Türkmen kızın türküsü mest etti
30 Aralık 2009 Çarşamba 14:10
Türkmen kızı Halmedova türkü okudu gönüller mest oldu. Berrak ve güçlü sesiyle dinleyenlerin beğenisini kazandı.
6. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları şarkı yarışması finallerine Türkmen kızı Abadan Halmedova damgasını vurmuştu.
Finale adını yazdırmayı başaran Türkmen öğrenci Halmedova'nın 'Dön Gel Birtanem'... adlı parçası internette izlenme rekorları kırıyor..
Inan Aklima geldi o yuzden seldayi'da kattim isin icine. Ne gunlerdi beee diyorsun simdi Psikolojini tahmin edebiliyorum, icindeki devrimci atasi biraz daha alevlendi , bunun uzerine bi kac kadeh daha atarsin..:)
Cali;221265 wrote:Inan Aklima geldi o yuzden seldayi'da kattim isin icine. Ne gunlerdi beee diyorsun simdi Psikolojini tahmin edebiliyorum, icindeki devrimci atasi biraz daha alevlendi , bunun uzerine bi kac kadeh daha atarsin..:)
Yok daha başlamadım içmeye, gece 12 den sonra, önce ziyaret etmemiz gereken yerler var.
Devrimci yani solcu ruhum canlandı doğru diyorsun, bu ruhla inan neredeyse Diyarbakırı basıp bütün PKK lıları yok etmek geliyor içimden.
müslüm akpek;221266 wrote:Yok daha başlamadım içmeye, gece 12 den sonra, önce ziyaret etmemiz gereken yerler var.
Devrimci yani solcu ruhum canlandı doğru diyorsun, bu ruhla inan neredeyse Diyarbakırı basıp bütün PKK lıları yok etmek geliyor içimden.
Allahına kurban senin syn akpek seni yanlız bırakmam yolumuz birlik beraberlik yeter'ki içmeye başlama.:)
müslüm akpek;221266 wrote:Yok daha başlamadım içmeye, gece 12 den sonra, önce ziyaret etmemiz gereken yerler var.