saygıdeğer hocalarım
zeka oyunları yarışmamıza destekleriniz için çok teşekkür ederim.bazı konulara açıklık getirmek istiyorum.bu yarışmadan amacımız kendine güveni olmayan gençlerimize kendine güvenlerini sağlamak yani ben yapamam zatenden çok :ben de yaparım şuurunu aşılamak.bu yarışmalar gönüllülük esasına göre yapılıyor ve öğrencilerimiz sanki bunu zeka testi olarak yorumluyarak yarışmaya katılmak istemiyorlar.
bundan 2 yıl öncesindede bi yarışma yapmıştık ama sağolsunlar :okul idarecei ve öğretmenlerimizin ilgisizliğinden dolayı çok az öğrenciyle yarışmamızı yapmıştık(idareci ve öğretmenlerimiz öğrencilerimizi yarışmadan dahi haberdar etmemektedirler)
bu sene yarışmamızın organizasyonunu ilçe milli eğitim müdürlüğümüz yapmaktadırlar.ben sadece soruları hazırlayıp sonuçlandırmakla yükümlüyüm.yarışma sponsorluğu için bir iki yere uğradım ama olumsuz sonuç aldım(olumsuz sonuçlar alınca içinde bulunduğum durumumu tarif edemem sizlere)
sadece GÜMÜŞ ELEKTRONİK sponsorluk teklifimiz gayet olgunluk ve kibarlıkla karşıladılar.
miili eğitim müdürlüğünün bu yarışma için belirlediği bütçe çok az olunca vede birinciye mutlaka NETBOOK vermek istememizden dolayı ancak 6 kişiye ödül verebilecek durumda kaldık(daha fazla kişiyi ödüller verilebilir mi derseniz o beni aşacağı için bişey diyemem)
bu sene yarışmaya çok katılım olmasını istememizin diğer sebebide katlım çok olursa il geneli yapacağımız bu yarışmayı seneye TÜRKİYE geneli yapacağız.(seneye türkiye geneli yapma imkanımız olursa belki sudoku,dama..gibi seçeneklerde ekleyebirim.türkiye geneli yapınca NİZİP BELEDİYESİ,NİZİP TİCARET ODASI gibi sivil toplum örgütleride sponsorluk aşamasına bize yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
şu an bu yazımızı okuyan liselerde görevli olan idareci ve öğretmenlerimizden öğrencilerimiz yarışmaya katılımlarını sağlamaları için yardımcı olmalarını tekrar talep ediyorum.yarışmamızın son başvuru tarihi 12 mayıs olup başvurular kendi okul müdürlüklerine olacaktır.yarışma ise 23 mayıs ta ..
yarışmayla ilgili her türlü soru,fikir,eleştiri ve görüşlerinizi
ali-kilic@msn.com adresinede yazabirsiniz.
yarışmamımıza desteklerinizden dolayı teşekkür eder,saygılarımı sunarım.
ali kılıç