Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Nizip’te Ağaçlandırma Çalışmaları

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Özkaya Bulvarı, Menderes, Fırat ve Belkız Mahalleleri’nde Refüj Düzenlemesi ve Ağaçlandırma Çalışması yaptı. Modern ve Çağdaş Görüntü ilkesiyle yola çıkan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Refüj ve Kaldırımlara Ağaçlandırma çalışmalarına bugün de devam etti. İlçe’nin estetik görüntüsüne katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarına hız verdiklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Barış Akdoğan, havaların güzel olduğu süre içerisinde eksik kalan bütün yerlerde çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. Daha yaşanabilir, daha çağdaş ve daha modern kentleşme yolunda başlatılan çalışmaların İlçe’nin birçok yönünde sürdürüldüğünü ifade eden Barış Akdoğan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak aynı özveri ve hevesle her Mahalle’de çalışmalar sürecek dedi.
rasimm Üye
Belediyenin çalışması ya kimse burayı okumaz okusa da ileride eleştiriken bu konuyu gördüğünü söylemez.....
İşte şehri güzelleştirmek için yeşillendirmek için "Yeşil Nizip" için yapılan çalışmalara bir örnek.....
müslüm akpek Üye
Rasim sen art niyetli davranıyorsun, Nizip için kim ne yaptıysa ben arkasındayım.
rasimm Üye
Yok Müslüm Emmi ben art niyetli değilim bundan önce çeşitli konularda belediyenin Nizip i yeşillendirmek için bir şey yapmadığını bazı arkadaşlar yazmışlardı...
Ben onlar okusunlar da bir iki satırla la da olsa " he ya belediye de iki ağaç ekmiş yooorum " desinler diye yazdım.
Belediyenin çalışmalarını inkar edenlere küçük bir örnek işte...
hasan tekçe Üye
rasime bu konuda katılıyorum.bu haberi okuyunca benimde ilk aklıma gelen şey o oldu.geçen gün bir arkadaşımız ısrarla belediyenin tek bir ağaçlandırma çalışması yapmadığını yazmıştı.halbuki mevcut parti nizipte belediye seçimleri kazandıktan sonra nizipte binlerce ağaç dikti.
YusufSerce Üye
rasimm;222403 wrote:Yok Müslüm Emmi ben art niyetli değilim bundan önce çeşitli konularda belediyenin Nizip i yeşillendirmek için bir şey yapmadığını bazı arkadaşlar yazmışlardı...
Ben onlar okusunlar da bir iki satırla la da olsa " he ya belediye de iki ağaç ekmiş yooorum " desinler diye yazdım.
Belediyenin çalışmalarını inkar edenlere küçük bir örnek işte...

Isine geldigi gibi ceviriyorsun 'rasimm'!

Biz, belediye 'hic' agaclandirma yapmiyor diye suclamadik! Neden agaclandirmaya destek vermiyor diye sucladik! Ayrica agaclandirma onlarin vazifeleri, mecburiyetleri, yani LUTUF FELAN DEGIL.

Bu ucun partizanligi birak artik. Gerci bu partizanligin otesinde sahis odakli ama yine de anlamsiz!

Agaclandirma yapacaklar elbet yani yapmak ZORUNDALAR. Bunu yapiyorlar diye tesekkur edecek degiliz. Onlari o isleri yapmalari icin oraya getirmisiz!

Idrak edebildin mi?
coskun Üye
bugün trt haberde güzel ülke adlı programda bir tek adamın (rahim hoca) bulunduğu bölgeyi nasıl ağaçlandırdığını ibretle ve hayretle izledim.

Emekli olduktan sonra cebinden arsa alıyor, arsanın hangi tür ağaçlandırmaya uygun oldugunu araştrıp fidanlar getiriyor. Sonra bu iş susuz olmaz deyip sondaj çalışmaları yapıyor aylarca yüzlerce metreye sondaj vurup su arıyor. Ama yok.
yılmıyor.
ufak da olsa bir su sızıntısı olan ve 13 varisi olan bir tarlayı satın alıp 8 km mesafeden su getiriyor.
Emek veriyor
hepsi cebinden.
6 tane evi var satıyor yetmiyor borçlanıyor üstüne üstlük haciz de geliyor.
Adam diyor ki oturduğum evi de haciz gelince sattım "allaha şükür kiradayım" diyor.
Nasıl olsa ben bu varlığımı bir gün bırakıp gidecektim şimdi insanlığa bir miras bıraktığım için mutluyum diyor.
Ne müthiş bir irade.
.....
Buraya geldiğimde binlerece insanın bana selam verdiğini hissediyorum diyor.
Helal olsun. Ellerinden öpüyorum hocam.
Bu kadar imkana rağmen bizim dağlarımız da kabak gibi durmaya devam ediyor ayıp değil mi?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim