Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Nızıp dernek baskanı mahmut tanyol olmustur

Görüntülenme: …

suat sabuncu Üye
yenı yapılan nızıp kültür derneğı genel kurulunda
yönetım kurulu 11 kısıye çıkmıs olup
dernek baskanlığına mahmut tanyol gelmıstır

gazıantep derneğının yenıden yapılanma dönemınde fedarasyon olusması daha ıyı
ısler yapılabılmesı açısından sağlıklı olmustur

gazıantep dernek baskanlığına
resıt göğüs seçılmıs bulunmaktadır

gazıantep fedarasyon baskanlığına
ınal aydınoglu
seçılmıs bulunmaktadır

bu bılgıyı paylasmak ıstedım

saygılarımla
suat sabuncu
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Hayırlısı olsun, bu bir bayrak yarışıdır. Eğer amaç Nizip ve Niziplilere hizmetse, göreve gelen her arkadaşı Hemşerilerin kucaklaması ve yanında yer alması gerekir.
cankesen Üye
slm arkadaşlar Suat abının yazdığı gibi babam dernek. Başkanlığını bıraktı gerçekten çok yoruluyor.
Su an aynı zamanda Nizip dernek bş. yardımcılığı, ist. lokantacılar ve restoranlar derneğinin yönetimi, G.antep klt.dyn.derneği yönetimi,Zeugma yı koruma drng.yönetiminde ve zamanının en fazlasını Nizip teki sevgi mağazası (yardıma muhtaç insanların ücretsiz bı şekilde
alışveriş yaptığı gıyım mağazası)na harcıyor bundan dolayı drnk. başkanlığını yapılan genel kurulda oy çokluğuyla MAHMUT TANYOL devretti. Hayırlı uğurlu olsun.
ahmetaksoy Üye
sayın,TANYOL ve seçilen arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunarım.
hazal1 Üye
Bu Dernek Ne iş Yapar?Yoksa adı ''Nizip'li Lokantacılar ve Fırıncılar Dernegi'' olması daha mı iyi olurdu? Genelde Kültür ve Yardımlaşma dernekleri, bağlı oldukları bölgelerin Kültürel degerlerini
yaşatma ve tanıtma,bölge insanının yardıma muhtaç olanlarına el atma,bölge dışında okumaya giden talabelere destek çıkma ve bölge dışındaki diger bölge insanlarına kendi bölgelerini iyi bir tanıtımla sunma vazifelerini üstlenirler.Bunu yaparken de gereken fedakarlığı samimice sergilerler.Ben bunu diger derneklerde gördügüm zaman gerçekten de imrenirim bazen..Bizim Nizip'liler çok bencil insanlardır..Bu işi hakkıyla yaptıklarına inanmıyorum...
cankesen Üye
Istanbul''da faaliyet gösteren, Nizip kültür ve dayanisma dernegi baskani mehmet cankesen "dürümcü emmi''nin" kültürel ve dayanisma faaliyetlerini yakindan takip etmekteyim. çok aktif çalismalar yapan dürümcü emmi''yi tebrik ediyorum. gerek Istanbul''da, gerekse Nizip''te tüm insanlarin yardimina kosup onlarin dert ve sorunlarini dinledigine defalarca tanik oldum. baskan dürümcü emmi ne mi yapti derseniz aklimda kalan hizmetlerden bazilari söyle;
1- dernek olarak 5 yildan beri bir türlü çikartilmayan karpuzatan dergisini çikartip okuyuculariyla bulusturdu.
2- dernek olarak 5 yildan beri verilmeyen, Nizip''li ögrencilere burslar verilmeye baslandi.
