Site ve Üyeler Hakkında

Nizip hakkında konu açalım

müslüm akpek Üye
Değerli site üyeleri, bir müddettir sitemizde sürekli siyasi konular açılıp tartışılmaktadır, ben artık bunlardan rahatsızlık duymaya başladım. Eski bir Devrimci olarak sosyal içerikli konuları tartışmayı severim ama artık kabak tadı verdi, sitemizin formatı dışına çıkılıyor, bu sitenin kuruluş amacı Nizip ve Nizipliler hakkında bilgi alış verişidir ama ne yazıkki uzun zamandır sitede Niziple ilgili yeni konu açılmamakta, her konu siyaset hakkında, inanın ben artık bu konuları okumuyorum ve bundan sonrada yorum yapmayacağım. Niziple ilgili konuları açmaya özen gösterelim, Nizip dışındaki gurbetçiler Nizip ve Nizipliler hakkında bilgi almak için sitemize giriyorlar. Artık her konu Nizip'le ilgili olsun.
xxhidayet Üye
Bence de yerinde bir karar olur...
Orhan Çelik Üye
Müslüm abi yazdıklarında samimi isen tebrik ediyorum :) Zatıallerinizden bunu duymak çok hoş :)
berfinim84 Üye
MÜSLÜM ABI gerceketn acilan her konu siyaset icerikli ben bazen girip okuyorum bazen icerde neler yazildigini tahmn ediyorum girmiyorum bile tamam siyaestinde demokrasininde yeri vardir ama bence tarsilcak konular agirlikli olcagina nizip hakkinda acilan agirlikli olsun derim. ben gurbetten hergün takip etmeye calsiiyorum acaab niziple ilgili bisey varmi diye ama bakiyorum genelde konular hep ayni ve tartisma icindeki kisilerde ayni nizip.com icin daha iyi konulari acip konusalim bence. saygilar..
müslüm akpek Üye
Orhan Çelik;224255 wrote:Müslüm abi yazdıklarında samimi isen tebrik ediyorum :) Zatıallerinizden bunu duymak çok hoş :)
Orhan kardeşim söylediklerimde gerçekten çok samimiyim, açılan konulara bakıyorum, sitemizde eksen kayması oluyor, farkındaysanız siyasi konulara çok fazla yorum yazmamaya dikkat ediyorum, sitemiz Nizip sitesi, siyasi yada dini içerikli yazılar formatımızı bozuyor, üyelerden bu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum. Mesela NİÇET gibi çok önemli bir proje bu konular arasında yok oluyor.
mustafasahin Üye
müslüm akpek;224248 wrote:Değerli site üyeleri, bir müddettir sitemizde sürekli siyasi konular açılıp tartışılmaktadır, ben artık bunlardan rahatsızlık duymaya başladım. Eski bir Devrimci olarak sosyal içerikli konuları tartışmayı severim ama artık kabak tadı verdi, sitemizin formatı dışına çıkılıyor, bu sitenin kuruluş amacı Nizip ve Nizipliler hakkında bilgi alış verişidir ama ne yazıkki uzun zamandır sitede Niziple ilgili yeni konu açılmamakta, her konu siyaset hakkında, inanın ben artık bu konuları okumuyorum ve bundan sonrada yorum yapmayacağım. Niziple ilgili konuları açmaya özen gösterelim, Nizip dışındaki gurbetçiler Nizip ve Nizipliler hakkında bilgi almak için sitemize giriyorlar. Artık her konu Nizip'le ilgili olsun.
sonunda beni anlayan biri daha çıktı
müslüm akpek Üye
mavi_şahin;224266 wrote:sonunda beni anlayan biri daha çıktı
Sağol mustafa, bu konu artık beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.
hasan tekçe Üye
abi gerçekten çok haklısın.fakat bide şöyle bir durum var nizip hakkında konu açıldığı zaman da fazla rağbet olmuyo.geçen gün hatırlarsan nizipte işsizlik sorunu diye bir konu açılmıştı sen ve benden başka yorum yapan olmamıştı.
ziya_eren27 Üye
sy Akpek, sen normal konuları siyasetle yorumluyordun,hayırdır ne bu degişim..? galiba bu aralar sana artık e mail gelmiyor, İnşallah idealine kavuşursun..
müslüm akpek Üye
ziya_eren27;224324 wrote:sy Akpek, sen normal konuları siyasetle yorumluyordun,hayırdır ne bu degişim..? galiba bu aralar sana artık e mail gelmiyor, İnşallah idealine kavuşursun..
Her şeyin bir ölçüsü var, artık işin suyu çıktı.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim