Değerli arkadaşlar, İstanbul Nizipliler Derneği Başkanı Ömer Ergin Erdil'in İstanbul İnternational Hospital hastanesinde yaklaşık iki aydır tedavi gören annesi Suzan ERDİL bugün vefat etmiştir. Öğrendiğime göre merhumenin cenazesi yarın İstanbul'da öğlen namazını müteaakip Ataköy 5.kısım camiinden kaldırılıp Yedikule Mezarlığına defnedilecektir.Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Erdil ailesinin acı günü
Görüntülenme: …
Allah rahmet etsin.Ömer bey'in başı sağolsun.
Allah Rahmet eylesin, uzun zamandır hastanedeydi, demekki yol buraya kadarmış, Suzan anneye allahtan rahmet geride kalanlarada sabırlar diliyorum.
Merhume Suzan ERDİL' hanımefendiye Allahtan rahmet,kederli ailesine sabrı cemil niyaz ederim.EDİL ailesinin başı sağolsun...
Rabbim rahmet etsin
Mahmut abi dün akşam rüyamda ikimiz bir ceneze ile ugraşıyorduk tam Zeynele rüyamda soruyordum bu cenaze işi ne babanla ilgili diyordum uyandım hayırdır inşallah
Kalanlara sabır dilerim
Mahmut abi dün akşam rüyamda ikimiz bir ceneze ile ugraşıyorduk tam Zeynele rüyamda soruyordum bu cenaze işi ne babanla ilgili diyordum uyandım hayırdır inşallah
Kalanlara sabır dilerim
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kalanlarada allah sabır versin
ALLAH (c.c) Rahmet Eylesin. Ailesinin başı sağ olsun.
dr.kadir erdil'in eşi eczacı ömer erdil'in annesi suzan hanım vefat etmiştir cenazesi istanbul ataköy 5 kısım camisinden 10.03.2010 çarşamba günü öğlen namzından sonra yedikule mezarlığına defnedilecektir.
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet etsin kederli ailesine başsaglıgı dilerim
Mezarlık yeriyle ilgili bir sorun var sanırım. Yeri değişebilir.
Allah Rahmet eylesin.. Kalanlara baş sağlığı diliyorum..
Elden bişey gelmez dünya hayatı işte....
Elden bişey gelmez dünya hayatı işte....
Yakınlarına Başsağlığı dilerim...
ALLAH Rahmet eylesin
Ömer kardeşimize ve ailesine baş sağlığı diliyorum,Allah sabırlar versin.
Allah Rahmet eylesin Kalanlara baş sağlığı diliyorum..
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet etsin.
Yakınlarına sabırlar diliyorum.
Yakınlarına sabırlar diliyorum.
Allah Rahmet etsin...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.