Gaziantep yapılan proje tabanlı beceri yarışmasın da Nizip ilcemize iki farklı dal iki tane proje 3.lük almıştır.
Yaratıcı sanatlar bölümün de Proje danışmanı MUstafa GÜLSEVER ve Süleyman AKPEK hazırlamış olduğu ZAMAN AYARLI ÇİCEK SULAMA il 3. sü oldu.
Üretim ve Mühendislik Teknolojisi II. bölümünde de proje danışmanı Servet BÜYÜKTEKE'in hazırlamış olduğu ARAÇLARDA YENİ LPG YAKLAŞIMI projeside il 3.si oldu.
MOda tasarımı bölümünde de proje danışmanı Adil DAĞLIALİOĞLU'un hazırlamış olduğu KAKMACILIK SANATI projeside mansiyon ödülü almıştır.
Üretim ve Mühendislik Teknolojisi II. projesi de il 3.Si olan proje ayrıntısı
Projenin Adı : ARAÇLARDA YENİ LPG YAKLAŞIMI Projenin Yarışma Grubu : Üretim ve Mühendislik Teknolojisi-II Projenin Alanı : Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Projenin Konusu : Farklı tasarımla LPG tasarrufunu arttırmak. Projenin Amacı : Motor soğutma suyunu stop halinde ısıtarak, motoru LPG ile çalıştırmak. Projenin Hedefleri : 1.LPG'yi daha verimli hale getirmek. 2.LPG yakıt sisteminde tasarımı değiştirmek 3.Yakıt tasarrufu sağlamak
Projenin Adı :ZAMAN AYARLI ÇİÇEK SULAMA Projenin Yarışma Grubu :Yaratıcı Sanatlar Projenin Alanı :Bahçecilik Alanı Projenin Amacı :Ev bitkilerinin ihtiyaç duyduğu suyu uygun zaman aralıklarında verebilmek Projenin Konusu :Ev bitkilerini uygun zamanlarda besleme Projenin Hedefleri :Uygun zaman dilimlerinde bitkilerin sulanmasını sağlayarak, bitki gelişimine katkı sağlamak.
Moda tasarımı bölümünde mansiyon ödülü almıştır. Projenin Adı :KAKMACILIK SANATI Projenin Yarışma Grubu :Moda Tasarımı Projenin Alanı :Elsanatları Teknolojisi Alanı Projenin Amacı :Ölmeye yüz tutmuş kakmacılık sanatını topluma tanıtmak ve geliştirmek. Projenin Konusu :Kakmacılık sanatı ile tasarım Projenin Hedefleri :Kakmacılık sanatını kullanarak oluşturulan tasarımların günlük hayatta kullanımını sağlamak.
2010-2011 eğitim-öğretim yılı mesleki ve teknik eğitim okul-kurumları arası proje tabanlı beceri yarışması Turizm Hizmetleri dalında ‘’ esmer güzeli ‘’adlı projemiz il 2.si olmuştur. Proje danışmanı hocalarımız A.Menderes SÖZMEN, Müslüm KARABACAK, Arzu DOGAN bu sene de Nizip Mesleki Eğitim Merkezini Başarıyla temsil etmişlerdir. Hocalarımızın başarıların daim olsun.