3- dernege müracaat edildiginde Istanbul''da okuyan kiz-erkek ögrencilere yemek dahil yurtlar temin ediliyor.
4- Nizip ve zeugmanin Istanbul''da tanitilmasi için kadiköy gazetesi''nde "zeugma" isimli ek dergi çikartildi.
5- dernek kuruldugundan beri hiçbir yaygin basinda dernek hakkinda basinda yer almamisti. bugün mehmet cankesen döneminde ulusal televizyon kanallarinda 15''er dakikalik Nizip belgeseli yayinlandi.
6- dagitilmak üzere Nizip sevgi magazasina 25 bin adet kiyafet gönderidi.
7- kocatepe belediyesine bin kiyafet, kütüphanesine 3 bin kitap, sekili belediyesine 650 kiyafet, 400 çift ayakkabi, 5 bin kitap, uluyatir belediyesine 1500 kiyafet ögrencilere önlük, 2 bin kitap gönderildi.
8- Nizip devlet hastanesine acil servis ünitesi yine mehmet cankesen''in üstün ve azimli çalismalarila kazandirildi. "dürümcü emmi" mehmet cankesen''in , hizmetlerinin devam etmesi dilegiyle hosça kalin.
hazal1 Üye
Sanırım şahısların yapmış olduğu Hayırlı çalışmalar ile Dernek çatısı altında yapılan faaliyet çalışmalarını birbirinden ayırt etmek gerekir.Sn. Mehmet CANKESEN' in yapmış olduğu hayırlı çalışmaları dikkatle izliyorum.Özellikle Başbakanımızın açılışını yaptığı Hastane Acil Ünitesinin törenine ben de katılmıştım.Böyle insanlara her zaman ihtiyacımız vardır.Sosyal faaliyetlerin kolektif özellik kazanması beraberinde bazı beklentileri de getirmektedir.Bazen hayırlı işler yapan böyle nadir şahsiyetlerin belki de bu tür derneklere sadece destekçi olması daha doıru olur kanaatini tanıyorum.Dernek başkanlığını bırakması da çok yerinde ve olumlu bir karardır.Çünkü olumsuz kanılar ve yargılar bu yapılan hayırlı çalışmaları bazen gölgelemektedir.Bu sadece Sn. CANKESEN için değil tüm diğer hayırsever insanlar için de bu böyledir.Fakat İstanbul içi dernek faaliyetlerinin
neredeyse yok denecek kadar formalitede kaldığını söylemek için o mesajı yazmıştım.Yukarıda saydığınız faaliyetler için ben de Dürümcü Emmi'yi tebrik ediyorum.Yeni seçilen başkan ve üyelerden de tabela başkanlığının ötesinde güzel çalışmalar beklediğimi belirtmek isterim…
ahmetaksoy Üye
bazı insanlar, kendilerini dev aynasında görürler, bu her yerde vardır. burada arayacağımız, ilçemiz
Nizip e kim ne etmiş ise ALLAH razı olsun.ancak her şey abartılıyor.kim kime ne vermiş.bazı kendini bilmezler sırf reklam yaparak,birilerinde çıkar bulma adına reklam yapıyor ve defalarca yalan söylüyor.asıl yardım yapanlar öne çıkmıyor. eeeeeeee reklamı olan hayır işlerinin bence ve ALLAH katında pek yararı ve hayıra geçecek inancındayım.bilmem arkadaşlar ne der.ama ben derim ki,hepimizin yüreği Nizip için atıyor.lütfen kiıiler birilerin sırtından reklam yapmasın.çünkü yazık...
bu ilçe hepimizin, gelin birlikte çalışalım derim. ELİT sınıfı ayırımı yapmayalım...

