Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Dilenci, Yanlış Kapıyı Çaldı

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Cumhuriyet Mahallesi PTT Caddesinde çeşitli işyerlerin kapısını çalarak dilencilik yapan 65 yaşındaki Aziz A. isimli şahıs Polis Memurundan para dilenince yakayı ele verdi. Yılbaşı nedeniyle dolandırıcılık ve gasp olaylarına karşı İlçenin birçok yerinde önlem alan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Sivil Polis Ekiplerine yaklaşan Aziz A. yolda kaldığını ve hastasının olduğunu söyleyerek, para istedi. Bunun üzerine Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürerek üst araması yapılan ve Ağrı’dan geldiğini söyleyen 65 yaşındaki Aziz A.’nın üzerinde toplam 254 Türk Lirası çıktı. Üzerindeki paralara el konulan Aziz A. Yapılan sorgulamasının ardından Nizip Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından memleketine gönderildi.
müslüm akpek Üye
Niziplide yufka yüreklidir, inanıp yardım etmiştir bu adama.
hasan tekçe Üye
gerçekten nizip liler yufka yüreklidir.geçenlerde bana da iki bayan geldi.hikaye aynı,yolda kaldık gidecek paramız yok.bende dedim madem yolda kaldınız gelin sizi belediyeye götüreyim onlar sizi memleketinize gönderir.ben zaten belediye der demez şeytan görmüşe döndü yüzleri,yok biz gideriz falan dedi kaçtı gittiler.ben mümkün olduğu kadar şuna dikkat ediyorum,belki yaptığım yanlış birşeydir ama gerçekten nizipli olupta yardıma muhtaç olduğunu bildiğim kişilerden hiç birşeyi esirgemiyorum ama yabancı olduğunu anladığım kişilere herhangi bir yardımda bulunmuyorum.önce memleketlimiz diyorum ben.memlekette bu kadar fakir insan varken dışarıdan gelenlere kim olduklarını bilmeden yardım etmek bana ters.
xxhidayet Üye
"Allah Rızası İçin" ; Bu SAHT****LARA,
DİN TÜCCARLARINA... PARA VERMEYİN..
PARA VERMEYİN..
VERMEYİN,
VERMEYİN,
VERMEYİN,
VERMEYİN ....&:(:(:(:(:(:(
müslüm akpek Üye
Ben artık öğrendim kim yalan söylüyor kim doğru söylüyor, benim ofise günde en az 20 dilenci geliyor.
berfinim84 Üye
ayy bu dilenciler ne kadar cok olmus nizipte ya adim basi önünde duruyorlar ya insan tipine bakiyor yardim edilcek kisi degil ama agzini acincada aciyorsun.
ama vermeyin gercekten veren cok kisinin basina bela geldi biliyorum..
mustafasahin Üye
vermeyincede bazıları allah canını alsın diyerekten beddua ediyler
xxhidayet Üye
mavi_şahin;221442 wrote:vermeyincede bazıları allah canını alsın diyerekten beddua ediyler

Etsin kardeş.. Köpeklerin duası kabul olsaydı ; "Gökten kemik yağardı":)
müslüm akpek Üye
Nizip fakir fukarasına sahip çıkar, Nizip'te dilenci nadir görülür, eğer sokakta bir dilenci görürseniz hemen zabıtayı aratın.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim