Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizip Belediyesi Çalisiyor mu?

Görüntülenme: …

bekirsen Üye
Evet degerli www.Nizip.com okuyuculari, sizlerle yeni projeler gelistirmek ve bu yapilan islemlerin kamuoyuna aktarilmasi için harekete geçiyoruz. Sizlerinde begenisini kazanacak olan bu bölümde ilk olarak Nizip Belediyesi'ni konu edindim.
Nizip Belediyesi çalisiyor mu? çalismiyor mu?
Nizip Belediyesi'nin hangi icraatlarini begeniyorsunuz? Hangilerini begenmiyorsunuz?
Nizip Belediyesi Basarili mi Basarisiz mi?
Nizip Belediyesi hizmette vatandaslara cevap verebiliyor mu?veremiyor mu?
Nizip Belediyesi hangi konulara daha çok agirlik vermeli?
Bu konularda sizler yorum yazabilirsiniz, öneri ve elestirileriniz yetkililere bizzat benim tarafimdan iletilecektir. Katiliminiz için simdiden tesekkürler..
Bekir Sen
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Bekir bey bu konuda yetkililerle konuş, seçenekleri belirle ve bu konuda ciddi ve şeffaf bir anket yapalım.
bekirsen Üye
Tamam abi ben Nizip Belediyesi'ndeki yetkililerle görüşeyim, detayı size bildiririm. İnşallah haftaya bu konuyo anket şeklinde yayınlarsınız. En azından Nizip'in sorunları dile getirilmiş olur ve yerel yönetimin çalışmaları hakkında herkes bilgi sahibi olur.
ahmetaksoy Üye
BEKiR BEY,KONU ÖNEMİ BAKIMDAN ÇOK GÜZEL ANCAK BU KONUDA BELEDİYE YETKİLLİLERİ İLE İŞ BİRLİĞİNE GİTMEK DAHA İYİ OLMAZ MI?
BÜGÜN SAYIN ,İMAR MÜDÜRÜ,LATİF BEY LE YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE,NİZİP BELEDİYESİNİ,BU GÜNE KADAR,YAPTIĞI ASFALTIN,200 BİN METRE OLDUĞUNU,PARASAL OLARAK TÜPRAŞ A ,400 MİLYAR ÖDEME YAPTIKLARINI,KUM V.S GİBİ HARCAMALARLA BİRLİKTE,900 MİLYAR HARCANDIĞINI BELİRTİLER.OYSA BELEDİYENİN BU ÇALIŞMASI TAKTİRE DEĞEN BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU SAVUNUYORUM?
DİĞER ALANLARIN BİR ÇOĞUNDA YİNE BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARI BAYA İYİDİR.TABİ Kİ EKSİKLİKLERİDE ,SİZ,BİZ VE HALKIMIZ BELİRTECEK,TÜM BUNLARI YAPARKEN,OLUMLU BİR ÇERÇEVE İÇERİSİNDE YAPMAK LAZIM BU NEDENLE GÖLGE BİR BELEDİYE YETKİLİSİ GİBİ ÇALIŞMAK LAZIM.OLMAZ MI?..
..........SEVGİ VE SELAMLAR...
...........
Ramazan Tarhan Üye
Arkadaşlar sanırım bir şeyi açıklamakta fayda görüyorum.
''Zaten vazife olan ve yapılması gereken işleri yapmak''
başarı degildir.Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar
başarı sayılacak türden çalışma degildir.Bu yaptıkları zaten
yapılması gerekli olan çalışmalardır..Bizler neden vergimizi
veriyoruz?..Böyle çalışmalar görmek için..Peki başarı nedir?
Yıllarca hafızalardan silinmeyecek ve dua alınan kalıcı ve
sembol olan çalışmalardır...Bunun için gerçekten ideal
projeler ve dev yatırımlar gereklidir.Para gereklidir.Ben Nizip
için son 20 yılda yapılan en büyük çalışmanın Fıstık Hali
olduğunu düşünüyorum..Otogar da bu çalışmalardan birisi.
ama ne yazıkki yalnış politikalar otogarı pasifize etmiştir.
Fıstık hali üzerinde de oynanan bazı oyunlar var...Son bir
iki yıldır Nizip Fıstık hali önemli ölçüde müşteri kaybetmiştir.
Bu siteden insanlarımız fikir beyan etmektedir.Çok güzel
fikirler var..Kültür etkinlikleri için çaba sarfetmek,trafik hastanesi,
Zeugma'nın tanıtımı,havaalanı yolu gibi...Yıllardır hizmet
yapmayan yönetimlerin birikmiş olduğu asli vazifelerinin
yapıldığını gören vatandaşlarımız bu çalışmaları başaı?
olarak görmektedir.Ben bütün bu çalışmaları başarı olarak
görmüyorum.Hata ısraf edilen bazı çalışmalar bile var..
Çevre düzenleme çalışmaları çok abartılmaktadır.Bunlara
hiç gerek yok..insanlarımızın acil ihtiyaçlarını çözelim lütfen...
ahmetaksoy Üye
ramazan bey,size harfiyen katılıyorum.ancak,şu andaki belediyenin de bir önceki belediyeden daha fazla çalıştığını da belirtmek isterim. çünkü,edindiğim bilgiye göre ,daha doğrusu,bakanlık müfetişlerinden öğrendiğim kadar ile,önceki dönemden yapılan tüm yapıların yıkılması gerektiğini söylediler daha neler,neler bu geniş bir mevzudur........selamlar.
..........
admin
Yönetici
Ramazan bey, size tabiki katılıyoruz. Seçilmişlerin görevi, toplanan vergilerden paylarına düşeni en iyi şekilde toplum ihtiyaçlarının karışlanmasında kullanmalarıdır.
İşte başarı burada ortaya çıkıyor,kısıtlı imkanlarla
bu ihtiyaçların ne kadarı karşılanıyor,
bu ihtiyaçların hangilerine öncelik veriliyor,
yerinde ve mantıklı çözümler getiriliyormu ?
bu çözümler yeterli sayılıyormu ?
gibi soruların cevaplari, o seçilmis ekibin basarisini gösterecektir.
hazal1 Üye
Hangi yil veya kimin dönemiydihatirlamiyorum ama bundan bir kaç yil önce henüz sehiriçi minübüsleri yokken Birecik'e gitmek için otogara kadar bizi yürüten zihniyet gibi zihniyetlerin halk için çalistiklarına inanmiyorum.Tamaman Nizip minübüs mafyasina teslim olan bu zihniyetin yaptigi halka zulumden baska bir sey degildi.Suruç ve Birecik minübüsleri Nizip'e giremiyorlardi.Halk kolay kolay unutmaz bu siyasetleri...simdi düzeltilmismi bilemiyorum.En azindan daha önce alinmis böyle yalnis kararlari düzeltmekte bir basaridir.Bilmiyorum düzeltilmismi?..orada yasayan arkadaslar daha iyi bilir....
ahmetaksoy Üye
Hazal Hn.musterih Olun,bir çok şey Değişti Bravo Size Gerçeklere Değindigin Için.ama**şimdi çok şey Fark Etti.bir Kaç Kişinin Haricinde,yalniz Munibus Mafyasi Devam Ediyor.
.......siz Merak Etmeyin Bir çok Saltanatlar Bitti,hayali Aylik Alanlarda Bitti,bazi Insanlarin Arpaliklari Da Kurudu Oldu,daha Da Iyi Olacak?
Kendinizi özlettiniz.......saygilar,sizin Yazilari özledik...........
.......
bekirsen Üye
Peki Ramazan abi bir söz vardır yiğidi öldür ama hakkını yeme
Peki belediyenin vazifeleri hizmet etmektir muhakkak ama neden bu dönemden öncekiler hizmet etmemişler. Mesela Nizip Belediyesi bu yıl 29 tane araç aldı. Neden daha önceki yönetim almadı. Ben Atatürk Mahallesi'nde 12 yıldır kanalizasyonsuz bir mahallede yaşıyorum. Bu belediyenin görevidir ancak hiçbir yönetim bu sorunu çözmedi. inşallah bu yerel yönetim çözerde bizde kurtuluruz bu sorundan... Yani belediyelerin görevi hizmet etmek ama hizmet etmeyenlere ne yapabiliriki..
Saygılarımla...
ahmetaksoy Üye
bekir bey,ramazan bey,genel olarak anlatmış.dikkatini çekerim..........
........
cimbomlu Üye
Hazal Hanim Bravo..nizip Belediyesinden Nefret Ediyorum..5 Yil Bana Işkence çektirdi...ne Yapsalar Bu Kinimi Telafi Edemezler...
Gökhan Dokuyucu Üye
Nefret Etmek Bence Iyi Bir şey Değil çoğu şeyi Iyi Yaptiğina Inaniyorum
Hiç Bir Belediyenin Yapmadiğini Yapiyor Yani Belediyeyi Hortumlamiyor.
Tabi Ki Eksiklikleri Var Ama Bu Zamana Kadar Gelenlerden Iyi Bence
Bir De Kültürel çalişmalar Yapsalar Ne Güzel Olurdu.
Iyi Günler...........
ahmetaksoy Üye
bildiğim kadarı ile,belediye kültürel hususta hem gerçekleştiriyor,hemde destekliyor.bu alanda belediyenin hiç eksikliği yok...bu anlamda belediyeyi tebrik ederim.......
.......
guruguru Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
gökhan ben sana katılıyorum bence belediyemiz elinden gelenin en iyisini yaptıgına inanıyorum gece gündüz durmadan calısıyorlar cimbomlu kardesim sen eger bir Nizipliysen Nizip e hizmet eden hiç bir kurum ve kişiye nefret etmemen gerekir...istersen bu sacma fikrinden vazgec
hamas Üye
Sani Ahmet Be Burada Yapilacak Aketin Sağlikli Olmayacaği Kanisin Dayim

