Cepten sizi çaldırıp aramanızı talep eden bu numaralara karşı dikkatli olunuz.
Geri aramanız halinde dakikasına 50$ yani 75 TL ödeme yapmanız gerekecektir.
Birkaç gündür bizim telefonlara böyle çağrılar geliyor, nette biraz araştırınca bu bilgiye ulaştım.
Ben düştüm o tuzağa, beni sürekli şofo,örler aradığından bende bakmadan geri aradım, karşıma bir bayan çıktı, balkan ülkelerinden bir yerden, arkadaşlık için aradım dedi bende hemen kapadım, şimdi gittimi benim 25 kağıt.
evet aynen bu tür dolandıcılıklar var bu numaralar 35 olan ülke kodu bulagaristan 39 olanda italya ülke kod numaralarıdır bu numaralardan arayanlar bayan ve arkadaşlık teklifi yapıp beni ararmsınız diye önce mesaj atıyorlar yada arıyorlar eğer sizde ararsanız size bir teklifte bulunuyorlar türkiyeye gelirim sizin yanınızda kalıp yanınızda çalışırım ne iş olursa yapabilirim diyorlar pasaport işlemleri ve yol parası için bir miktar para istiyorlar eğer sizde yollarsanız o para uçup gidiyor ve bidahada o numaraya asla ulaşamazsınız artı aradığınız içinde ayrca bu faturanıza yansımış oluyor bu tür örnekleri bazı arkadaşlarımız yaşadı ve gördük böyle çağrı ve aramalara kanmayın buna benzer olaylar ülkemizdede oluyor dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
müslüm akpek;224538 wrote:Ben düştüm o tuzağa, beni sürekli şofo,örler aradığından bende bakmadan geri aradım, karşıma bir bayan çıktı, balkan ülkelerinden bir yerden, arkadaşlık için aradım dedi bende hemen kapadım, şimdi gittimi benim 25 kağıt.