Güngören Nizipliler Derneği, 2. Olağan kongresini 15 Şubat 2009 Pazar günü dernek merkezinde yapacaktır, gerekli çoğunluk sağlanamadığı taktirde 22 Şubat 2009 Pazar günü yapılacaktır.
Dernek adresi: Merkez Mah.Tayfun Sok.4/4 Duran Apt. Köyiçi-Güngören-İstanbul
Telefon : 0212 435 43 43
Pazar günü yapılan kahvaltıya katılım tahminlerin üstünde gerçekleşti, Güngörende bulunan Niziplilerin ilk olarak belediyeye encümen azası olarak önerdiği Sayın Bekir İZCİ ninde katılımı ve tanıtımıyla kahvaltımız çok güzel geçti resimleri sanırım önümüzdeki günlerde alacağım.
zeynel1982;166493 wrote:Ben varım Müslüm abi 15 Şubat 2009 tarihinde kongreye gelmeye çalışacağım.
15 Şubatta çoğunluğun sağlanacağını sanmıyorum 605 üyesi var en az 303 üyenin gelmesi gerekiyor ben sanmıyorum, o yüzden gelecekler 22 şubata hazırlasın kendisini.
güngören nizipliler derneğinin bu kadar mevcudu olduğunu bilmiyordum.sadece helal olsun diyebiliyorum.
22 şubatta gelmeye çalışacağım,hepinize selamlar.
Güngören Nizipliler derneğinin faaliyetleride çok ses getiriyor, yapılan yardımlar toplantılar kurban bağışları daha bir sürü şey, bu derneğe destek vermek gerekiyor en önemlisi Güngörendeki Nizipli nüfusuna baktığınızda yerel yönetimlerde söz sahibi bile değiliz yıllardır kimse Niziplileri bir araya getirmemiş ama bu sene belediye meclisine allahın izniyle bir kardeşimizi sokacağız. Bekir İzci kardeşimizi destekleyelim.
Sayman Sn Müslüm ÖĞÜT teyzemin eşi olur, kendilerine yapılacak kongrede başarılar dilerim.
Ayrıca Güngören için küçük Nizip deniliyor ama yerelde söz sahibi olmak için çok geç kalınmış biraz daha çaba sarf edilse çok güzel yerlerde Niziplileri görebiliriz diye düşünüyorum
(Bizim kuzen zeynel 1982 siyasete meraklı diye duyum aldım, hadi bakalım kuzen bir yerden başlamak lazım)
Kongre yaklaştıkça heyecan artmaya başladı, derneğin tüzüğüne göre hiçbir başkan 2 kere üst üste başkan olamıyor yeni başkanında kesinlikle yönetimde görev yapmış olması gerekiyor yani dışardan biri gelipte ben adayım diyemiyor, son duyduğuma göre iki aday varmış dolayısıyla iki liste var, detayları daha sonra yazarım.
MENES;168671 wrote:Sayman Sn Müslüm ÖĞÜT teyzemin eşi olur, kendilerine yapılacak kongrede başarılar dilerim.
Ayrıca Güngören için küçük Nizip deniliyor ama yerelde söz sahibi olmak için çok geç kalınmış biraz daha çaba sarf edilse çok güzel yerlerde Niziplileri görebiliriz diye düşünüyorum
(Bizim kuzen zeynel 1982 siyasete meraklı diye duyum aldım, hadi bakalım kuzen bir yerden başlamak lazım)
İstihbarat kaynakların doğru bilgi vermiş Mahmut Abi :)