Sitelerde Yapilan Anketler Biliyoruz

Vatandaş Bilgisayarin Başina Otur Durmadan Tiklar Konuya Bence Sağlikli Olmaz Aslinda Porejesi Hazir Anketin Ama Zaman Lazim Diyorum Kolay Gelsin Başkan
ahmetaksoy Üye
evet,sevgili HAMAS,senin söylemek istediğin,anketin mevzunu bilelim,birlikte yapalım.olmaz m??

.........
admin
Yönetici
Sitede anket yapıldığı zaman , ziyaretçidurmadan tıklayamaz. Bunun için birçok engel var, birçokta seçenek var. Mesela istersek üye olmayan oy kullanamaz buda sayı 2000 civarı demek veya her ziyaretçi yada üye ancak bir defa oy kullanabilir. Tekrar kullanması için biton güvenliği alması lazım yani bilgisayar onu tanır ve engel olmaya çalışır.

ama adam pc başına oturur durmadan tıklar lafına çok güldüm bunuda belirteyim :) eskidendi o tıklamak
ahmetaksoy Üye
admin,hamas n dedi?ianket bence dişarıda demek istiyor.
geda Üye
Sevgili Arkadaşlar Lütfen Ciddi Konular üzerinde Konuşsaniz Daha Iyi Olmazmi. Mesela: Hiç ölümü Düşündünüzmü?
geda Üye
KONULARA İŞTİRAK EDEN TÜM ARKADA?ŞLARA SESLENMEK İSTİYORUM... EVET BELEDİYEMİZ İYİ ÇALIŞIYOR GÜZEL ÇALIŞIYOR TAMAMDA BAŞKA HİÇ KONUŞACAK BİR ŞEY YOKMU? ARKADAŞLAR BU KONUDA SAMİMİ OLDUĞUMU BELİRTEYİM. HA BU ARADA BELKİ NİZİP'Lİ OLMAYIŞIMDANDIR AMA ŞU BİR GERÇEKKİ HAYATTA PAYLAŞACAK O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ... HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ DÜNYADAKİ YAŞAM GAYEMİZ NEDİR? TÜM HAYATIMIZ MUTFAK VE TUVALET ARASINDAMI GEÇECEK? AH?RETTE NASIL BİR MUAMELE GÖRECEĞİMİZ EN ÖENMLİSİ ALLAH VE RESULÜNÜN YÜZÜNE BAKABİLECEK AMELLERİMİZ VARMI? 1400 YIL ÖNCEK? O YÜCE ?NSANLAR O NUMUNE İNSANLAR NİÇİN DÜNYAYI ELLERİNİN TERSİ İLE İTTİLER...BİR KARDEŞİMİN (nefret ediyorum) İBARESİNİ OKUDUM VE ŞAŞIRDIM... HEY HAT ...HEY HAT..! İSRAİLDEN NEFRET ET. AMERİKADAN NEFRET ET... HAYATTA NEFRET?N SADECE ALLAH'A DÜŞMANLIK EDENLERE OLSUN... VESSELAM... ALLAH'A EMANET OLUN KARDEŞLERİM...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim