23 nisan 2010 Cuma günü Çerkezköy'e gidip, sonradan olma Nizip'li (keretli) kardeşim Vedat AKTAŞ'ı ziyaret ettim, TAMTÜRK Ltd Şti şirketlerinin yeni açtıkları şubesini gördüm ve uzun zamandır görüşmediğim Vedat kardeşimle sohbet imkanı bulduk, ama tavlayı bilmiyormuş, ona öğrettim.
EEEEEEE vedat kardeşimiz karizmasını göstermiş,hayat boyu başarılar dileriz her toplantımızı ve organizasyonımızı kaçırmayan her iki kardeşimize teşekkürler ve selamlar
Ya bu konuyu yeni gördüm :):):)
Müslüm arkamdan ne işler çevirmiş meğerse:D
Resimleri konu yapacağına pek ihtimal vermemiştim.
Bu arada tüm arkadaşların hakkımdaki fikirleri için teşekkürler ederim.
Hepiniz sağ olun var olun,sizlere de hayırlı ve bol kazançlı işler.
vedatakkas;228550 wrote:Ne zaman onu söyle Müslüm,kabul ettim gitti :D:D
Bak kıvırma yok, 15 Mayıs'da Necdet yaşar üstadımızı Nizip'e davet ettik akşam onu dinleyeceğiz, sende bir gün önce gel, Nizip'te benim evde kalırsın, öğleye doğru da Ançeket'e gideriz, seni orada bir güzel yenerim, sonra Muhtar Arif Kiyayın önünde bu yenilgiyi tescil eder döneriz tamammı?.
müslüm akpek;228554 wrote:Bak kıvırma yok, 15 Mayıs'da Necdet yaşar üstadımızı Nizip'e davet ettik akşam onu dinleyeceğiz, sende bir gün önce gel, Nizip'te benim evde kalırsın, öğleye doğru da Ançeket'e gideriz, seni orada bir güzel yenerim, sonra Muhtar Arif Kiyayın önünde bu yenilgiyi tescil eder döneriz tamammı?.
Tamam be usta...muhyar tasdiği olmazsa kabul etmem zaten :)
Yalnız Keret muhtarıda orada olsun :D:D:D