sitede dönüp dolasiyoruz hep ayni konular yer aliyor biraz degisiklik olsun istedim umarim begenirsiniz:)
bu bayan herseyi biliyormus nasilmi diyeceksiniz:)
siz oyuna baslayi tiklayin ve 20 tane sorular gelicek ama sorulara gecmeden siz icinizden bir nesne tutun (örnek:araba) bunun gibi o size söyledigi sorularin icinde eger tuttugunuza uyan varsa ordaki secenekleri tiklayacaksiniz.
insallah hosunuza gider..
https://www.oyunskor.com/herseyibilen.htm
Genç Muhabbet
herseyi bilen kadin:)
merhaba .canım güzel bir oyun ...emeğine sağlık müjdeni okudum çok sevindim ...zaten resimdeki bebeğe bayılıyorum darısı başına ..tahmin etmişsindir neden bahsettiimi kendine iyi bak ....
berfin bacım açılmıyo link hastanede engellenmiş üzgünüm.senel ablamın dediği haberini duydum hayırlı uğurlu olsun canım öpüyorum...
Bu kadin cook yalanci gecen sene bi kac soru sordum bilemedi kelime oyunu yapiyy :)
berfinde oyun oynamasını cok seviy, anlaşılan hic huyundan vazgecmemiş :)
paylaşım icin tşkler, ama birşey anlamadım bu kadından....
tesekkürler SENEL ABLA begenmene sevindim :) allah razi olsun abla daha o resimdeki gibimi degilmi belli olmadi rabbim sagliklisini hayirlisini nasip etsin:)senelbenlier;223115 wrote:merhaba .canım güzel bir oyun ...emeğine sağlık müjdeni okudum çok sevindim ...zaten resimdeki bebeğe bayılıyorum darısı başına ..tahmin etmişsindir neden bahsettiimi kendine iyi bak ....
canim benim hic sorun degil.. cok tesekkür ederim allah razi olsun darisi isteyenlerin basina:)busenaz;223149 wrote:berfin bacım açılmıyo link hastanede engellenmiş üzgünüm.senel ablamın dediği haberini duydum hayırlı uğurlu olsun canım öpüyorum...
kardasim bazen bilmiy yaf degilmi ama bildiginde de sen biraz sinir et bayani :DCali;223166 wrote:Bu kadin cook yalanci gecen sene bi kac soru sordum bilemedi kelime oyunu yapiyy :)
ayy ziya biraz degisiklik olsun dedik yaa sende hee huyumdan vazgecmemisim biseymi diyorsun:)sen bisey anlasan sasarim zaten seninde anlayabilme gücün daha degismemis:Dziya_eren27;223175 wrote:berfinde oyun oynamasını cok seviy, anlaşılan hic huyundan vazgecmemiş :) paylaşım icin tşkler, ama birşey anlamadım bu kadından....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.