kimi parası ile,kimileri ise düşünce ve fikirleri ile katkıda bulunur..sevgiler.
oktay2 Üye
Helal Ahmet kardeş...Katılıyorum yazdıklarına..Bir meyan kökü şerbeti sebili gibi olsun yaptıklarımız.Hani Ramazan da dağıtırlar ya...kimin dağıttığı belli olmadan her kes içer bir bardak..Ve dağıtanda duacı olur.Bu düşünce yeter bence...
suat sabuncu Üye
Evet
to be or not to be

işte bütün mesele bu
hamas Üye
Sayın Aksoy bazıları kimsenin sırtında reklâm yapmaya ihtiyacı yok o senin tanımadığın v hayata hiç oturup ta konuşmadığın insanların hakkında ileri geri yazmanın anlamı da yok bu memleket herkesi çok iyi bilir kim ne yapıyor kim reklâm yapıyor çok mu çok iyi bilir meslektaşım yardım ALLAH için yapılır
veya görevleri olduğu için yapılır o kalbinde ALLAH korkusu olan yapar bak ben haftaki yazımda sayın belediye başkanın 4 dönemin en büyük belediye başkanı olduğunu söyledim neden bu gerçek hagi belediye döneminde bu kadar yardım yapılmış tarih buna şahit bakıyorum da SUAT beyin anlatmak istediğini sen anlatmışsın o da galiba rahatlamış halde sana cevab yazmış biz Suat beyi tanıyor musun
önce Suat bey biz iyi tanıyoruz biz Suat beyin hakkında yazmaya başlarsak sabah olur o da yetmez ertesi
güne sarkar inan bir insan bu kadar aziz mi olur yav ALLAH AŞKINA bu ne cüret hayır seven ağabeylerimizi eleştirmek bu insanların moralini bozmak şov yapmak isteselerdi gönderdikleri ürünleri giyecekleri arabadan gelir elleri ile dağıtırlardı bunda ne sana nede sabuncu ya sormazlardı beyler fakirlerin hakkı ile oynamayın ramazanda yetimleri gülen yüzlerin soldurmak size düşmez beyler.

dogus mehtap Üye
TEBRİKLER hamas kardeşime seni destekliyorum hayır seven insanların eleştirmek bence. İNSANIN KEDINE BAKIP SONRA ELEŞTİRMEK OLMASI GEREKTİĞİ KANETİN DEYİM, BEN NİZİP TE BİR ESNAF
OLDUĞUM HALDE, YARDIMLARINI DUYUNCA ÇOCUKLAR GİBİ SEVİNİR VE O İNSANLARA DUA EDERİM
ALLAH KAZANCLARINA BİN VERSİN O İNSANLARIN HERKIMSELER. AMA ÜZÜLDÜM TARAF SABUNCUYU
TANIMAM AMA AHMET AKSOYU TANIRIM TÜM NİZİPLİ KAREDEŞLERİMİN BAYRAMINI KUTLU OLSUN.

kişiye hakaret kabul ettiğim bazı yazıları sildim. Lütfen kişilik haklarına saldırıda bulunmayınız. Elinizde kanit varsa isminizle beraber yazın. Yoksa yuvarlak kelimelerle insanları zan altında bırakmayın.
ahmetaksoy Üye
doğuş mehtap senin kim olduğunu bilmiyorum ama çok beni suçlamışın..ben bunları hak etmeyen bir kişiyim.ama senden şüpheleniyorum . diğer tarafta ben sabuncuyu tanımam ve dürümcü emmiyi sever ve saygı duyarım. o bir Nizip aşığı bakıyorum da herkes kendine bir pay çıkarıyor.ben nasıl durumcu emmi için kötü yazı yazarım.bunu yazmak için kör olmak lazım.ı

not ..Suat bey,size sesleniyorum yazdığım yazının durumcu emmi ile ilgisi yok.lütfen bunu düzelttin.
Allah askına bana yazı yazdırmayın..ı

Ahmet abi, kusura bakma yukarıdaki mesajı editleyin ce buradakilerde silmek zorunda kaldım. Bu foruma en büyük desteği verenlerdensin. Her söylenene kulak asma. Zaten birinin elinde kanıt varsa, ismini de vererek buraya yazmak zorunda. Diğer kişi yinede isterse orası silinir. Forum seviyesini korumak için birkaç kelimeni sildim. Tekrar özür diliyorum. Saygılarımla.
ahmetaksoy Üye
ben,yukarıdaki yazıyı bizim burada Mehmet can kesen ve diğer hayır sahibi insanlardan rant sağlayan bazı kendini bilmezlere yazmıştım.dürümcü emmi benim başımın tacıdır.nasıl ben onun için yazı yazarım.bu olur mu hiç?
Suat bey,lütfen ,rica ederim benim yazdıklarımı başka şekilde yazmayın ve çekmeyin.ben yazarsam dobra dobra yazarım . Allah tan başka kimseden çekinmem… bunu lütfen dikkate alın.bir daha söylim.kim Nizip için ne yaparsa ben el ve ayaklarından öperim.

Ahmet abi çok sinirlenmişsin seni herkes tanıyor, her söylenene kulak asmaz ve yazacaklarından da çekinmezsin.
ahmetaksoy Üye
ADMİN, DÜRÜMCÜ EMMİ VE SAYGI DEGER FORUM KATILIMCILARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM.
Çünkü bir arkadaşımız bana hiç yere hakaret etmişti bende sinirleyip yazmıştım. Bunlar hak etmediğim şeylerdi. o neden ve öfke ile yazmıştım. oysa sevgili admin yaptığım büyük hatayı düzeltmiş. huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum.ben hayatımda hiç yere kimseye hakaret etmemeye çalıştım.meslek hayatımda kimi kırmışsam muhakkak bunu telafi etmiş ve saygı duymuşumdur.bu nedenle forumda yazdıklarımın dürümcü emi ile ilgisi yoktur.belirtmek isterim.bu iyi yaklaşımımı art niyetli kullanan babam da olsa lanetliyorum.
gelelim, dürümcü emi ye, ben sayın cankesen i arayarak bu yanlışlığın ve yapanların kimler olduğunu açıkça anlatım. dürümcü emi ile bu konuda hemfikir olduk. ben, cankesene hep saygı duydum ve duyuyorum, nasıl olurda saygısızlık yaparım.bunu yapmak için KÖR OLMAK LAZIMDIR.
Diğer tarafta dürümcü emi yi çekemeyen bazı uyanık arkadaşlar bu açıklamamı yanlış yöne çekerek fırsat düıkünlüıü yapmışlar.bunları kınıyorum.sizlerden ricam beni yazı yazmaya zorlamayın.ne olur kurbanınız olayı mı kalbini kırdığım tüm forum dostlarına saygılar sunarım.küçük büyük ayrımı yapmadan…
herkese iyi bayramlar diliyorum...
Not: epey aradan sonra yine beraberiz… gelin Nizip ve Niziplilere hizmeti birlikte sunalım. Olmaz mı?
musaeken Üye
Herkesi bu bayram arifesinde sakin olmaya ve insanı sevmeye davet ediyorum. memlekti için, insanı için bir şeyler yapandan Allah razı olsun. Lütfen hizmeti ranta dönüştürmeyelim. Ayrıca birbirimizi kıskanacağımıza destek olalım. Bu işin çok acemisi olunduğu kesin. daha medeni, daha insancıl bir mantalite geliştirmek lazım .o zaman kişilerle uğraşmaya mahal kalmaz.Aksoy da bir şeyler yapmak isteyen bir ağabeyimizdir.hizmet gelebilecek yerleri tabir caizse tırtıklayarak,harekelendirmek ,kızıştırmak istiyor.amacı kötü değil.yerel gazetecimiz başka kim var.lütfen birbirimizi kırmayalım.
admin
Yönetici
Ahmet Bey yine kaliteni ve büyüklüğünü gösterdin. Ne kadar olgun bir insan olduğunu bir kez daha gördük, aramıza tekrar dönmene sevindik. Senin özellikle dershanelere bedava öğrenci yazdırma gayretini ve bulduğun teknikleri görüyor ve imreniyorum.
ahmetaksoy Üye
ADMİN, sevgili kardeşim, sizin çalışmalarınız ve ince düşünceleriniz biz hep yol oluyor. bu nedenle böyle güzel dostlarımı üzmek kadar beni yıkan hiç bir eylem olamazı bu amaçla sahsım haksızlıklara hiç dayanamadııım için hep faturası kabarık olmuştur. Bunu tüm Nizipliler bilir.
Sevgili dostum, bu güzel forumun daha da ileriye gitmesi, okuyucu kitle sininin çoğalması ayrıca memleketimize yararlı olması konusunda, başında bulunduğum dernek, gazetem ve sahsım olarak,
elimden gelecek tüm imkânlarla hep olcam. bu nedenle gön gelecek forumun gerçek sahipleri gibi hizmet vermek aşkı ile....birlikte çalışmaya devam…

Sevgi ile mutlu bayramlar.
ADMİN, kardeş bebek nasıl iyimi? sağlıklı günler diliyorum…

admin
Yönetici
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. İyidir Elhamdulillah
suat sabuncu Üye
mesela yukarda ki nizip derneği bölümüne diğer illerde kurulan dernek başkanlarının adayları adresleri telefonları yazılabilir iletişim sorunu yaşanmaması için açılış başlığına

sürükleyici
buraya daha çok katılımcı sağlayacak
şeyler yazalım.
evet, birazda dedikodu kokuyor ama olsun yine yazalım kişilik haklarına hakaret ve küfür etmeden lütfen yazalım burası bilgi alış veriş yeri
iyide alınıp dağılıyor

sevgilerimle
suat sabuncu Üye
bir kurumu,bir toplumu temsil eden kişilerin yaptıkları
işler kurumun isminin önüne geçiyorsa kişiler ön plana çıkıyorsa
o yapılan iilerde mutlaka bir problem vardır

nizip başkanı

nizip başkanı

bir edebiyat hocası bulup bu üstteki yazıda doğruyu bulunuz
selam ve sevgilerimle
suat sabuncu Üye
geçmişten bir yazı

1-bu dernegın 2001 yılı genel kurulunu 28 kısı ıle bahçelı evlerde yapıldıgını bılıyormusunuz
2-bu dernegın bahçelıevlerde 3 yıldan fazla açık kalıp hergün sabah 9 aksam 7 de kapatılıp 3 yıl kıra ve elaman parası-tlf parası-su parası verılmesıne ragmen 3 yıl ıçınde 3 kısının 1 defa geldıgını onlarında yönetımden kısıler oldugunu bılıyormusunuz
3-oysa bugün bu kadıköydekı dernegımız 15-6-20001 günü açıldıgından bugüne ıstısnasız hergün ramazan dahıl en 10 kısının orda sohbet ettıgını çay kah vs oldugunu bılıyorrmusunuz
4-dernegınızın ıçının bır müze oldugunu yüzlerce nızıplının ve nızıbın-zeugmanın fotograflarını gelıpte gördünmü
5-30 eylül yemek senlıklerınde 40-50 ıstanbulluya nızıpın sabunların zeytınyagını-yemeklerını televızyonlarda gördünmü
6-25-12.2001 bostancı gösterı merkezınde tüm gazıanteplılerın eglencesını bılıyormusunuz 7-ıstanbulda oturan nızıplılerın daha önce dernekte hıç bır yazılı adreslerının olmadıgını bılıyormusunuz
8-sımdı 300 nızıplının adresının bulundugunu
9-nızıplıler albümünde yüzlerce nızıplının tek tek fotograflarının toplandıgını ve bunların yakında burada nızıplıler albümü adı altında yayınlanacagını bılıyormusunuz
10-nızıbe gıdılerek kaymakamların tek tek fotograflarının- beledıye baskanlarının tıcaret odası baskanlarının sanayı sıtesı baskanlarının nızıplı bırçok esnaf ve sanayıcı-tücccar-hammal-at arabacı-marangoz-tornacı ve
11-herkesten fotograf ıstedıgımı kapı kapı gezıpte bazılarından hakaret yıyıp kovuldugumu bılıyormusunuz
12-nızıp tv konusmamı dınlemedınızmı sımdı bu yazımdan sonra enescan evet enescan gelıp dernekte resmı veya gayrı resmı bu taraf ta veya güngörende görev almazsan dılımden kurtulamazsın

demişim eskiden-

şuanda durum nedir ?
2003-eylül-2005 agustos arası istanbul da ikamet eden nizipliler için ne yapılmıştır bu dernekte istanbulda niçin kurulmuştur
neden nizipte böyle bir dernek bulunmamaktadır.
suat sabuncu

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim