellerinden öperim.Hüseyin GÜMÜŞ- İskenderun
arkasokaklar Üye
1983-1986 yılları arasında Nizip Lisesinde tarih öğretmenim olan değerli hocam Mehmet Kılıç'a selamlarımı sunar ellerinden öperim.
arkasokaklar Üye
Nizip Lisesinde tarih öğretmenim Mehmet KILIÇ'a selamlarımı sunarım.Hüseyin GÜMÜŞ-iSKENDERUN
murat coşkun Üye
sezgin bey tam bir beyefendi idi.divan edebiyatında ulama-vasl sanatını anlatırken kendi ismini örnek verdiği için ismi düz okunmazdı.sezginnnnnnak derdi. ismin sonundaki n harfi soyismindeki a ile birleştirilerek okunurdu.tami bir centilmendi.ellerinden öpülecek hocalarımızdandı.sevgi ve saygı ile yad ederiz hocamızı.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim