24 Haziran 2007 tarih ve 26562 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği kapsamında, ÇEVKASAN Kâğıt ve Plastik Ambalaj San.Tic.Ltd.Şti. ile yapılan atık yönetim planı gereği 21 Ocak 2010 Perşembe günü yapılacak olan Atık Yönetim Proje sunumuna katılmanızı arz/rica ederim.
Latif KARADAĞ Belediye Başkan Yrd
Sunum Adresi Nizip Belediyesi Toplantı Salonu Saat: 14:00
DAĞITIM :
Nizip Kaymakamlığı
Çevre ve Orman İl Müdürlüğü-Gaziantep
Resmi Kamu Kurum ve Kuruluşlar-Nizip
Mahalle Muhtarlıkları-Nizip
Sivil Toplum Kuruluşları-Nizip
Büyük Satış Noktaları
Basın
Neşriyat Memurluğu
Geri dönüşüm konusuna dikkat edilmiyor. Aslında okadar önemliki yaşadığı şehri seven bir toplumun yapması gerekenler kısmında ilk sıralarda yeralması gerekir.
Hem bu şekilde sokaklar kirlenmemiş olur.
Latıf bey bu konuda çok duyarlı ve üzerine düşeni yapıyor. Bizlerde halk olarak bilinçlenmemiz lazım. Bir defa yapmaya alışsak devamı gelecektir.
Acaba seçimlerdeki gibi gönüllü bayan ekipler oluşturulsa ve ev ev dolaşılsa halk bilinçlenirmi ?
bu gercekten cok iyi olmus LATIF BEYE cok tesekkür ederiz.. yesil nizipimizin cevre temizligine önem verilmesi gercekten cok güzel. insallah nizipli hemserilerimizde bu uyugulamayi kullanirlar ve daha temiz bir cevreye sahip olurlar. almanyada adim basi böyle kontineler var pet sise konserve kutulari cam siseler kavonozlar plastik kutular olsun hepsi ayri ayri kutuya atiliyor. giyimedik elbiseler icin bile böyle kontine var cok iyi oluyor biriktirip götürüp atiyoruz hem cevre temzi oluyor hemde geri dönüsüm olarak kullaniliyor..
admin;223025 wrote:Latıf bey bu konuda çok duyarlı ve üzerine düşeni yapıyor. Bizlerde halk olarak bilinçlenmemiz lazım. Bir defa yapmaya alışsak devamı gelecektir.
Acaba seçimlerdeki gibi gönüllü bayan ekipler oluşturulsa ve ev ev dolaşılsa halk bilinçlenirmi ?
iyi bir çalışma olur ayrıca yerel basında bu konu ile ilgili yayın yapılmalı ve ilçenin önemli ve birçok yerlerine geri dönüşüm kutuları konmasında fayda var birde okullarda bir çalışma yaparak çoçuklarımızı bilinçlendirerek gönüllü ekipler kurmalıyız hep birlikte el ele daha temiz bir çevre ve nizip'e
proje tabanlı beceri yarışmasında sürekli hep belediyeye böyle bir proje sunalım diye arkadaşlarla konuşup duruyorduk artık belediye harekete geçti çok güzel bir gelişme
Yanarimda Elimizden tutmadi kimse ona yanarim. oysaki cok guzel projelerimiz vardi, bu isi yapacagizz diye yola cikmistik ama olmadi... Insallah Nizip Belediyesi basarili olur...
Atiklardan qeri donusum hayata tam qecerse cok faydali olur.Kotu kokulardanda millet kurtulur,zerqil(keklik) yolundaki coptende kurtuluruz belki cok yavan duruyor zaten.